Igår fick jag möjligheten att köra ett gigantiskt Moderskepp! Jag tonade in mig på en dimension där jag jobbar på ett utomjordiskt plan för att assistera i Uppstigningen. Vi är ju alla multidimensionella och har ett antal inkarnationer som pågår i detta NU.

 

Detta kom till mig och en vän som ett uppdrag för att assistera i allt som sker just nu. Vi blev vägledda till en plats i skogarna utanför Borås, till ett lusthus där det finns en enormt kraftfull ljusportal. Detta för att vi skulle kunna arbeta helt ostört, utan några intrång…

 

Jag kunde bara sitta i Ljusportalen en kortare stund, då den var mycket kraftfull, och jag intog den positionen i det läget då skeppet skulle manövreras.

 

Det var intressant att få ta del av den teknik som användes, även om jag idag inte kan sätta ord på den. Kaptenen för skeppet lämnade över rodret till mig under en kort stund och jag fick ta hjälp av olika “manualer” för att kunna ställa in rätt färdriktning.

Dessförinnan kopplades även skeppet ihop med fyra st mindre skepp, på undersidan, och Jorden kopplades på i mitten av dessa fyra mindre skepp och till mitten av Moderskeppet.

Sedan ställde jag in koordinaterna för Moderskeppet så att det styrde rakt emot “Den nya världen”. Jag såg detta som ett stort “wormhole” helt i vitt.

 

Det kändes så enormt hoppfullt och det var verkligen en ära att få “låna” skeppet och ställa in dess navigeringskoordinater.

 

Vad detta betyder i det stora hela är svårt att säga. Men, helt klart är kursen satt mot det nya.

 

Vår galaktiska storfamilj hälsar! 😉

 

Zoë <3