facebook

Jag hoppas innerligt att du kan känna ett lugn i det världsliga kaos som råder.

Vi visste att det skulle bli kaos, det har vi vetat i åratal…men inte exakt hur det skulle utspela sig. Nu är vi här – mitt i den mörka tunneln. Allt trycks ihop, allt ställs på sin spets…

It´s the final countdown!!

Jag ser det som händer just nu delvis som en kollektiv ”purge”, dvs det kollektiva inre mörkret släpps ut i form av ilska, frustration, rädslor, oro etc. Delvis är mycket av det vi ser nu iscensatt av Cabalen, för att vilseledda, skapa motsättningar och oro.

Oerhört mycket har hänt den senaste veckan och här kommer en kort sammanfattning.

Jag har inte haft möjlighet att researcha om alla händelser och det är en omöjlighet att ha alla sanna detaljer i detta kaos. Tack för er förståelse!

Stort tack till alla er som skickar och lägger upp bra info!

Det viktigaste är att hearings har hållits för både Hillary Clinton i The United States Court of Appeals for the DC Circuit den 2 juni och Barrack Obama i Senaten den 3 juni.

Hela Hillarys hearing kan du lyssna på HÄR>>

Pressrelease för Hillary HÄR>>

Artikel angående Hillary HÄR>>

Dessa viktiga första steg hamnade i skymundan för upploppen efter händelsen med George Floyd.

Det är inte ovanligt att Cabalen iscensätter kaos för att skapa splittring, oro och framförallt att få oss att titta åt ett annat håll.

Det oerhört viktiga med Clinton och Obama försvann väldigt mystiskt helt från nyhetssändningarna.

För min del har jag väldigt många frågetecken kring dessa händelser kring Floyd och upploppen, och för mig luktar det rutten Cabal. Det är mycket som inte stämmer i videon av George Floyd och det känns mera som en dålig filmscen. Jag säger inte att George inte blev mördad, det kan absolut vara så, även om jag känner en viss osäkerhet kring det också… Dock är det mycket märkliga omständigheter.

Det är även ingen direkt nyhet vid det här laget att George Soros sponsrar organisationerna Antifa och Black Lives Matter, som skapar dessa organiserade upplopp där de som reser runt och skapar oreda dessutom får betalt.

Från 25 min in i denna video sammanfattas detta mycket bra, även om jag inte håller med om varenda detalj. VIDEO>>

Jag ber er att vara uppmärksam på dessa False Flag events för att inte missa de positiva nyheterna som sker samtidigt.

Q postade igår den 3 juni ”BLACKOUT NECESSARY” i drop nr 4389 och Trump har pratat om Martial law, undantagstillstånd.  Detta kan vara början på en nedsläckning, men är svårt att säga…som alltid.

Jag tror att vi alla bara skulle vilja trycka på stopp-knappen för alla galenskaper just nu.

Kan inte alla bara vakna upp!

Det cirkulerar obekräftade uppgifter om att Trump skulle ha stoppat HR-6666, ID2020 och 5G utrullningen. Jag har inte kunnat hitta några bekräftade uppgifter kring detta alls tyvärr, även om jag hoppas att det stämmer givetvis.

De verkar även börja rensa upp i medias led. HURRAAA! Det öppnar verkligen många dörrar!

300 personer har fått lämna CBS, läs HÄR>>

Några Executive orders som Trump har signerat och som är av intresse är också att Vita huset tar över makten över alla elektriska nät, återigen öppna alla stater (och Guvernörerna stäms om de inte följer detta) och förhindrandet av censuren på sociala medie-plattformar.

Ett krafttag mot censuren är ett enormt stort och viktigt steg, då Cabalen har ett starkt grepp om dessa plattformar och har sett till att ta bort inlägg, personers sidor och se till att vissa inlägg inte syns. Inlägg som förstås inte passar deras agenda.

På söndag går vi in i vecka 6 av Qs ”10 weeks of Declass”. Declassification betyder att hemligstämplade dokument och det som står däri offentliggörs.

Spännande tider! Håll i hatten!

Ljusets framgång är total!!!

I kärlek,

Zoë

20 Kommentarer

 1. Zoë Devi

  Så fint att läsa era uppskattande kommentarer! Varmt tack! Ja det är spännande tider och varje dag är ett nytt äventyr på denna resa minst sagt.

  Kärlek,
  Zoë

  Svara
 2. Karin

  Funderar om det är så som att det mörka fick mig att ramla ner för en lång hård trappa, för att döda mig, men klarade mig skapligt tack vare de goda krafterna o skydda mig att hålla mig inne för att inte bli drabbad ännu mer?

  Svara
 3. Aune Roivas

  Tack Zoe. Det är alltid lika intressant att följa din nyhetskanal 🙏❤️❤️❤️ Mycket kärlek och välmående för dig 💨🍃🌸🍃💖💗💖💗💖

  Svara
 4. Agneta

  ❤️Tack för all information 🙏🏻 Mycket nu,men är så tacksam över att ”vara med” och uppleva denna karusell,av allt som sker! Och att vara upplyst🌟❤️
  Rena snurren🌟🌹

  Svara
 5. Maria

  Jag tycker det börjar bli svårt att hänga med. Spelet får väl ett slut efter de här 10 veckorna? Vad händer sedan? Vem är ond och vem är god? Det är spännande men väldigt komplicerat. Vad händer i Sverige just nu? Förutom att Paulo Roberto visade sitt rätt ansikte.

  Svara
  • Maria

   En sak till…om det är fake att mannen avled på gatan, efter att polisens agerande, ökar det inte då rasismen ännu mer. Då har ju en svart man ljugit och spelat teater inför människor som vill leva i en värld där vi inte ska ha rasism. Då är han ju med i Cabalen? Eller…??

   Svara
   • Aurel

    USA är bra på fake filmer och news samma dem gjorde med World TRADE center. Dem kan skapa vilken värld och historia dem vill för Holywood är judanars Kabalister plats och egendom.

    Svara
   • Marie

    Tack Zoe ❤

    Svara
 6. Elizabeth

  Tack Zoe för all info. Hoppas du mår bättre! Jag känner också hopp och kärlek över att så många vaknar upp nu.
  Vi förändras nu! Tack för den du är fina Zoe!

  Svara
 7. Christer Ståbis

  Tack än en gång för din information ! 👍😊

  Svara
 8. Gabriela

  Tack så mycket för informationen.
  Varmt krya på dig.

  Svara
 9. Susanne Dahlström

  Tack så mycket för att du uppdaterar oss .
  All upplysning behövs.

  Svara
 10. Maria Viir

  Tack för du informerar ♥️

  Svara
 11. Veronica Johansson

  Tack för all information, lite svårt att hänga med i allt som sker, känner absolut ingen rädsla utan ser fram emot det som händer.❤️❤️❤️❤️

  Svara
 12. Kajsa

  Tack snälla du för all tid och möda du lägger på att informera oss.
  Krya på dig. 🌷

  Svara
 13. susanne

  hej.. hoppas du mår bättre…tack för allt du berättar ..spännaden saker som händer hoppas dom fixar allt dom har planerat

  Svara
 14. Carin

  Tack Zoe. Saknar dig live. 🙏❤💞🤗

  Svara
 15. Anna

  Hoppas du mår bättre Zoe, saknar dina ’live’ inlägg! 💜

  Svara
 16. Anette Liikamaa

  Tack ❤

  Svara
 17. Ulla Pedersen

  Hej Zoe!
  Så underbart att höra från dig och att du mår bättre😊❤️
  Jag känner inte rädsla längre. Det jag känner är nog mera spänning och glädja över att det visas tydliga tecken på en ändring, att det goda kommer fram, även om det onda kämpar in i det sista. Jag känner hopp och kärlek över att så många ändå börjar vakna. Hoppas att ännu fler vaknar❤️🙏

  Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Arkiv

Om Zoë

Zoë, känd från TV-succén “Livet på andra sidan”, är en av Sveriges mest aktiva spirituella ledare just nu. Hon har tagit fram unika koncept som Be an Attractive Magnet™ och Nordic Light Healing™, och leder framgångsrikt andra människor i att hitta sin inre kraft för att kunna stråla fullt ut. Allt Zoë gör utgår ifrån hjärtat och det är hennes starka och ljusa utstrålning som gör henne unik att uppleva.