facebook

De flesta av oss som var med på Atlantis, är här nu, för att skapa och uppleva återupprättandet av Atlantis, men på ett nytt sätt. Därför kan det för många av oss finnas djupt begravda trauman, som behöver belysas, lyftas och lösas upp. För att vi ska kunna gå vidare till nästa steg och skapa det nya Atlantis, den nya jorden, som vi alla längtar så mycket efter, behöver vi lösa upp dessa trauman. Vi vet djupt inom oss att återupprättandet är fullt möjligt, eftersom det har varit och är en verklighet i en annan existens.

För några veckor sedan kom jag till kärnan av mitt djupaste trauma som jag har burit med mig under hela mitt nuvarande liv sedan Atlantistiden. Det var en händelse som jag berättade om i Poddavsnitt nr 11 som handlade om Tvillingsjälar med Carolina Österman.

Jag föddes in i mitt nuvarande liv helt skräckslagen, med känslan av en avgrundsdjup ensamhet och en upplevelse av att ha en trasig och halv själ. Traumat som denna känsla baserar sig på har jag känt till i drygt 3 år och jag har bearbetat det flera ggr under årens lopp. Både tillsammans med min tvilling, men framförallt på egen hand.

I samband med Atlantis fall satte mörka krafter käppar i hjulet för vårt liv i sammansmältning (Union). Vi attackerades, min tvillingsjäl dog och jag överlevde. Vi slets ifrån varandra på ett makabert och helt obeskrivligt fruktansvärt sätt. Känslan att förlora min tvilling, halva delen av min själ, var helt fruktansvärd! Jag förlorade inte en partner, jag förlorade halva mig själv.

2019 var jag redo att släppa den djupa sorg, skräck och ensamhet, och tillåta min själ att få växa till en helhet igen. Jag behövde göra detta på egen hand, att återupprätta min Själs Helhet i mig.

Det senaste året har jag genomgått en djup självläkning, framförallt fysiskt. Det har varit det tuffaste året i mitt liv hittills. Läkningen nådde sin kulmen då jag kom till traumakärnan, dvs det ursprungliga traumat då jag förlorade min Tvillingsjäl vid fallet av Atlantis.

I den enormt kraftfulla läkeprocess som jag har genomgått under drygt ett års tid har jag fått ta del av så otroligt starka energier. Det var framförallt den sista delen av processen där jag fick kontakt med och integrerade min Själsliga Helhet, som allt föll på plats.

Känslan i min kropp nu är obeskrivbar! Jag känner mig såå vibrerande och mera som en enhet med Alltet. Jag upplever en känsla av Helhet i hela mitt varande!

Som de flesta av er vet, så genomgår jag alltid alla 21-dagars healingar innan jag låter andra få ta del av energierna. Jag behöver integrera processen i hela mitt väsen innan jag kan vidarebefordra den till er.

Denna djupa läkeprocess delar jag med mig av och vidarebefordrar till er i kommande omgång av 21-dagars healingen.

Så, temat för denna omgång är Kraftfull Självläkning – Själslig Uppgradering med Helig Geometri”

Läs mer om temat och schemat HÄR>>

I videon nedan berättar jag mera om denna spännande omgång av 21-dagars healingen.

Processen kan även utföras i efterhand.

Hoppas att vi ses!

Massa Kärlek till dig,

Zoë

2 Kommentarer

 1. Elizabeth Larsson

  Zoe ! Jag håller på med Kraftfull Självläkning nu, för andra gången. Första gången hände en del men mer av det slag som var mycket drömmar och trötthet! Den här gången blev det mycket i samband med ” läkning av traumakärnan”. Jag var med på Atlantis, det fick jag veta i en regression på -80 talet. Vid den tiden visste jag inte ens om vad Atlantis var . Det medium som höll i Regressionen förklarade. Till saken hör att jag mådde fruktansvärt illa som en följd av upplevelsen och jag vet hur jag levde på Atlantis till dess allt bara blev svart ! Jag träffade min tvillingsjäl när jag var 17 och han 19. Tyvärr så ville inte min pappa att jag skulle umgås med honom så han bröt kontakten efter ett år utan min vetskap. Jag gick in i en fruktansvärd tid och har levt med detta trauma i cirfka55 år. Jag har också upplevt min födelse och hur jag hade ett enormt motstånd att födas eftersom jag såg hur svårt det skulle bli. Så fort jag var född glömdes detta bort, förstås, helt som det ska vara ! Jag förstår nu i samband med Läkning av traumakärnan att detta hade vi, min tvillingsjäl och jag kommit överens om, att jag skulle lära mig att leva med förlust! Min tvillingsjäl drunknade när han var 21 och jag har sörjt honom ända sedan dess, trots att jag har haft relationer och familj. Den här omgången av Kraftfull Självläkning har jag gråtit så mycket och undrat hur mycket tårar man har egentligen. I dag lyssnade jag på Video 2 och mediterade med dig i din fina meditation ! Det blev så läkande. Nu kan jag acceptera att vi hade bestämt i tidigare liv att vi skulle läka varandra. Jag vet att min tvillingsjäl är med mig och att han vill att jag ska vara glad och kärleksfull inte sörja ! Han är mitt livs stora kärlek och han vill att jag ska gå vidare nu ! Har deltagit i vad du har skrivit om din förlust av din tvillingsjäl och känner så starkt med dig Zoe.All Kärlek och Stor Kram !

  Svara
  • Anette Zoeland

   Fint att du fått läka dina sår och skölja ur med tårar. All kärlek till dig!

   Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv

Om Zoë

Zoë, känd från TV-succén “Livet på andra sidan”, är en av Sveriges mest aktiva spirituella ledare just nu. Hon har tagit fram unika koncept som Be an Attractive Magnet™ och Nordic Light Healing™, och leder framgångsrikt andra människor i att hitta sin inre kraft för att kunna stråla fullt ut. Allt Zoë gör utgår ifrån hjärtat och det är hennes starka och ljusa utstrålning som gör henne unik att uppleva.