facebook

I min krönika i det senaste numret av tidningen Inspire skriver jag om portaler. Jag ger min bild av vad en portal är, hur de bildas, varför de uppkommer och framförallt hur vi kan ta del av dess kraft.

Det är flera portaler som ska öppnas under Uppstigningen och det duggar tätt nu mellan dessa portalöppningar.

Jag har, sedan i somras, varit involverad i ett öppnande av en portal på Öland.

En plats på ön kom till mig och jag har varit där vid fyra tillfällen, för att hämta information, göra förarbetet och aktivera delar av portalen inför öppnandet. Jag har varit på platsen både själv och tillsammans med andra och det stora öppnandet skedde den 11 november 2019.

Som alla vet sker väldigt många ljusarbeten bakom kulisserna och jag skulle kunna skriva travar med böcker om de Indiana Jones-liknande äventyr vi har varit på under alla år. Här vill jag dela med mig av en del av det vi jobbade med i öppnandet av portalen på Öland.

Vid de olika besöken hämtades information om denna kraftplats och vad som finns inkodat där. Det finns 9st fysiska stenportar in till denna runda kraftplats. I stenportarna finns information inkodad och det är via dessa fysiska portar som kristusljuset ska föras in igenom.

När ljuset passerar de nio stenportarna accelereras ljuset enormt, av koderna, vilket skapar en gigantisk kraft. Under hela kraftplatsen finns kristaller som delvis skapar en helig geometri och delvis har information inkodad i sig. Ljuset som kommer in igenom stenportarna slussas in i den heliga geometrin.

Denna runda geometri skapar en ytterligare acceleration i forma av en spiral och ljuset förs in mot mitten med en enorm kraft.

I mitten finns en halv stencirkel. Dessa stenar är programmerade och uppkopplade till olika civilisationer, som t ex Sirius, Plejaderna etc, för att underlätta kontakt med dessa. Denna halva stencirkel skapar som en livmoder och är också centrum för portalen.

Ljuset som förs in och accelereras skapar som en tornado i mitten. Ju mer ljuset ackumuleras och accelereras växer denna tornado i höjd. Tornadon blir allt kraftigare, samtidigt som den heliga feminina energin kommer upp ur marken, för att blanda sig med Kristusljuset i centrum för portalen, i kraftplatsens livmoder. De båda krafterna blandar sig och blir till slut så kraftfulla att de tillsammans spränger igenom dimensionerna och portalen öppnas.

Pånyttfödelse med kontakt mellan dimensionerna.

I och med portalens öppnande underlättas kommunikationen med andra civilisationer via den. Dörren är öppen, både för kommunikation och den möjliggör även för skeppen att visa sig mera fysiskt.

I samband med att portalen öppnades utfördes även ett stort ljusarbete för att rena bort de mörka patriarkala krafterna på ett mycket djupt plan.

Det här var den extremt korta versionen av öppnandet av portalen samt ljusarbetet som kom med det.

Det är mera som ska göras med denna portal och flera portaler som är kopplade till denna. Det är anledningen till varför jag i detta skede inte skriver ut platsens namn.

Min upplevelse är att ljusarbetena går oerhört lätt och smidigt numera, om jag jämför med tidigare arbeten. Det går oerhört lätt att transformera mörka krafter.

Så underbart!

I kärlek,

Zoë

9 Kommentarer

 1. Håkon Eriksen

  Takk for god informasjon ang. portalen på Öland. Jeg bur i Norge ( Rogaland Fylke) og er opptatt av portaler som fins her. Jeg vet om en del portaler, men har ikke kunnet se disse. Det vil si jeg har sett en som var på tur til å lukke seg. Men jeg føler det på kroppen at det er en del energier her. Har et instrument som kan registre energiene. Kommer disse portalene til å sees, eller må man bare kjenne dette på kroppen? Kommer vi til å se aktivitet i disse portalene i nær fremtid?
  Kan disse energiene utløse åndelig aktivitet? Jeg får ubehagelig følelse i kroppen noen ganger når disse energiene kommer.

  Svara
 2. Frida

  Jag kände igen platsen på bilden när jag läste detta inlägg första gången. Har sedan dess velat åka dit för att se om jag kunde “känna något” som var annorlunda nu, sedan ditt ljusarbete där, än när jag var där sist hösten 2017. Idag blev det äntligen av! Wow säger jag bara, vilka energier! Det var till och med så att när jag stod utanför med platsen till höger om mig så kände jag förtätade energier i högra sidan av mitt huvud, ungefär som när man står nära ett elkraftverk, medan känslan i den vänstra sidan av mitt huvud var helt oförändrad. När jag gick ut ur en av stenportarna kände jag starka energier och jag märkte strax efter att jag gått ut att min mobiltelefon, som jag använt precis innan med 52% laddning, hade stängts av! Jag tänker på det du skrev om att rena bort de mörka patriarkala krafterna. Jag kände hela tiden energi i navelchakrat när jag var på platsen. Som jag förstår det förknippas detta chakra med yin/yang-principen, rätt balans mellan motsatser, bland annat maskulint och feminint. Kanske var det det jag kände, att balansen mellan den feminina och den maskulina kraften håller på att komma i fas? Jag vet inte…

  Hur som helst så var detta ett intressant blogginlägg och jag hoppas att få läsa mer om detta i framtiden!

  Svara
  • Zoë Devi

   Åh vad härligt Frida att du var på plats och kände av energiern! All kärlek, Zoë

   Svara
 3. Carole

  Tack Zoe, så fantastiskt att få denna information och att det är skrivet på svenska ger mig mer förståelse.

  Svara
  • Zoë Devi

   Tack själv Carole! 🙂

   Svara
 4. Aune Roivas

  Tack för underbart info Zoe. Det är bra veta vad det pågår det osynliga. Jag önskar och hoppas att det skulle uppenbara sig bättre också i det här fysiska världen som vi lever idag 🙏💖

  Svara
  • Zoë Devi

   Det kommer sakta men säkert synas mera i den fysiska världen också! All kärlek, Zoë

   Svara
 5. Monika

  Härligt att få ta del av detta och få deg förklarat på svenska.

  Svara
  • Zoë Devi

   Tack själv! 🙂

   Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Om Zoë

Zoë, känd från TV-succén “Livet på andra sidan”, är en av Sveriges mest aktiva spirituella ledare just nu. Hon har tagit fram unika koncept som Be an Attractive Magnet™ och Nordic Light Healing™, och leder framgångsrikt andra människor i att hitta sin inre kraft för att kunna stråla fullt ut. Allt Zoë gör utgår ifrån hjärtat och det är hennes starka och ljusa utstrålning som gör henne unik att uppleva.