Jaha….semester va det ja…trodde jag…

Ljusuppdragen tar ju inte direkt semester utan det är ju bara att köra på trots längtan till sol och sandstrand.

 

Jag kände i början av sommaren en enormt stark dragning till Skåne och Österlen. Så det var ju bara att planera semestern där.

Ale stenar var ju ett självklart inslag på resan, men jag hade inte lagt så stor vikt vid det besöket även om jag vet att det är en Kraftplats av stora mått.

På vägen upp på kullen så kände jag mer och mer hur det “tryckte på” i ryggen. Något var verkligen på gång! Sista biten upp halvsprang jag. Hela min varelse ville bara vara framme NU!!

 

Väl framme fick vi vägledning om att gå in i “porten” vid ena kortsidan och gå in till mitten.

Trots alla turister hade vi inget val, utan ställde oss i mitten av skeppet, för att sedan sätta oss ner. Jag fick instruktion hur jag skulle föra ner en energi i mitten och ut till alla stenarna. Då energin nått ut till stenarna såg jag hur en “kristall” inuti varje kristall tändes upp. Vi hade vid det tillfället även ett stort rymdskepp rakt ovanför oss, som assisterade oss i Ljusuppdraget.

Jag såg hur energin slog som blixtar ut till stenarna och vidare ut i Griden (nätverket) för att nå de andra kraftplatserna runtom på jorden.

Sedan skulle vi göra någon aktivering av varje sten genom handpåläggning. Vissa fotade stensättningen, andra körde istället med handpåläggning… ha ha ha… Ja ja… ingen idé att försöka vara sk normal. Jag har gett upp för länge sen…

 

Sen va det klart och det va dags att återvända till mera vanliga semesteraktiviteter.

 

 

Zoë <3