facebook

Mitt under pågående möte med Jack och hans team var det dags för Ljuskedjan, som alltid på tisdagar kl 20.30-20.45 svensk tid.

Universum ordnade det så fantastiskt bra så att jag kunde Ljusarbeta i lugn och ro.

 

Jag hade redan innan skapat en Ljuspelare som gick rakt ner i jorden och alla som deltog kopplade in till denna. Den plattan som hindrade Moder jords energi lossades på och den feminina energin vällde fullkomligen upp från jorden.

 

Hel underbart!!

 

Här är några av kommentarerna från några som var med:

 

Ser som en ljustratt på himlen samlingsplatsen är öppen !

Upplever hur moderjord får som krystvärkar…Underbart med ljuset som stöttar henne…
Det börjar sippra uppåt energi underifrån… som genom hårt berg .

Det har kopplats på under och ovan, så som jag ser det! Passagen ska bara vidgas och stabiliseras !

Åh! Så vackert! Tack!

Det sista jag såg var att plattorna blev som ett skynke som gick ta bort och det gick att ta bort runt hela jorden så kärnan blev fri!

 

 

Säger bara waow!  Upplevde att det kom starkt både uppifrån, och från land, och en kejda som bildades även vattenvägen, med hjälp från våra vänner där, vattenvärldens djur och liv

 

 

Jag såg också som ett stort virvlande ljus, som lysande kristaller i olika färger, det bara glittrade, och ååh så det tjöt i mina öron!

 

Kände kraftfullt vitt ljus över hela Kalifornien medan kedjan bildades. Två plattor liksom yin o yang med en canyon emellan – där det kvinnliga var fast. Silver fylldes på över alltet och aktiverade den kvinnliga följsamma energin. Två ljussvärd penetrerade från universum ner under jordskorpan i moder jord och för-enade det som skulle för-enas. Kvinnliga energier frigjordes som därefter dansade i färgsprakande harmonier. Hela jorden påverkades och ett hölje av vitt ljus spred sig över hela moder jord.
Tack alla för denna kärleksfulla upplevelse