Jag kommer här nedan att ge mitt perspektiv, utifrån min erfarenhet och det jag läser av energimässigt i detta. Du känner in själv vad som klingar an i dig och inte.

Innan du läser detta nedan ber jag dig att centrera dig i ditt hjärta och känna ditt starka ljus och din kraftfulla kärlek i ett par minuter.

Jag har förlorat minst tre vänner under loppet av 1-2 veckor!

En mycket mörk energi, förklädd till ljus, verkar ha tagit över dom (helt eller delvis) och fört dom bortom allt sunt förnuft om vad kärlek och det gudomliga är.

Denna mörka entitet kallar sig för ”Den Heliga Ande” och lockar till sig människor med sin förföriska och manipulerande energi, för att sedan flytta in i folks kroppar genom ett sk ”Andedop”.

Jag når inte mina vänner, det går inte att föra ett normalt samtal med dom, då de är utsatta för mind-control, en sorts hjärntvätt, genom denna energimanipulation. Fruktansvärt obehagligt!

Många av oss minns kanske vad som hände med Doreen Virtue, då hon blev som förbytt över en natt då hon valt att följa ”Jesus”.

Gällande denna ”frälsningsrörelse”, så har det också gått ohyggligt snabbt. Personerna har inte ens hunnit tänka efter, ifrågasätta eller göra någon research. Utan bara blivit indragna i detta via entiteten.

Entiteten går in först, för att kunna kontrollera sinnet och dess tankar.

Jag har varit med om detta vid flera tillfällen tidigare under mitt liv, då jag och tidigare vänner blivit utsatta för mörkerattacker. T ex 2014 då jag höll på att tappa mitt liv för att en person nära mig hade tagit in en mörk energi som försökte förleda mig och gruppen på liknande sätt.

Så, jag känner igen energin. Jag vet hur den känns. Jag känner igen de strategier som används för att skapa splittring och kidnappa tankarna/medvetandet.

Jag ser det och jag känner det i min kropp vad det är som har hänt här – klart och tydligt!

Det var också exakt detta som hände vid fallet av Atlantis, då mörka krafter som var förklädda till ljus kom in i vår värld.

Jag har med min erfarenhet lärt mig att känna in om det finns ett mörker bakom en ”ljus” fasad.

Det komiska är att det är precis detta, som också pratas om inom denna ”frälsningsrörelse”. De talar om ”det falska ljuset”.

Men, många utav oss har lärt oss vid det här laget, att de mörka krafterna behöver tala om vad de gör för att de tror att de på så sätt kan undgå karmalagarna.

Så, idag vill jag komma med en mycket allvarlig varning angående en sorts ”frälsningsrörelse” där det bl a genomförs sk Andedop, där den som tar emot får ”syndernas förlåtelse” och ”Den Helige Anden” får flytta in i kroppen.

Nu tänker du kanske att det här skulle jag aldrig gå på och det här låter ju som en mycket osund sektliknande eller frikyrklig väckelserörelse. Helt riktigt!

MEN, problemet är att den styrs av en demonisk energi, som tar sig in och tar över. Den gör det INNAN du ens kan tänka klart. Jag har känt in energin för att förstå den…och den är helt fruktansvärd!!

Jag förstår att man blir helt betagen av energin, detta låtsas-ljus, och att man kan få en upplevelse av att komma hem till Gud och jag vill absolut inte förminska den på något sätt.

Jag respekterar att några får en härlig och efterlängtad upplevelse. Men, jag ser något helt annat i detta.

Det går att skapa en ”fejk-Uppstigning” av ”ljus”, men med ett underliggande mörker, vilket alltså har skett här.

Så, genom att jag nu varnar dig, så kan du vara uppmärksam, för att undvika att detta drabbar dig.

Jag förstår om detta kan dra igång en del rädslor i dig, men genom att du nu har fått informationen och kan vara extra uppmärksam så behöver du inte vara rädd.

De som erbjuder denna ”frälsning” har bara goda intentioner, men problemet är att de själva inte vet om vilka krafter de har att göra med.

Jag ser en tydlig likhet mellan detta och fenomenet Auratransformation (AT), som många (inte alla) har farit väldigt illa av.

Det kan även finnas en koppling mellan ATn och denna rörelse.

När detta uppdagades för mig fick jag tvinga mig själv att titta på en 2 timmar lång video jag blivit rekommenderad, där en kvinna pratar om denna ”frälsningsrörelse”.

Det tog mig över en vecka att tröska mig igenom nästan hela videon. Jag kände ett fruktansvärt obehag hela tiden och ville inte titta, vilket många andra också har sagt.

Men jag ville försöka förstå vad som hade drabbat mina vänner.

I videon finns denna mycket manipulativa och insugande energi närvarande, som är väldigt obehaglig och farlig för de som är mottagliga för den.

Jag upplevde det svårt att följa vad som egentligen sades då det bara var en massa ”fina ljusa” ord, men efter ca en timme, när energin etablerats i folk…kom en massa konstigheter där dömande, skuldbeläggande, fundamentalism och dogmer var tydliga ingredienser.

Och, har man redan drabbats av energin så är man redan fast, och man hör inte hur sjuklig informationen som kommer senare är.

Jag vill här sammanfatta, utifrån min erfarenhet och mitt perspektiv, de ingredienser som ingår i denna ”frälsningsrörelse” och liknande attacker från den mörka sidan.

Det är alltid samma element som ingår. Dessa nedan påvisar tydligt att detta inte kommer från en källa av Kärlek.

1. Skuldbeläggning
Det används som maktmedel, som en härskarteknik.

 • Det sker en skuldbeläggning av de oliktänkande som inte vill gå med. Då man ifrågasätter så är det för att ljuset är så starkt att det egna mörkret lyses upp. Så det läggs över skuld på de som inte håller med. En klassisk härskarteknik som vi har sett en hel del av senaste åren, då de som ifrågasätter blir kallade foliehattar mm.
 • Det sker även en skuldbeläggning av dig som gått med i rörelsen, i det här fallet genom att säga att du är full av synd. Du behöver därför ta en session där du får ”syndernas förlåtelse”.Genom detta sätts alltså ett villkor för att få Guds kärlek. Du är inte berättigad vägen till Gud om du inte genomgår ”syndernas förlåtelse”. Att säga att det är något fel på dig, att du har syndat eller lever i synd, som t ex att du har sex utanför äktenskapet (som nämns i videon), är ett kraftfullt maktmedel och en härskarteknik.

2. Vi har den rätta Sanningen och detta är den rätta vägen till Gud
De påstår att Jesus är den ENDA vägen till Gud och att de har kontakt med den rätta Jesus, och inte någon ”New Age-Jesus”. Detta är för mig inte kärlek och min Gud är allomfattande, inkluderande, full av acceptans och inte dömande. Det finns lika många vägar till Gud som det finns människor.

Jag upplever här en avsaknad av ödmjukhet inför det Stora som ingen av oss egentligen känner till helt och fullt.

3. Isolering
De uppmanar dig att ta bort allt annat som inte har med rörelsen att göra. I det här fallet, allt som har med andra vägar inom andlighet och personlig utveckling att göra.

Detta är en klassiker i sekter, eftersom isolering tar bort eventuella hot om ifrågasättande från dig och andra, som kan få dig på andra tankar. Här pratar man om ”inga andra Gudar hava jämte mig”.

4. Mission och frälsa andra
Det stannar inte vid att de själva blivit frälsta, utan detta pådyvlas även andra ”lämpliga” personer på ett mycket obehagligt sätt genom uppsökande och påtryckningar, och skuldbeläggning om dessa personer är skeptiska.

De är snabba med att ge ett telefonnummer till den som utför sessionerna, så att energin/entiteten snabbt kan ta över deras egen viljekraft. Jag har sett detta gång på gång på gång.

Självklart vill man dela med sig av sina härliga upplevelser till andra, men jag ser ett tydligt element i att så snabbt som möjligt snärja in personer, utan att de hinner tänka efter själva.

De söker upp folk och följer upp efteråt, så det är inte som ett vanligt inspirerande samtal med en vän. Utan ett mycket gåpåigt sätt att försöka få andra med i detta.

Vill förtydliga att det är energin som driver detta, inte personerna bakom.

Allt detta kommer i ett skede där vi allra helst vill ha en release, vilket är ett väldigt smart drag från den mörka sidan. Så, när det kommer något som säger sig kunna erbjuda dig en evig frid, så lockar det såklart. Vem vill inte ha det?

För min del slutande jag att söka när jag landade i mig själv, och upplevde en Gudomlig bliss i mig själv!

Min väg har varit att gå djupt in i mitt eget hjärta och komma i kontakt med min egen gudomlighet på det sättet. Och, även rensa ut det som hindrar mig från att uppleva min egen gudomlighet.

Gudskraften bor i mig och i alla andra.

Sorry, men det är ingen annan utifrån som kommer att rädda dig eller oss!

Du bär själv ansvaret för din resa hem till Gud och vi kommer alla att lyckas, på våra olika vis. Så ser jag på det.

För mig personligen behöver jag se till att inte komma i kontakt med denna energi, dvs inte träffa de personer som har drabbats så länge entiteten är närvarande.

Avslutningsvis, och som alltid, ha en god kontakt med ditt eget hjärta, och ditt ljus och din kärlek som bor där. Det är din kompass och vägledare. Känn in vad som känns rätt för dig.

Jag ville ge mitt perspektiv av det hela och sen är det upp till dig vad du gör med informationen.

Jag litar till 100% på min känsla i detta och jag har även blivit kontaktad av en kvinna för att varna mig generellt för mörkerattacker och hon visste ingenting om detta.

Och…
Jag har inte alla svaren.
Jag sitter inte på den ultimata sanningen.
Alla har sin rätt att tro på vad den vill.
För mig leder alla vägar till Gud.
Det finns ingen väg som är den rätta.

Ha allt detta i bakhuvudet så att du hinner tänka klart innan du dras in i energin.

Tack och lov har jag många andra vänner som känner likadant som jag i detta. Vi tar hjälp av och stödjer varandra och det är jag oändligt tacksam för!

Det känns verkligen så sorgligt detta och så obehagligt att det gick så snabbt. Jag hoppas innerligt att detta kan lösa sig och att jag får tillbaka mina vänner!

Gör gärna meditationen ”Expandera ditt ljus” nedan, för att stärka ditt ljus efter att du läst detta.

I kärlek och omtänksamhet,

Zoë

 

Arkiv

Om Zoë

Zoë, känd från TV-succén “Livet på andra sidan”, är en av Sveriges mest aktiva spirituella ledare just nu. Hon har tagit fram unika koncept som Be an Attractive Magnet™ och Nordic Light Healing™, och leder framgångsrikt andra människor i att hitta sin inre kraft för att kunna stråla fullt ut. Allt Zoë gör utgår ifrån hjärtat och det är hennes starka och ljusa utstrålning som gör henne unik att uppleva.

37 Kommentarer

 1. Sasza

  Hej Zoe,

  Jag har nu läst igenom hela din text och har några kommentarer om den. Detta är min take och jag hoppas du förstår att jag tror mig inte ha någon absolut sanning här, utan vill tillföra några perspektiv du kanske inte haft i åtanke.

  Kort om mig. Jag är en kille på snart 30 vårar som har varit inne i ”meditation, law of attraction/andlighet” svängen ganska länge med väldigt goda resultat. Efter min första Vipassana-retreat började jag meditera varje dag och läsa många spirituella böcker. Detta resulterade i ett extremt starkt andligt uppvaknade, där min värld från ena sekunden till den andra ändrades framför mig. Jag kände extrema energier, färgerna blev starkare, ljuden blev klarare, mina tankar extremt skarpa och jag kände den mest extrema formen av kärlek jag någonsin känt. Det var nästan som att jag började se världen genom glasögon av en annan dimension, det var bokstavligen att hela min tolkning av verkligheten ändrades, det var nästan som att jag hade tagit Ayahuasca. Detta höll i sig i ungefär en vecka.

  I ungefär mitten av den veckan bläddrade jag igenom boken ”Power of Now” av Eckhart Tolle och i inledningen stod det något om att människorna inte tagit stegen till nästa del av utvecklingen av sitt medvetande. Jag mindes att jag hade en vän som hade pratat om detta förut, så jag ringde honom och nämnde det. Han sa då att det finns människor som försöker kontrollera denna kunskap genom media, utbildningssystemen och finansiella systemen (jag tror du fattar – jag har kollat lite på din sida och förstår att du är med mig på detta). När han började nämna de orden skruvades min upplevelse upp med flera hundra tusen procent – alla färger blev ännu starkare, ljusen ännu klarare, jag kände en sån extrem känsla av enhet med hela världen. Jag fick också i 1-2 sekunder visioner om hur hela vår civilisation var uppbyggt, inklusive media, skolsystemen, vetenskapen osv.

  Detta följdes av ett par år där jag väldigt intensivt följde Eckhart Tolle, Abraham-Hicks, lite Joe Dispenza, Byron Katie, Vipassana, Ayahuasca etc. Jag mådde ofta väldigt bra av detta.
  Jag kände att jag hade hittat det – DET som DOM hade döljt för oss, det som ELITEN försökte dölja ifrån mänskligheten, om vår inneboende natur, att vi kan uppnå vad som helst, att vi är Gudar i princip.

  En sak under alla dessa år störde mig dock – om nu eliten försökte dölja detta ifrån oss, varför satt Eckhart Tolle på bästa sändningstid hos Oprah Winfrey och promoteade vägen till sitt inre? Varför var Esther Hicks redan på 80-talet hos Oprah och pratade om Law of Attraction? Varför blev The Secret en som extrem succssé om detta är något de försöker dölja?
  Det var lite ett störningsmoment, men jag förklarade det för mig själv med att ”Det finns karmalagar som gör att de inte kan ljuga”, men helt ärligt så brydde jag bara mig helt enkelt inte så mycket – ”eliten kan göra vad de vill, jag har ju ändå kraften att manifestera min egen verklighet utan dem!”.

  Sen kom corona och elitens påtryckningar blev helt plötsligt verkliga i mitt liv, så mina tankar återaktualiserades.
  En milstolpe var för mig när jag såg att Gaia gjorde reklam för en serie med David Icke (om du inte vet vem det är så är det en av de främsta föreläsarna inom ”konspirationskretsen” (ursäkta ordet, men jag vet inte hur jag ska kalla det för att det ska bli tydligt)). Facebook tillät alltså Gaia att ha reklam för en serie där David Icke pratar om att det finns en elit och att vi genom att inte tänka på dem kan sluta manifestera dem. Först tänkte jag ”nu händer det! Nu är det stora uppvaknandet här, nu vinner det goda ljuset!”.

  Men sen började jag göra lite research. Gaia är alltså en miljardstreaming-tjänst, som ägs av samma miljard-investment bolag som Pfizer, Facebook, Google, all media och allt annat. Det är alltså eliten som äger Gaia.

  Jag blev inbjuden till ”meditationer för att besegra mörkret”. Personer som bjöd in mig i meditationerna har alltså lärt sig meditationerna genom olika gurus eller böcker från förlag och bolag som ägs av eliten.

  Abraham-Hicks pratade i ett av sina seminarier om att ”ta vaccinet och bara du är i tillräckligt bra mindset så finns det inget som kan hända dig av det!” (Abraham-Hicks bröt också för första gången någonsin mot sin regel att aldrig rekommendera att göra något eller avstå och rekommenderade att ta vaccinet för att det är ”för allas bästa”).

  Något började gro inom mig – varför ger oss eliten detta om det är så att vi via den kunskapen skulle kunna eventuellt undgå dem? Varför ger mig ”Matrix-simulationen” en streaming-tjänst med en serie som berättar för mig hur man flyr simulationen?
  Om nu detta är en kunskap man vill dölja ifrån oss, varför har helt plötsligt otroligt många kändisar börjat prata om Law of Attraction, varför har meditation blivit något som syns på reklam, filmer, pratas om på morgonsoffan? Varför promotas psykadeliska droger helt plötsligt i Hollywood, om det nu ska vara till hjälp andligt för oss? Varför pumpas det Gaia-reklam på Youtube? Varför skulle de ge oss kunskapen som skulle väcka oss och ge oss en chans?

  Vissa människor inom det spirituella-communityt började också prata om att ”nu väcks människor, detta är det stora uppvaknandet!”, precis som jag trodde när jag såg reklamen med David Icke. Men jag började tänka – vilket uppvaknade? Censuren håller på att nå maximala höjder, tvångsvaccineringar är närmare än de någonsin har varit och The Great Reset kommer ske inom några år. Och de flesta människor är med på detta.

  Något som jag samtidigt började märka är att inom media och hollywood, två av de främsta verktygen för att kontrollera människornas medvetanden, så finns det en specifik del som har klankats ner på. Det är Kristendomen. I media klumpas Kristendomen ofta ihop med Trump och anti-abortlagar eller med anti-pride-åsikter. I många filmer och serier läggs det ofta subtilt in delar där konspiratoriska, rasistiska, klimatförnekande eller sexistiska personer citerar Bibeln.
  Gaia har material om ALLA möjliga delar av andlighet, förutom den bibliska delen av Jesus. Meditation och andlighet är coolt – att säga att man följer Jesus anses som något pinsamt av många. Jag vet många personer som accepterar all sort andlighet, chakran, vibrationer, kristaller, men när det kommer till Jesus så blir motståndet stort (och jag förstår också naturligtvis att det till stor del på beror på att följare av Jesus Kristus kan vara ganska låsta på att detta är vägen – det blir ju en självuppfyllande profetia).

  Senaste sex månaderna har varit en lång existensiell kris för mig, då jag börjat tvivla på den andligheten jag haft kärt så länge. Men jag har kollat på många vittnesbörder av folk som blivit ”omvända” från ”Nyandligheten” till Jesus och jag kan relatera till mycket av deras tankar ang
  ”nyandligheten/det spirituella”. Jag har börjat läsa Bibeln och kan säga att allt går rent logiskt ihop för mig. Kristus säger i Bibeln att många falska profeter kommer komma i hans namn, som kommer att förföra en stor del av mänsklighteten med sina krafter, vilket jag tolkar som att många gör i och med snacket om ”Christ-consciousness”. Och vad skulle det inte vara, om inte läror som eliten trycker upp i ansiktet på oss sedan ett par år tillbaka?

  Samt, för att kommentera på något du skrivit och något som jag själv var en väldigt frekvent predikant för i flera år, fram till väldigt nyligen: ”alla vägar leder till Gud, du har din egen sanning”. Jag började märka att väldigt många olika personligheter, från extremt många olika ideologiska läger började använda sig av detta. Om alla alltså pratar om att det finns olika vägar till Gud, det är ju verkligen ett perfekt sätt för folk att börja bråka med varann. Det går ihop mycket mer för mig att det finns en Gudomlig instruktionsbok för livet (eller kanske två då, iom Koranen. Jag har inte satt mig in i detta tillräckligt än.)

  Jag har själv inte landat helt och hållet i detta, men jag skriver detta för att kanske ge dig nya infallsvinklar. Hoppas detta gett dig något.

  Med värme,
  Sasza

  Svara
  • Sasza

   Sedan, jag förstår också att många kristna/personer som hittat Jesus är extremt dömande och man kan få lite avsky för deras sätt att framför budskapet, lite som Doreen Virtue (eller vad hon heter), som jag har lite svårt för.

   Svara
  • Josephine

   Sasza,

   När jag läser texten du delade kände jag igen mig och jag förstår att du både gått och fortfarande går en intressant resa mot den inre Källan, Source.

   Min upplevelse är att det finns oändligt många vägar att välja mellan, vissa trassligare och andra mer flödande. Min resa på denna plats vi befinner oss på nu har visat mig viktiga frågor att ställa:

   Vem är Jag?

   Var kommer jag ifrån?

   Varför är jag här?

   Vart är jag påväg?

   Vad är syftet med detta?

   Om Källan är ”All Loving, All Compassionate, All Wise, All Knowledgeable” etc med alla dessa attribut, och vi är en förlängning, en del av den källan. Vad gör vi då här?

   Om du vill kan jag berätta mer och skicka material som du kanske är i resonans med.

   Source_flower@protonmail.com

   Allt Gott

   Svara
   • Camilla Zoëland

    Det finns som du säger så många vägar 🙏😊

    Svara
 2. Johan

  Mycket bra skrivet . Det är ett archon program . Jämförelsen med aura transformation var bra . Tack

  Svara
 3. Emilia

  Tack för att du vågar stå upp och dela detta!
  Har oxå gjort en AT men fått hjälp att ta bort det som ev fastnade..
  Efter det har jag bara blivit starkare!
  Hittade detta idag på Telegram.

  🙏😊💎

  Svara
 4. Bengt

  Mycket intressant. Var nära att falla dit, men tog mig i kragen och ringde upp vederbörande och skällde ut fanskapet och dom hen att aldrig mer höra av sig. Mådde toppen efteråt. Kärlek till dig,

  Svara
  • Zoë

   Toppen Bengt! Så skönt att du såg igenom det och sa ifrån ordentligt!! Zoë <3

   Svara
 5. cecilia

  Stort tack för denna information. Obehagligt.🤍

  Svara
  • Zoë

   Tack Cecilia! <3

   Svara
  • Yvonne Sjöbom

   Tack Zoe! Pröva alltid anden!

   Svara
  • Taina

   Oj, så otäckt! Har tänkt mycket på dessa olika typer av manipulation som vissa utövar. Tack för att du tar fram detta i ljuset. Kärlek och ljus!

   Svara
 6. Linnea Ramgren

  Har länge undrat vad som hände Doreen Virtue och försökt förstå,men jag får inte ihop det.Hon ser väldigt trött ut och har ingen gnista när hon pratar i sina videos men påstår att hennes liv är bättre nu.Jag kan absolut se att det är som du säger Zoe.

  Svara
  • Zoë

   Ja det känns väldigt obehagligt det som har hänt för henne. Hoppas att hon mår bra! <3

   Svara
 7. Eva

  Det kallas för kristendom och kommer i från bibeln,
  När blev Frälsning lika med ondska?

  Svara
  • Zoë

   Det är inte det jag beskriver här, utan det handlar om en entitet som utger sig för att vara Den Helige Ande och erbjuder frälsning. Inte samma sak som den ursprungliga kristendomen. Hoppas att det blev tydligare så. Zoë <3

   Svara
   • Niklas Ekström

    Via de kanaler jag följer så kan det t.o.m. vara så att när man ber en sedvanlig bön ”i Jesu namn, amen” så utfärdar man själva verket en mörk ’spell’ mot det som bönen riktade sig mot.

    Jag har varit ett Jehovas Vittne (lämnade för 20 år sedan) och tror numera, genom mina studier, att Nya Testamentet är ett av Kabbalen ihopskrivet dokument i syfte att lura mänskligheten.
    Däremot tror jag på ett Christ consciouness, eller snarare ett Kryst Consciousness. Kryst i betydelsen av kristall eller kristallina former och strukturer.

    finns på FB, rapporterar om geo-politik och vetenskap, men också mer och mer om spirituella ting. Undersöker ockulta företeelser, ’ockult’ i betydelsen ’dold kunskap’.

    Svara
    • Zoë

     Tusen tack för input Niklas! Ja det är säkerligen så som du skriver! Absolut. Jag känner också det kristallina i Kristusenergin. Så skönt att du tagit dig ur Jehova. Och en bra erfarenhet tänker jag.

     Tack! Zoë <3

     Svara
    • Zoë

     Hej igen Niklas!
     Om du har någon info om att NT skrevs av Cabalen, så vore det väldigt intressant att läsa. Skicka det isf till info@zoeland.se

     Zoë <3

     Svara
  • Anette

   Liknar filmen om Knutby, när jag läser din beskrivning.

   Svara
   • Caroline

    Been there, done that, kan jag säga. Levde i en sån rörelse som tonåring och fram tills jag var drygt 20 år. Det tog mig sen 20 år (minst) att börja hitta mig själv sen, bakom all programmering, och 10 år till för att börja känna mig trygg i mig själv, så aldrig mer nåt sånt! Jag följer mig själv nu och min egen inre vägledning, så mycket jag bara kan. //Kramar

    Svara
    • Camilla Zoëland

     Så glad att höra att du nu hittat din egen inre vägledning och känner dig trygg

     Svara
 8. Kerstin

  Detta låter som liknande Jehovas vittnen i mina öron

  Svara
  • Lena Bergvall

   Växte upp i frikyrklig miljö och går aldrig i kyrkan, mer än för att se arkitekturen. Så jag känner igen allt det där. Jag vek mig inte för påtryckningarna, men tyckte det var mycket obehagligt, såsom tungomålstalande, som vrålades. Det tog tid att komma över. Jag var helt enkelt vettskrämd och går omvägar för att slippa.

   Svara
   • Zoë

    Oj Lena, det låter väldigt obehagligt! Tufft att växa upp i den miljön. Så skönt att du inte vek dig, utan lyssnade på dig själv. <3

    Svara
    • E

     Detta låter precis som mina erfarenheter av M*vl*na*s K*nns*ap*ns bok och den rörelsen som började i Turkiet som jag i oro skrev till dig och frågade om för ett par år sedan.
     Jag frågade bla om galaktiska federationen då vissa menar att dom är del av just denna mörka agenda. Dina kollegor hade inte hört talas om ovan nämnda bok – vet inte om mailet överhuvudtaget nådde dig? Min inblandning i detta började med just en aura transformation. Jag vet inte vad som är vad riktigt i allt detta men vad betyder detta för min utveckling mn? – tacksam för återkoppling!
     Mvh

     Svara
     • Zoë

      Känner inte till någon bok med de bokstäverna. Lite svårt att läsa titeln… GFL kanaliseras av många och alla rattar inte in rätt kanal. Dvs de tror att de får info fr GFL, men det är ngt annat.

      GFL är inte med i ngn mörk agenda.

      Svara
   • Zoë

    Oj Lena, vilken miljö att växa upp i! Det låter väldigt obehagligt och tufft! Men, så skönt att du stod på dig och lyssnade till ditt inre. Zoë <3

    Svara
    • Tina

     Det låter som Jehovas vittnen, jag började studera med dom kort efter min AT… Men till slut så kom det plötsligt till mig under ett möte att det här stämmer inte, den här guden dom pratar om är inte schysst och en av kvinnorna som var min vän och som jag tyckte väldigt mycket om kändes plötsligt som att det inte bara var hon som pratade med mig utan någon ting annat så ja som att det var en entitet som pratade med mig genom henne.
     Och min AT har jag tagit bort (hoppas jag)via Lena Ellingsson.
     Så till slut efter allt sökande utåt landar jag i att jag behöver bara mig själv fri från all inverkan, men då återstår frågan hur vet man att man är fri från inverkan? Jag vill vara ren och bara mig själv.

     Svara
     • Zoë

      Detta är inte Jehovas, men det finns säkert likheter.
      Du kan säkert göra ett kinesiologiskt test alt finns det frekvensbehandlingar som jag tror kan se det också.

      Kolla t ex QX1 Biofeedback.

      Zoë <3

      Svara
      • Tina

       Okej, tack för svar ❤️ ska kolla upp!

       Svara
  • Zoë

   Ja Kerstin det kan nog likna det i många avseeenden.

   Svara
 9. Maria

  Jag tror att tanken på att vara i sitt ljus/sanning är något som är en färskvara. Vi får jobba med det här hela tiden, eftersom livet på jorden innefattar allt! Vi är ju inte bara påverkade av varandra, utan även av olika energier. Jag får en känsla att 5g har en betydelse och användningen av internet. (666). Människor blir ju sjuka och sinnesförvrängda av det. Dessutom är ju i en uppstigning som även den jagas av mörkret. Vi håller ihop. Det är MITT löfte till dig, Zoe. 🥰🥰🥰✨✨🌟🌟

  Svara
  • Zoë

   Ja vi håller ihop Maria! Vi håller ljuset stadigt hela tiden – oavsett vad! Zoë <3

   Svara
 10. Lena Rydstrand

  Hej,
  Jag läste ditt inlägg nyss, om mörka krafter. Och jag har själv tidigare,varit med om att ”vänner” manipulerat mig, varit Andliga ”profeter”, som sen visat sig bara tagit mitt Ljus. Idag har jag funnit kraften, ljuset och kärleken inom mig, och känner mig mer trygg och beskyddad, men har varit djupt nere i rädsla och sorg. Lyssnade åter igen på Din Ljusmeditation nyss, som du länkade i inlägget idag. Och jag är tacksam för påminnelsen från Dig, om de mörka energierna, som gömmer sig bakom ett ljus….Känns lättare i Sinnet idag, jag har släppt dessa personer som jag trodde var sanna vänner. Är inte med i Andliga grupper och events idag , förutom Din, sen i höstas, då 21-dagars healingen öppnade upp för ett helande, på en mycket högre nivå, än någonsin. Är healer och Master i Angelic Reiki och New Shamballa LightWorker, men är inte verksam med företag, sen några år bakåt, av mycket tuffa livsprövningar. Men som sjukskriven och nu arbetssökande, sen utmattning, så VET jag, att Min uppgift på Jorden, är att sända Ljus till mänskligheten, hur det än blir, med arbete nu, så litar jag på att det Sanna Ljuset för Mig, Dig och Alla Ljusarbetare, dit vi ska, enligt Den Högre Planen, för den Nya Jorden. Är väldigt Tacksam och ödmjuk, för Ditt Ljus, som Du delar!
  Kärlek och Ljus ❤🙏⭐

  Svara
  • Maria

   Hej Lena, tråkigt att du är sjukskriven och arbetslös. Själv fick jag sparken för att jag stod upp för det jag trodde på. Livet är tufft, men vi är tuffare! Du har så fina kunskaper och färdigheter. Allt är ju hållet dom Zoe skulle ha sagt! Det kommer att lösa sig till det högsta bästa för oss bägge två. Stor kram till dig! 🥰🥰

   Svara
  • Zoë

   Då verkar vi varit med om liknande Lena. Det är så tråkigt att förlora vänner på det här sättet! Det som hänt med mig varje gång detta har kommit in, är att jag blir ännu starkare i mitt eget ljus…för att kunna mota bort dessa krafter som vill förstöra.

   Tufft med arbetslöshet och sjukskrivning. Det har jag också varit igenom, och så härligt att du känner din uppgift så starkt. Tusen tack för att du sänder ut ditt ljus till världen! Så viktigt nu! All kärlek Zoë <3

   Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *