facebook

Jag minns det som igår. Jag minns hur jag sprang runt till alla ledare och högt uppsatta i samhället. Jag förstod att vi höll på att begå ett stort misstag om vi valde ”fel” väg.

Denna ljuvliga civilisation för 13-14 000 år sedan, där vi levde i harmoni med varandra och naturen. Där vi stod i kontakt med den stora visdomen inom oss och använde oss av vår fulla potential. Minnena finns och dom är vackra och samtidigt smärtsamma.

Jag gjorde ALLT som stod i min makt för att kunna stoppa katastrofen från att inträffa…det var Plan A. Men, folket valde den mörka vägen och Plan B sattes in.

Att gömma kraften som vi hade tillgång till, så att den inte skulle hamna i orätta händer. Det lyckades vi med i alla fall. Sen föll allt… och borta var den civilisationen.

Tyvärr står vi i ”samma” situation idag. Det ”hinder” vi denna gång behöver undanröja är 5G.

Vi behöver med gemensam kraft, ljus och kärlek göra allt vi kan för att få ut informationen och transformera situationen i det fysiska.

Känner du dig kallad?

Engagera dig i Facebook-gruppen HÄR>>

I kärlek,

Zoë

1 kommentar

  1. Johan

    Hej när nu detta komma skall i bruket man kanske behöva komma till en annan plats än den man befinner sig på då är det också svårt att röra sig fram utan att få problem ja ni förstår…budskapet fast man är av goda tinget.

    Svara

Skicka en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *