facebook

Här kommer några korta notiser om veckans händelser.

Den 7 juni skrev ärkebiskopen Carlo Maria Viganò ett brev till President Trump där han bekräftade och hyllade Trumps arbete att ta ner Deep State (Cabalen). Han skrev bl a att både viruset och Floyd har med kampen mot Deep State att göra.

Vigianò har ett antal gånger varit öppet kritisk till Påven Franciskus och har begärt hans avgång pga hans lama hantering av de uppdagade sexuella övergrepp inom den katolska kyrkan. Vigianò har även öppet angett kardinalen McCarricks sexuella övergrepp mot pojkar i en tidigare redogörelse i tidningen National Catholic Register.

Här kan du läsa hela brevet till Trump.

Se även denna video.

Stort TACK till denna modiga man Vigianò som lyfter upp Deep Church i Ljuset!

Det händer oerhört mycket i amerikansk politik och kring all de rättsliga processer som satts igång. Bl a har USAs Justitiedepartement begärt att Prince Andrew överlämnas från UK. Hillary Clinton kommer att behöva vittna i september ang hennes emails.

Detta och mycket mer kan du läsa om i denna artikel!

(Jag har fortfarande inte kunnat hitta bevis på att ID2020 och HR-6666 har stoppats. Maila gärna info om du har.)

Det blir även alltmer tydligt att media ljuger.

De exponerar sina lögner på ett galant sätt. Den konstanta smutskastningskampanj som riktats mot Presidenten sedan 2016 börjar folk se igenom, även om det går lite trögt på sina håll eftersom hjärntvätten har pågått så länge.

Den lögn om Trumps uttalande om Floyd har även basunerats ut i svenska medier. TV4 raderade en kommentar då en person påpekade deras lögnaktiga smutskastning av Trump. Intressant!

Se denna video för detaljer.

Q har bekräftat att The Obama Foundation har lagt upp en bild på Floyd 8 dagar INNAN händelsen utspelade sig.

Jag tänkte först att det bara handlade om den sk thumbnail-bilden som visades för hemsidan obama.org i deras Twitter-inlägg och att den hade ändrats efter händelsen. På så sätt kan det alltså se ut som att bilden lades upp tidigare. Men Q bekräftade att bilden låg uppe redan innan händelsen med Floyd. Se Q drops 4436 och 4437 på Qmap.pub.

Se även Sean Morgans spännande analys av detta från 5.30min i denna video.

Har Q tagit över kontrollen av Twitter?

Det är fler oklarheter som dykt upp i fallet med Floyd, t ex att kistan vid begravningen var alldeles för liten för att rymma denna långa man. Det finns även olika bilder för gripandet, några där han har tatueringar och några utan. Intressant är också är att det blev en offentlig begravning, som en statsbegravning. Varför så mycket uppmärksamhet just denna gång? Det har ju hänt förut…

Det sker just nu en stor militärövning i Europa, BALTOPS2020.

Mellan den 7-16 juni deltar 19 NATO-länder och andra ”partners”. Är detta den ”Positiva militären” som är i farten för att rensa upp här hos oss? Hoppas hoppas…

Läs om detta >> här.

Här hemma påstås det att Palmemordet är löst.

Den 10 juni utannonserades det att den skyldige var Skandiamannen. Bara sådär… hepp… så var det helt plötsligt löst… vilket mirakel!

Nej mig lurar de inte så lätt… men det var ett bra försök i alla fall… Det ligger säkerligen något helt annat bakom…

Desperationen hos den svenska Cabalen är på topp!

Jag känner helt klart en lögnenergi kring detta.

Intressant är också att fallet med den kidnappade Madeleine McCann har uppmärksammats igen och nya ”spår” leder till en tysk man… och att hon inte är i livet. Jag är inte helt övertygad om dessa spår heller, men det är viktigt att fallet uppmärksammas nu igen.

Då hon har gjort ett stort avtryck hos de flesta människor i världen är hon en nyckelperson och ett ansikte för de försvinnande barnen.

Jag nämner hennes namn här då jag känner att hon är viktig för avslöjandena om elitens trafficking-/pedofilring, vilket de fantombilder av de misstänkta gärningsmännen vittnar om.

Om hon fortfarande är i livet kommer hon bära barnens talan och berätta för folket om elitens fruktansvärda handlingar.

En positiv nyhet är att det cirkulerar dokument kring NESARA/GESARA, att många länder nu har skrivit på för införandet av detta ”Överflödesprogram”/lag.

Sheldan Nidle, som har ett mycket nära samarbete med den Galaktiska Federationen, har under alla år pratat om NESARA/GESARA. Sheldan fick undervisning som ung uppe på skeppen, framförallt från Sirianer.

Här kan du få övergripande info om vad det är.

Tror jag har fått med det mesta…

Det är oerhört starka energier som flödar in just nu över jorden. Se till att ta in ljuset i kroppen och tillåt det att höja din frekvens.

I kärlek,

Zoë

23 Kommentarer

 1. Maria

  Jag har tittar just nu på ett mycket skrämmande 4 delars avsnitt på youtube, om en kvinna som heter Anneke Lucas; Elite Child sex slavery & pedophilia. Det är det mest grymmaste jag någonsin hört talas om. Jag har aldrig sett dokumentärer om pedofil ringar, som Zoe talat om, där eliten i världen ( djupa staten) är ledande inom. Hon är en överlevare och hennes berättelse är STARK. Jag hoppas verkligen att dessa pedofil ringar avslöjas mycket snart. Jag uppmanar den som orkar att lyssna på hennes berättelse, även om jag hade svårt att sova på natten, jag vakande och tänkte på barnen som tyvärr inte lever längre. Det visar hur grymt och barbariskt det kan vara. Kalla kårar är vad det är. Underjordiska tunnlar i slott, högt uppsatta män i höga samhällspositioner osv.

  Svara
 2. Maria

  Hej Zoe, jag har lyssnat på 2 gratis inspelningar som du gjorde, och förklarade en del av allt som händer. Det var så bra gjort och intressant! Tack för ditt mod! Du inger god ton och framtids hopp. Tack och hoppas du får en fin och mysig sommar.

  Svara
 3. Sibylla Helsdotter Gagner

  <3 Tack… Tack .. kära du som gör allt detta för oss alla… jag är så tacksam att du tar dig tid att uppdatera över vad som händer för oss alla… Kramar å önskar er alla en kärleksfull å mysig Midsommar <3

  Svara
 4. Eva

  Tack Zoe, för allt du ”serverar” oss. Vi är en och enade. Funderar och får just nu mycket om moders, kvinnliga energierna och fadern, manliga energier som stiger upp o ner i en förening och sammanflätning. Verkligen mycket på gång. Hej å hå. Kärlek o ljus till dig, ja oss alla. 💗🌏🌱🌷🕊️💗

  Svara
 5. Pia

  Tack Zoe för det fantastiska arbete du gör, sänder ljus och kärlek till dig, alla här inne och till hela planeten, vilken fantastisk tid vi lever i <3

  Svara
  • Lotta

   Har Sverige skrivit under GESARA avtalet? Jag hoppas det och att det rensas upp bland vårat övre skikt som regeringen, bankerna och överheten.
   Jag tackar Gud för att Kennedy startade detta och att Trump avslutar Cabalens fruktansvärda handlingar. Dessa ”människor ” har bara en väg att gå, och det är nedåt till den dom sålde sin själ till…

   Svara
 6. Britta

  Tack för att du finns-du behövs verkligen!Kramar Britta

  Svara
 7. Karin

  Tack för all info, lätt o klart beskrivet, med länkar! Wace up globe i gårdagens svenska sä dning. Förklarar sån otroligt intressant, siffror, hur det egentligen gick till med den afrikanska killen, siffror som har dålda budskap!!! Mycket upplysande!

  Svara
 8. Liselotte

  Tack Zoe, jag kan inte i ord uttrycka vad det betyder när jag får dina nyhetsbrev. Tack, all kärlek till dig och hela mänskligheten. kram

  Svara
  • eva

   Zoe är helt fantastisk.

   Svara
  • Eva

   Tack 🙏🏻 😊

   Svara
 9. Marie

  ❤️🙏🏻🥰💚👍🏻

  Svara
 10. Annelie Westlund

  Tack för din utmärkta sammanfattning! Det uppskattas verkligen. Skulle aldrig ha hittat all denna info på egen hand. 💕👍

  Svara
  • Sara

   Dokumentären från SVT, ” att rädda ett barn” känns som ett desperat försök att förlöjliga dem som vill avslöja kabalen.

   Svara
 11. Charlie

  Tack för din komprimerade sammanfattning!! 👍🏻😘❤️

  Svara
 12. Anna-Karin

  Tack Zoe för all tid och möda du lägger ner för att informera oss andra. 🙏🏻
  Du gör mig glad och lättad genom att ge ny info och conecting the dots av redan kända nyheter på ett tydligt, lugnt och pedagogiskt sätt. Är väldigt tacksam för ditt arbete.

  Jag skulle bara vilja passa på att tipsa om ett Skavlan avsnitt som handlar om två tvillingar som har haft en väldigt tuff och skrämmande uppväxt i den engelska överklassen (ytterligare ett exempel på allt vidrigt som sker bland folk med inflytande och makt). Tell me who I am heter deras dokumentär och den tas upp i avsnittet från 6 mars.

  Svara
  • Anette Zoeland

   Tack Anna-Karin! Jag har även sett den dokumentären och den är mycket intressant.

   Svara
 13. Anita Nilsson

  Hej vet du någon om den nya kungen av UK?
  den riktiga kungen John111

  Svara
  • Marie

   Jag skrev ett brev till Marcus Oscarsson om smutskastningen av Trump och att han kan rapportera om Hillarys och Obamas rättegångar i stället.

   Svara
   • Anette Zoeland

    Superbra du skrev in!!

    Svara
  • Anette Zoeland

   Kika i vårt tidigare blogginlägg om drottningen. Tror vi länkade där till mera info om denna kung. Vi kommer säkert få mera info om detta snart. 🙂

   Svara
 14. Görel

  Jag tror att Podesta är skyldiga till Maddies försvinnande. Vad jag hört o läst på olika ställen så är det inte Hillary utan en klon, eller body double, för Hillary och många andra är redan borta. Visst exploderar det nu, med information och namn? Det känns så skönt.

  Svara
 15. Linnea

  Tack för dina uppdateringar. Jag hinner inte sätta mig in i allt så tycker det är guld värt att få det sammanfattat och hänvisning med länkar💕

  Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Arkiv

Om Zoë

Zoë, känd från TV-succén “Livet på andra sidan”, är en av Sveriges mest aktiva spirituella ledare just nu. Hon har tagit fram unika koncept som Be an Attractive Magnet™ och Nordic Light Healing™, och leder framgångsrikt andra människor i att hitta sin inre kraft för att kunna stråla fullt ut. Allt Zoë gör utgår ifrån hjärtat och det är hennes starka och ljusa utstrålning som gör henne unik att uppleva.