facebook

Den tredje 3-3-3 portalen öppnas på torsdag den 21 mars 2019 (2+1:3:2+0+1+9).

Denna är den kraftfullaste 3-3-3 portalen i år. Tillsammans med Supermånen är detta ett viktigt kosmiskt event där porten mellan vår dimension och andra dimensioner öppnas upp och en massiv energi strömmar in för ett nyskapande av vår värld. Skapandet står i centrum för trean och ger oss möjligheten att på ett kollektivt plan samskapa tillsammans med de högre sfärerna och den högre visdom av ovillkorlig kärlek som finns där.

3-3-3 portalen är Samskapandets portal. Vi kopplas nu samman med energier i de högre dimensionerna vilket öppnar upp för en kraftfullare transformation på jorden.

Jag, Zoë, tillsammans med den Galaktiska Federationen av Ljus, ber dig att deltaga i detta samskapande genom att sätta höga och starka intentioner för det kollektiva. Framförallt att visualisera fred, samarbete och att mötas i kärlek och respekt, hjärta till hjärta. Visualisera att det högsta Goda kommer in i alla gamla strukturer där girighet och maktkamp råder. Använd kraften i ljuset och kärleken, och låt det transformera mörker till ljus. Var ljus. Var kärlek.

Samarbete med våra Stjärnfamiljer

Jordens ’grid’ (energinätverk) kopplas även samman med våra stjärnfamiljers ’gridar’ i denna portalöppning. Energinätverken för respektive civilisation öppnas upp och kopplas ihop med varandra. Energierna sammanflätas och smälts samman för att ingå i ett större nätverk av samverkan. Detta både stabiliserar jordens nätverk inför kommande energihöjningar och öppnar upp för mera samarbeten, i form av utbyte av information.

I denna portalöppning sker det framförallt en sammankoppling med Sirius, men även Arkturius. Denna sammankoppling syftar till ett ökat samarbete gällande ny teknologi för ren energi.

Signalen har gått om rop på hjälp för en renare planet. Vi har nått den kritiska massan för att ett närmare samarbete med våra stjärnfamiljer för en bättre miljö kan ske. Tillräckligt många människor har klivit in och tagit ansvar för miljön i och med de massdemonstrationer och politiska påtryckningar de senaste veckorna och månaderna. Vi är där nu.

Vad är en portalöppning?

De astrologiska och numerologiska händelserna skapar tillsammans koder för öppningar mellan dimensionerna. Ungefär som en fyrsiffrig portkod låter dig äntra en byggnad, bildar de olika ’alignments’ (ung inrätningar) sofistikerade koder för att öppna olika kanaler där vi får tillgång till information och ljus.

Starten för denna portalöppning sker vid Vårdagjämningen den 20 mars, där vi bildligt talat sår frön för framtiden. Det gamla astrologiska året avslutas och vi kliver in i ett nytt år. Inströmmning av starka energier sker framförallt under den 21 mars tillsammans med Supermånen, men spiller givetvis över under flera dagar efteråt. Då sammankopplingen mellan nätverken har skett har vi klivit upp till ytterligare en nivå i vår evolution.

Som av en ’slump’ pratar jag även om Skaparkraften i det nya avsnittet av PowerPodden som släpps nu på fredag, se www.zoeland.se/podd

Ingenting som jag medvetet hade tänkt ut, men uppenbarligen hade någon annan gjort det åt mig… 😉

Se till att ta det extra lugnt under dessa dagar, vila, gå ut i naturen och drick mycket vatten, för att integrera energierna. Öppna även gärna upp för samtal med de högre sfärerna om hur du kan samarbeta mera med dem.

Gemensam Meditation kl 20-20.15 torsdagen den 21 mars.

Vi samlas i etern (på distans där du är) för att koppla in oss till energierna, och för att sätta höga och goda intentioner.

Gå gärna med i Facebook-gruppen ”Light Gatherings med Zoë för påminnelse och kommunikation.

I Kärlek,

Zoë