facebook

Nu är det OFFICIELLT!

Jag är medförfattare till Jack Canfield´s bok ”Mastering the Art of Success” som släpps hösten 2017.

Tjohooooo!!!

Jack går under benämningen ”America´s #1 Success Coach” och har sålt över 500 miljoner böcker världen över. Jack hamnade i Guiness Rekordbok för att på samma dag ha haft sju böcker på New York Times Best Selling List. Han är känd från bl a ”The Secret”, The Oprah Winfrey Show, Fox news, CNN, USA Today och CBS.

I boken skriver jag om mina framgångskoncept Be an Attractive Magnet™ och Soul Vibration Marketing. Jag delar min resa om att följa min Själs Sanning och på så sätt nå framgång.

Det känns såå fantastiskt att få dela med mig av mitt arbete så att flera Själar kan hitta hem till sin Sanning och blomma ut i sin fulla potential!

Det går bra att förbeställa boken nedan.

OBS! Begränsat antal böcker!