facebook

Hållen i Kärlekscirkeln

I tider av djup kris kommer han på besök – Jesus. Visst brukar jag snick snacka med honom annars också. Jag har många gånger bett Jesus om råd och vägledning i olika situationer i livet. Speciellt hur jag ska kombinera ett andligt liv med det vardagliga och hur jag kan hantera relationer till andra människor som inte vandrar en uttalad andlig väg. Jesus har väldigt mycket att ge i dessa frågor och ger alltid ett bra stöd i att möta livet på jorden utifrån kärlek.

Det är så fantastiskt! Jag får sådant fint stöd varje gång!

För några veckor sedan satt jag vid köksbordet och åt frukost. Jag tittade ut på fältet och som vanligt åt familjen Rådjur frukost samtidigt som jag. På övervåningen fixade målaren med den sista tapeten – rosa såklart…och guld.

Emellan gröttuggorna drar bröstet ihop sig i en hulkning. En tyst sådan med tanke på målaren och tårarna börjar strömma ner för kinderna. ”Jag orkar inte mera nu…”

Då känner jag hur en ljusvarelse sätter sig på stolen framför mig och efter en millisekund ser jag att det är Jesus. Han bara log och lyste så otroligt starkt. Han sa att jag/vi är så fantastiska i det som sker och att det är så vackert. Han ville som vanligt påminna om att den kraft som han utstrålade när han vandrade på jorden har vi alla inom oss.

Detta har vi ju hört många gånger, men vi behöver bli påminda om det igen och igen.

Han fortsatte att ge peppande ord på vägen för att ge mig styrka och tillit, och visa på att detta kommer att gå bra.

Jag kände hans oändliga kärlek och översköljdes av en enormt skön avslappning och jag fick vila i hans starka ljus, som bor i oss alla, i denna frukoststund.

Mitt i detta totala kaos borde jag egentligen känna mig mera knäckt. Visst är mitt jordliga jag orolig, men jag är ständigt hållen av alla hjälpare runt mig. Energin från moder jord ger mig ett enormt lugn och mitt Uppstigningsteam och guiderna visar mig ständigt nästa steg för att vägleda mig framåt. Mitt kraftdjur, min svarta jaguar, ger mig styrka och mod, och det starkaste beskydd man kan tänka sig.

Alla dessa aspekter har jag inom mig, men jag blir påmind och så vackert hållen i denna Kärlekscirkel av hjälpare. Här kan jag vila…djupt djupt…och jag vet att jag är hållen.

Tack!

Detta är min 21-dagars resa med temat Djup Tillit, som jag nu har avslutat. Jag har förankrat energierna genom min egen resa. Jag ser så fram emot att ge dessa energier vidare till alla deltagare.

I introduktionsvideon nedan berättar jag mera om mina upplevelser och varför Uppstigningsteamen väljer detta tema just nu.

I kärlek,

Zoë

28 Kommentarer

 1. Ulla Jansson

  Tack för all kärlek, kunskap och healing som du förmedlar till oss alla – du pratar från hjärtat och det känns verkligen att du vill att vi också ska lyckas i vårt andliga arbete ❤️
  Önskar dej allt gott ❤️❤️

  Svara
  • Zoë Devi

   Tack Ulla! ❤️

   Svara
  • Maria

   Varit med på flera tjuendagars nu och inte blir någe bättre är orolig för det

   Svara
   • Anette Zoeland

    Hej Ulla! Det kan finnas många olika saker till varför man inte blir bättre, tex blockering och liknande. Mejla in till oss på info@zoeland.se så kan vi prata där.

    Svara
 2. Carin Skoog

  TACK fina Zoe. Du framför allt så äkta och naturligt. Ren som kristall. Det är underbar att lyssna på dig. Ser fram .ot 21 dagars i mars.
  💞❤💫🙏

  Svara
  • Zoë Devi

   Tack Carin för dina fina ord! ❤ Välkommen med i 21-dagars healingen!

   Svara
 3. Erna

  Du är såå äkta och synes helt ärlig i Ditt uppsåt,
  att det inte går att ta miste på att Du gör skillnad….har stor glädje av vad du förmedlar.Tack!!!

  Svara
  • Zoë Devi

   Tack för dina vackra ord Erna! ❤

   Svara
 4. Rose

  Zoe, det känns naket utlämnande och vackert
  det du skriver. Det känns äkta.

  Tack 🤗 från Rose 🌼

  Svara
  • Zoë Devi

   Varmt tack Rose! ❤

   Svara
 5. Jane Byström

  Tack för din styrka och all din kärlek .

  Svara
  • Zoë Devi

   ❤ Tack Jane!

   Svara
   • Britt Brisell

    Nu är jag redo😊…bara Den djupa vilan inkommit. Samtidigt som jag bad till alla mina om Tillit höll du på med Tilliten men det visste inte jag och då jag efter mga om och men MÅSTE sätta mig vid datorn hade Nyhetsbrevet kommit under natten. Temat var Tillit.I 1.50 timme lyssnade jag på videon fast eg ej tid
    och NU REDO😁Hela mars handlar om MEJ nu och guiderna och alla i teamet som hjälper oss. Sedan Harmonimässan. 🥰❤

    Svara
    • Zoë Devi

     Härligt Britt! Stor tillit till dig! <3

     Svara
 6. Doris Hagman

  Tack 😇❤️🎶

  Svara
  • Zoë Devi

   Tack Doris!

   Svara
 7. Lotta

  Så underbar läsning, tack för att du delar det med oss . Jag ser fram emot att delta i 21 dagars healingen.

  Svara
  • Zoë Devi

   Tack Lotta! Välkommen med i 21-dagars healingen! Skall bli en spännande omgång.

   Svara
  • Zoë Devi

   ❤️

   Svara
 8. Ann-Sofie

  💖

  Svara
  • Zoë Devi

   Tack Ann-Sofie!

   Svara
 9. gun

  Hej Zoe
  Vill bara säga du är en riktig människa, inga fördomar utan jag menar du har hjärtat åt rätt håll-

  Svara
  • Zoë Devi

   Tack fina Gun! ❤️

   Svara
 10. Sandra Stenborg

  ❤️❤️❤️❤️❤️❤️

  Svara
  • Zoë Devi

   ❤️ Tack Sandra!

   Svara
   • Carina Carlsson

    Tack Zoe du förklarar så fint. Som du säger är det så fina energier hela tiden när du pratar. Min undran är: går det att bara köpa en meditation som du tar upp i denna video och inte vara med på denna 21-dagars. Gör nu detox-healingen och hinner inte bli färdig med den till denna omgång. Kramar Carina

    Svara
    • Anette Zoeland

     Hej Carina!

     Ja du kommer kunna köpa dessa medatitioner i webshopen då 21-dagars är över.

     Det går även bra att kombinera denna 21-dagars omgång med Detox healingen då denna omgång skall vara mycket lugn. Du får känna in där hur du vill göra. Du kan även köra 21-dagars sen då du avslutat detox-programmet.

     Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv

Om Zoë

Zoë, känd från TV-succén “Livet på andra sidan”, är en av Sveriges mest aktiva spirituella ledare just nu. Hon har tagit fram unika koncept som Be an Attractive Magnet™ och Nordic Light Healing™, och leder framgångsrikt andra människor i att hitta sin inre kraft för att kunna stråla fullt ut. Allt Zoë gör utgår ifrån hjärtat och det är hennes starka och ljusa utstrålning som gör henne unik att uppleva.