Det rör verkligen på sig ute i världen. Så många goda nyheter!

Fler och fler Sanningar, som tidigare hånats att vara konspirationsteorier, rullas nu ut i vanlig media.

Här kommer ett axplock från den senaste tidens händelser:

Kina-viruset

Mer och mer kommer ut i vanlig media, om att ”viruset” skapades på ett labb i Wuhan, Kina. Att ”viruset” var man-made sa jag och många med mig från början.

Jag har själv haft detta ”virus” i min kropp och som jag sagt tidigare kändes det helt artificiellt och mycket mörkt och illasinnat. Det var absolut inte ett vanligt influensavirus, utan kändes snarare som ett biovapen med nanoteknik involverat.

Vad jag sett är strukturen uppbyggt som ett Coronavirus, med elakartade DNA-sekvenser inklippt, bl a SARS, plus någon sorts nanoteknik involverad. Jag upplevde det som små små knivar som skar inuti kroppen och kanske är det någon sorts nanoteknik.

Hur ”viruset” har ”distribuerats” låter jag vara osagt, men det har inte bara spridits på vanligt sätt från person till person… utan andra distributionsvägar har använts.

Trump pratade hela tiden om ”the China virus”, men blev bara hånad. ”Biden” (eller var det vita hattarna) begärde nyligen en utredning om ”virusets” ursprung.

Dr Fauci i blåsväder

Dr Fauci har verkligen hamnat i blåsväder i och med offentliggörandet av hans emails under ”pandemin” och NIHs inblandning, via finansiering av skapandet av ”viruset”. Detta har kommit ut i de största vanliga mediakanalerna, som t ex CNN, Fox News, CNBC och BBC.

(NIH motsvarar svenska FHM, som Dr Fauci är chef för).

Se Senatorn Rand Paul i en hearing med Dr Fauci i Senaten.

Newsvoice skriver om det i artikeln ”Fauci medfinansierade groteska experiment i Wuhan för att ta fram dödliga smittor(på svenska).

Tucker Carlson pratar om dessa emails i dessa engelska videos:

Carl Norberg pratar om det i videon ”Faucis fall(på svenska).

Förhör om Statens ansvar

I texten och videon nedan framkommer det uppgifter om de pågående förhören på högsta nivå i USA, rörande statens ansvar för hur covid spreds och hur covidvaccinet tagits fram och varför man inte drar in detta vaccin som skadar och dödar så många människor.

Över 4000 dött på fyra månader, vilket är lika många som dött under 20 års vaccinhistorik i USA.

Majtal och senatsförhör av Börje Peratt (på svenska).

Den nya Nürnberg-rättegången

1,000 advokater och 10,000 läkare har lämnat in en stämningsansökan för brott mot mänskligheten (Nürnbergskoden). Den nya Nürnberg-rättegången startar den 3 juli 2021.

Mera information och bakgrunden till den nya Nürnberg-rättegången 2021 finner du här.

Den Djupa Staten (Cabalen) erkänd av Försvarsministern

Den Djupa Staten, som jag benämner som Cabalen, pratade Försvarsministern helt öppet om i SVTs program Agenda. Det har tidigare kallats en konspirationsteori att Djupa Staten skulle finnas.

Se Carl Norbergs video här

Är det MedBeds de skriver om??

Läs artikeln på tyska här.

Omfattande nätstörning – Stora hemsidor har legat nere i veckan

Hemsidor som New York Times, BBC, CNN, La Monde, The Guardian med flera kraschade och har legat nere under en omfattande nätstörning.

Även stora sidor som Amazon, Spotify och Twitter hade problem med sina sajter.

Brittiska regeringens hemsida drabbades också av nätproblemen. I Sverige drabbades Svenska Dagbladet, Aftonbladet och TV4.

Läs mera här.

Kan detta vara ett sätt att visa makteliten att de ”vita hattarna” är i kontroll och kan stänga ner dessa sajter med en knapptryckning.

Kanske även lättnaderna i restriktionerna den senaste tiden kan ses som ett tecken vilka som har makten egentligen?

För mig är allt detta tydliga tecken på att ”vita hattarna” och vi folket, inte eliten, har tagit över makten.

I kärlek,

Zoë

Arkiv

Om Zoë

Zoë, känd från TV-succén “Livet på andra sidan”, är en av Sveriges mest aktiva spirituella ledare just nu. Hon har tagit fram unika koncept som Be an Attractive Magnet™ och Nordic Light Healing™, och leder framgångsrikt andra människor i att hitta sin inre kraft för att kunna stråla fullt ut. Allt Zoë gör utgår ifrån hjärtat och det är hennes starka och ljusa utstrålning som gör henne unik att uppleva.

0 kommentarer