facebook

Världens alla blickar har under en tid riktats emot denna fantastiska 16-åring som valt att säga ”nu är det nog!”

Denna Ljusvåg som sveper över hela världen är helt magisk! Att förändringen nu sker i det fysiska går inte att ta miste på.

Då jag känner av mycket förvirring gällande det som sker vill jag lyfta den kritik och de mörka konspirationsteorier som figurerar där ute.

Jag ber er vänligt men bestämt: Snälla gå inte på dessa märkliga påståenden att Greta skulle vara involverad i någon mörk agenda!

Självklart finns det fortfarande mörka agendor och den mörka sidan gör sina försök att trycka tillbaka den enooorma ljusvåg som snabbt fortplantar sig runtom på jorden just nu.

Om du väljer att tänka logiskt så kan dessa rykten inte komma någon annanstans än från den mörka sidan. För vad har vi för intressefrågor i detta? Vi har exempelvis en hel oljeindustri som självklart inte vill sluta sälja sin olja.

Men, varför skickar makteliten stora summor till olika miljöorganisationer kan man undra? Det kan självklart finnas olika maktagendor i det, som att försöka styra, visa sitt falska eller sanna stöd osv. Att försöka köpa sig till makt ser jag endast som ett försök att påverka ett stadigt tuffande ljuståg att ändra riktning.

Så för att vara extremt tydlig. Greta är inte styrd av någon maktelit.

Men visst försöker de gå in och styra henne. De försöker…. Det är endast på hennes eget initiativ som hon drog igång detta. Det finns ingen annan som har påverkat henne att göra detta. Hur många rykten du än har hört.

(Det råkar även vara så att jag har arbetat med hennes mamma i musikaliska sammanhang och har kollegor i musikbranschen som känner Malena mycket bättre än jag. Gretas familj tillhör inte någon maktelit, men som alla mycket kända personer har givetvis Malena blivit inbjuden att delta på tillställningar där makteliten ingår. Men det i sig betyder inte att det finns en agenda).

Självklart är det många i maktelitens led som försöker påverka Greta, men det kommer de inte att lyckas med. Hon är även enormt beskyddad i detta.

Ett sätt att försöka trycka tillbaka denna Ljusvåg är att försöka hitta luckor i forskningen. Det finns forskning från båda håll, vilket det alltid gör inom olika ämnen.

Från mitt perspektiv är det många olika faktorer som påverkar våra klimatförändringar. Det finns de faktorer som tillhör de naturliga cyklerna i naturen och således inte påverkas av hur många gånger du åker till Mallis eller om du sopsorterar. Sedan finns det naturliga faktorer som tillhör Uppstigningen och de kraftfulla energivågor som sköljer över oss samt andra fenomen som tex sk Solar Minimum (med en risk för en ny istid!) och annat som hör Uppstigningen till.

Det vi alla samlas kring på gator och torg är den dagliga misshandel av vår älskade Moder Jord, med alla utsläpp av gifter, utnyttjandet av hennes naturtillgångar med en fullständig obalans där vi bara tar från henne, men varken vårdar eller ger något tillbaka.

Det är detta som måste få ett slut!!

Vi är inne i den delen av Uppstigningen där vi mer och mer ser Ljusets framfart i det fysiska. Det är nu det händer!

Det kan inte bli tydligare än såhär…att gatorna fylls av demonstrerande barn, ungdomar och vuxna som säger: ”Nu räcker det!”

Så glädjs i detta! Fira och dansa!

Vi har väntat länge och det är nu det händer. Fallet av den mörka sidan och återupprättandet av Sanningens Ljus. Så det är dags att fira tillsammans!!

I dessa tider av kaos och förvirring med mycket desinformation är det så viktigt att vara i djup kontakt med Sanningen i hjärtat. Är man inte i kontakt så är det lätt att gå på likande försök från den mörka sidan.

Sök inåt och håll blicken stadigt mot den nya ljusa värld vi är på väg emot!

I Kärlek,

Zoë

PS: Alla kommentarer med hänvisning till mörkrets påstådda agendor osv kommer att raderas, då denna sida hålls helt ljus och ren.

40 Kommentarer

 1. Sibylla Helsdotter Gagner

  Kärlek……… Utan kärlek vem är jag då….. Utan respekt vem är jag då…… Allt det jag uttrycker är den sanning som är nu men den kan ha förändrats om en timme, om en dag, om ett år men just nu är det jag skriver min sanning. När jag ser med kärlekens ögon förändras världen…. Jag är den som väljer vad mina ögon ser, hur jag tolkar situationen av vad jag ser, vad jag känner och agerar utifrån min känsla, mina sår väcker mig i möte med en annan person/en annan situation, vem är jag då, vem vill jag vara då, vem vill jag bli, Är jag någon som kan se mitt hjärtas svar eller är det bara en illusion skapad av vad andra människor har sagt till mig som jag har anammat som mitt eget, är livet mitt eget eller är det någon annans. Vem följer jag …. mitt hjärta eller någon annans tankar. I min värld är kärleken det största oavsett vem jag är, vart jag går, vad jag gör. Världen behöver dig och världen behöver mig och alla vill vi bli älskad för den vi är, vi vill alla känna att vi är behövd, att få omsorg, bekräftelse , tillgivenhet, att vi är bra, respekterad. Alla bär vi på erfarenheter som är viktig för världen och för de människor vi möter. I möten så hjälper vi varandra på olika sätt, att respektera varandras olikheter är det som för oss alla framåt i livet och ger oss de gåvor vi behöver för att förstå oss själva. Kärleken lever i varje hjärta som pulserar och varje puls är ett andetag för livet, för världen, för allt i mitt liv och i ditt liv, oavsett vem jag är eller vem du är. Ta hand om er alla och låt morgonens gryning bli en gåva till dig själv och världen omkring dig… Kramar

  Svara
 2. Eva

  Jag tror inte att det är jorden som kommer att gå under utan människan/mänskligheten . Jorden kommer att vara kvar, i nån form … lyssna gärna på denna pod om jordens befolkning: https://sverigesradio.se/sida/avsnitt/1365369?programid=5188

  Tack fina Zoe för allt du gör , med ljus och värme 🙏🏻😇🌎🔮💜

  Svara
 3. Mr J

  Så länge vi ser saker ur perspektivet separation kommer vi aldrig att nå en högre medvetandenivå.

  Dvs så länge vi ser med personlighetens o egots ögon så kommer vi inte vidare.

  Detta är enbart det personliga 3d synsättet.

  Vi måste trancendera det o se från den medvetande nivå där allt är ett, där vi inte tror att vi är ett utan där vi faktiskt upplevt det o agerar utifrån det. Personligheter är alltid ostabila o i ständig förändring. När man ständigt ser i termer av goda onda, bra dåligt osv o väljer sida så sänder man ut energin av separation o väljer då också att bromsa vår kollektiva medvetandehöjning.
  Att jobba med sin egen utveckling genom att släppa taget om allt man inte är o sluta se o sända ut separationsenergin (vilket man gör så länge man befinner sig kvar i illusionen om att vi är vår personlighet, vår kropp o vårt ego)gynnar det
  kollektiva medvetandet.
  Allt är precis som det skall

  Svara
  • Gunilla

   Hej Zoe!

   Det är så många som talar om Uppstigningen nu. Men det gjordes redan 1975 när A Course in Miracles. Ordet Uppstigning användes inte, men det talades om en ”Celestial Speedup”.

   Skulle vilja ha din syn på den så kallade Uppstigningen. Mina funderingar är:

   – Varför är det så aktuellt att prata om det just nu när det pågått så länge och egentligen pågår hela tiden i form av vad vi kanske kallar evolutionen?
   – Har den speedats upp 2019 eller sedan Mayakalendern slutade 2012?
   – När kommer den att avta, om den avtar?
   – Resulterar den i någon form av kulmen och vad kommer att hända med oss?
   – Hur påverkar den oss just nu? Fysiskt/psykiskt/själsligt?

   Kanske har du någon pod eller något blogginlägg om detta? Om inte, skriv gärna mer om detta.

   Ljus, frid och glädje till dig du vackra ljusmänniska,

   Gunilla

   Svara
 4. Göran Stahl

  Från Sweebtv

  Fjärde statsmakten 20 med civilingenjör, teknologie doktor Lars Bern om FN-mötet, IPCC skrämsel i SVT mm tar upp Gretas tal mm och får pusselbitarna att falla på plats,
  från den 2 okt 2019 se programmet till slutet ca 35 min, mycket sevärt!

  https://youtu.be/taWfmJKU-a0?t=22m38s

  Svara
  • Raphael Mabo

   Lars Bern är inte en klimatforskare. Han har inte publicerat en enda vetenskaplig studie om klimatet i en vetenskaplig publikation. Det är helt enkelt inte hans ämnesområde. Han är en fri debattör, men han är inte en klimatforskare. Han kommer från näringslivet och har arbetat för industrin i hela sitt liv.

   Klimatforskning är ett komplext ämne där klimatforskare där hänsyn till ett flertal parametrar. Vad Lars Bern gör, det är att han plockar ut enskildheter som han förvränger och feltolkar och helt bryter mot vad klimatforskarna säger.

   Jag tycker att vi ska lyssna på klimatforskarna, som har dedikerat sina liv till att studera klimatet och forska om det och som löpande publicerar forskningsstudier.

   Det finns tyvärr många myter och felaktiga påståenden om klimatforskning. Här finns en samling med klimatskeptikernas argument med svar från klimatforskningen.

   https://skepticalscience.com/argument.php

   Svara
   • Magnus Dahl

    Raphael
    Vore bra om du slutade med slarviga inlägg och tex förminska vad Tekn Dr Lars Bern faktiskt framför.
    Lars Bern har forskarutbildning precis som jag och har vana att granska forskningsresultat och håller en mycket hög kvalitet i det han framlägger. Han påstår inte att han är klimatforskare utan hänvisar bland annat till Lennart Bengtsson och många andra seriösa framstående klimatforskare som påtalar klimatalarmisternas felaktiga bild som saknar stöd i forskning och faktiska observationer.
    Låt oss enas om att vi ska ha en ödmjuk inställning och sträva efter fördjupning i kunskap samt också använda vetenskapliga metoder i denna strävan. Gud har gett oss verktyg som matematik och vetenskap som grund för att betrakta och vårda skapelsen. Tillsammans med kärlek och sanning mm.
    Kram
    Magnus

    Svara
    • Göran Stahl

     Tack Magnus Dahl för att du svarade Raphael Mabo och gav honom svar på tal.

     Hälsningar Göran

     Skickar en länk som är mycket sevärd.
     Del 2 Höstkonferens 5-6 oktober 2019 Lars Bern – Globalisternas 8-stegs program

     https://youtu.be/T59iawmpiy4

     Svara
      • Magnus Dahl

       Tack själv Göran. Har lyssnat på hela föredraget. Mycket bra.

       Svara
   • Mona Andersson

    Bra att du dissar för det är honom klimatförnekarna hänvisar till!

    Svara
 5. Viktoria Johansson

  Tack Zoe! Känner att det är rätt som du skriver. Svårt att förstå bara hur folk som kämpar mot 5 G och den skadliga trådlösa tekniken ofta är motståndare mot detta positiva arbete för Moder Jord. Skönt att se att du också kan existera i både och. Hur kan det bara bli ” antingen eller” ?

  Svara
 6. Eva

  Tack Zoë! 🙏🏼 Tack också Rose – jag känner liknande – o Marco för förklaringar. Kämpar mot något. En ”fyrkantig låda” där jag inte passar. Håller huvudet högt. Faller ibland. Låter mig stressas. Fått hjärtrusning och en ICD-pacemaker pga detta. Gråter extra lätt. Även i meditation där jag möter mig själv som liten. Ska klara mig igenom detta. Vet någonstans det finns en plan för mig! 💚

  Svara
 7. Raphael Mabo

  Tack Zoë för att du står bakom Greta och är tydlig med ljuset. Sannerligen har hon fått ett stort uppdrag att genomföra där hon vägleds av sitt hjärta.

  Med tanke på den mäktiga fossilindustrin som vill ha ”business as usual” så krävs det mod och styrka att klara av den uppmärksamhet hon får, både positiv och negativ publicitet, hon och hennes familj får både beröm och hotelser och misstänkliggöranden.

  Det finns även mycket avundsjuka på att hon syns i medier medan andra som gör liknande inte får samma uppmärksamhet, och så spinna det konspirationsteorier. Den plats i rampljuset vi får, är tillfälligheter – eller så säger vi att bakom slumpen finns en högre ordning, en gudomlighet med budskapet att allt Nu faktiskt är precis som det ska vara. Varje människa har sin egen resa. Vi alla hör ihop och är viktiga för det pussel som livet är, men vi har olika uppgifter. Så allt är mycket gott. Därför är avundsjuka och missunsamhet känslor och tankar som tar oss bort från närvaron i nuet, och fjärmar oss från hjärtat och kätleken.

  Solen är i en avkylning sedan över 35 år tillbaks, men ändå ökar jordens medeltemperatur. För människans industriella utsläpp har förstört jordens naturliga balans och klimatvariation. Aldrig förr har så mycket co2 släppts ut i atmosfären under så kort tid som sedan människan började med sin storskaliga förbränning av fossila bränslen. Det är mer än naturens regleringssystem kan hantera.

  Klimatförändringar och temperaturvariationer som i historien har tagit tusentals år, sker nu på bara några hundra år vilket är för snabbt för organismerna här att hinna med att anpassa sig.

  I äldre kulturer levde vi efter sju generationer framåt. Det behöver vi göra igen. Vi behöver lyssna på jorden, naturen och inte ta ut mer ön hon kan ge. Vår livsstil och samhällen och ekonomiska system behöver ställas om, och vi är på väg dit men resan kan vara smärtsam då gamla tankar och idéer behöver lämnas och ändras.

  Greta är en ung tjej och det är den unga och kvinnliga energin som kommer ta oss genom förändringar. Den kvinnliga energin som varit förtryckt så länge. Utnyttjandet av Moder Jord är ett förtryck av den feminina kraften. Vi behöver återupprätta Gudinnan på jorden och skapa en balans mellan manligt och kvinnligt.

  Greta är en sådan röst och symbol för att hela och återupprätta den kvinnliga kraften och hedra Moder Jord.

  I kärlek och ljus.
  Raphael

  Svara
  • Magnus Dahl

   Det finns en fara att försöka göra människor antingen till onda eller goda och att allt som en människa säger är sant eller falskt. Det som sker nu med Greta och även i denna dialog här speglar detta också.

   Jag tror på att vi behöver sträva efter att vara ärliga och sanna med de lögner som Greta faktiskt sprider. Men även sanningar.

   Även de felaktiga uppgifter Zoe sprider. Samt sanningar.

   Vi är alla ofullständiga och kanaliserar inte rent för vi har alla mer eller mindre smutsiga glasögon. Att censurera varandra och förenkla sanninngar gagnar oss inte i denna process av iuppstigning,

   Kram och kärlek
   Magnus

   Svara
   • Raphael Mabo

    Greta sprider inga lögner, utan hon hänvisar till IPCC som är en oberoende organisation som har samlat all världens klimatforskning som har publicerats i vetenskapliga tidskrifter. Greta är nu utsatt för en stark smutskastningskampanj från de globala makthavarna oljeindustrin, kol- och naturgasindustrin. IPCC är samhällsfinansierat istället för att vara finansierat av någon industri eller bransch, det är forskare som arbetar i mänsklighetens tjänst utan någon agenda av att tjäna pengar.

    Svara
    • Magnus Dahl

     Men snälla Raphael hur kan du tro att IPCC är neutral? FN är ju startat och kontrolleras av bankeliten och IPCCs summeringar är ju förvanskade och även forskare som tidigare skrivit under IPCCs rapporter börjar kliva av och framträda.
     Det finns hur många citat som helst av det och osanningar som Greta framför. Faktafel. Sanningen är sanningen. Vi är inte hjälpta av att förbättra miljön baserat på lögner. Vi behöver vila på neutral pålitlig forskning och rena energier som finns.
     Sluta med ditt slarv nu Raphael.

     Svara
   • Raphael Mabo

    Jag rekommenderar den här sidan som går igenom klimatskeptikernas argument och ger svar från klimatforskarna.
    https://skepticalscience.com/argument.php

    Fossilindustrin kampanjar mot klimatforskningen med liknande metoder som tobaksindustrin kampanjade mot forskning som visade att tobaksrökning är cancerframkallande.
    https://www.climaterealityproject.org/blog/climate-denial-machine-how-fossil-fuel-industry-blocks-climate-action

    En av de största finansiärerna bakom aktionerna mot klimatforskningen är Koch Industries – som är ett ledande företag inom olje, kol och mineralindustrin.
    https://www.greenpeace.org/usa/global-warming/climate-deniers/koch-industries/

    Här har vi en genomgång av det organiserade kampanjandet mot Greta och det nätverk av fejk-news och oljefinansierad ”alternativ-media” som sprider falsk information om Greta och klimatforskningen. Det är ett högerkonservativt marknadsliberalt nätverk som ser klimatrörelsen som ett hot mot sina affärer och inkomster.
    https://www.desmogblog.com/2019/09/15/attacks-greta-thunberg-right-wing-free-market-network

    Svara
    • Magnus Dahl

     Raphael
     Varför välja korrupta källor som Greenpeace?

     Bättre lyssna på Dr. Patrick Moore, som var med och grundade Greenpeace och förstå varför han lämnade Greenpeace och varför han är mer ödmjuk och kunnig i förhållande till klimatsituationen. Här tex:
     https://youtu.be/sXxktLAsBPo

     Vi behöver återigen se saker med ödmjukhet på djupet och sluta lyssna på agendadrivna pseudo-vetenskapliga folkmassor.

     Svara
 8. Marco Eberhardt

  Det finns många sanningar och den poäng jag vill framföra är att om vilken annan, 15 åring som helst, som hade gjort likadant som Greta gjorde, så hade det aldrig fått samma uppmärksamhet över hela världen, den som tror det lurar sig själv. Det sade jag redan första dagen när jag fick höra om Gretas skolstrejk för klimatet. Greta är inte först heller, det fanns en annan tjej som framförde i princip samma tal som Greta för ca 20-30 år sedan i FN, sök på Youtube så hittar Ni det.

  För t o m två 13 åriga killar gör samma sak på samma plats som Greta gjorde men någon månad senare, men ingen uppmärksammar dem alls, varför då kan man undra? Så självklart finns det någon kraft med en agenda som inte är för mänsklighetens bästa som lyfter fram Greta, för hon hade aldrig lyckats själv bli så synlig och få träffa presidenter etc.
  Det finns många negativa agendor därute och jag skulle vara försiktig med att lyfta fram Greta som ett helgon eller en ny Jesus, hon är inget av dem eller den som visar vägen som alla skall följa. Vi skall följa sanningen i våra hjärtan som vägleder oss oavsett vad någon annan gör. Vi är också många många ljusarbetare som gör så otroligt mycket för den här Jorden och dess invånare som inte syns fysiskt eller märks fysiskt än, men kommer så att göra.
  Självklart är det viktigt att människor säger att nu räcker det och där gör Greta ett fantastiskt arbete med att få människor att komma ut ur stugorna och protestera.

  En viktig poäng är att Ni som känner av energier mycket väl, kunde verkligen höra/känna Gretas enorma negativa energier forsa ur henne ur talet hon höll i FN för några veckor sedan, det var skrämmande och allt annat än ljust. Omslagsbilder på Greta där hon pekar finger är rätt skrämmande också, vilket har en negativ klang undermedvetet.

  MEN beroende på hur man väljer att tolka det som händer med Gretas framfart för ”klimathotet” som inte finns eftersom klimatet ständigt förändras och har gjort så i miljontals år, men i nutid påverkas negativt av Chemtrails t ex eller de enorma orkaner(som egentligen inte kan bli så stora utan hjälp av negativa krafter). Så är hennes budskap att det räcker och vi måste få till en förändring hur jobbig den än må vara och då måste var och en välja sin väg, antingen det nya livet i 5e dimensionen eller bli kvar i 3D. Det valet är hur lätt som helst för de som förstår vad 5D innebär i kärlek dvs följa hjärtats sanna väg.

  Så låt Er inte luras, vi lever trots allt i en illussionsvärld skapad av negativa krafter för att kontrollera och äta ditt och mitt själsljus, vilket så varit i 1000 tals år. Så när vi säger nej, slutar titta på TV och sätter gränser och inte låter oss luras ner i negativa tankar, då vinner vi och den negativa energin som finns runt hela Jorden tappar kraft och till slut dör den. Vilket är det som kommer att hända, dvs att den negativa kraft som kidnappat Jorden och dess invånare kommer att upphöra och raderas från Jordens yta då vi är på väg mot en ny Jord ett stort paradigm skifte aldrig tidigare skådad i vårt Universum.

  Ljuset och kärleken har alltså redan vunnit kriget om Jorden och vårt Universum, bara en tidsfråga innan det blir synligt och verklighet i vår fysiska omgivning 🙂

  Kärlek och ljus till Er alla därute och sluta inte kämpa, vi kommer vinna tillsammans <3

  Svara
  • Magnus Dahl

   Tack Marco
   Jag är på din linje också.

   Kram och kärlek
   Magnus

   Svara
   • annbritt

    Jättebra skrivet Markus

    Svara
  • Raphael Mabo

   Det finns inget konstigt med att Greta har fått uppmärksamhet. Hennes mor Malena har 100 00 följare på sociala medier, så det gav ju hennes dotter automatiskt en spridning genom det. Men att Greta har blivit så stor, det är ju på grund av hennes kritiker. Bara två dagar efter att hon börjat sin klimatstrejk så attackeras hon hårt av Hanif Bali, och Hanif Bali startar ett drev mot Greta som då får enorm uppmärksamhet genom att han har många följare. Hans drev plockas också upp av andra högerkonservativa debattörer och det får sådan uppmärksamhet att det även skrivs om i medierna.

   Så de som kritiserar Greta och hennes budskap om att vi ska lyssna på IPCC, har varit väldigt aktiva med att sprida ut hennes namn över jorden och därmed starkt medverkat till att hon har blivit så stor som hon har blivit.

   Hennes mor Malena är en politiskt kontroversiell person som högerkonservativa ofta drevar mot, så när hennes dotter startar en aktion så började Malena-kritikerna dreva mot dottern och därmed fick dottern också en massa uppmärksamhet och blev känd.

   Så Gretas kritiker har burit fram Greta och marknadsfört henne. Detta är alltså mänskliga processer. Människor provoceras av Greta, reagerar, sprider sina reaktioner och drevar mot henne, vilket får uppmärksamhet.

   Se på de medier vi har – de plockar gärna upp konflikter, de lever på att plocka upp kritik, konflikter, människor som är i strid med varandra och så vidare. De skriver mycket hellre om det än om positiva, glada nyheter.

   Om det inte hade drevats mot Greta, om hon inte hade fått så mycket kritik, så hade hon heller inte blivit så stor för då hade hon inte fått lika mycket uppmärksamhet.

   Svara
   • Magnus Dahl

    Jag tror vi alla här är på samma sida och det handlar inte om att söka att allt är svårt eller vitt. Det handlar om att se saker som dom är och acceptera att vi inte någon av oss ser allt som det är. Greta säger saker som är helt fel men också rätt och det är bara så. Det gäller oss alla. Vi är alla hjärntvättade i ett system att vi ska bråka och tjafsa. Låt oss nu komma bortom det och hitta samverkan och enighet i att bygga det nya samhället. Enighet handlar inte om att tycka lika. Enighet handlar om att vi trots olika uppfattningar kan hantera våra Egon och i kärlek hitta vägen fram och skapa nytt i en andlig gemenskap. Vi behöver träna det. Därför startade jag Dreams Academy. Inte för jag vet hur men för jag tror vi kan om vi väljer och ber och helar oss inifrån och ut. Steg för steg.

    Svara
 9. Magnus Dahl

  Hej Zoe
  Mycket viktig information och inlägg!
  Det är uppenbart att Greta skapar nytta genom att få så många engagerade.

  Jag vill dock fråga hur vi ska förhålla oss till de uppenbara felaktigheter
  i det vetenskapliga påståendena.

  Ska vi verkligen skrämma våra barn med att jorden går under om 8 år?
  Jag hat granskat vetenskapliga underlag baserat på min forskarutbildning
  och som Civ ing Teknisk Fysik. Det finns ingen korrelation mellan Co2
  och temperaturhöjning. Tidsberäkningarna och prognoserna
  för temperaturhöjningar är felaktiga utom från Ryska forskare.

  Att gå ut och prata ”panik” är det verkligen rätt.

  JESUS SÄGER: ”SANNINGEN SKA GÖRA ER FRIA”

  Jag kan inte se att vi ska ljuga och ställer inte upp på att ”ändamålen helgar medlen”.

  Så kom med dina insikter, visdom och feedback på mina frågor som finns i många grupper. Inte bara mina frågor.

  Kram och kärlek
  Magnus Dahl

  Svara
  • Marco Eberhardt

   Det är inte panik på det sätt som framställs. Däremot har den mörka energin som omger Jorden panik eftersom de håller på att förlora Jorden och deras existens kommer helt att upphöra när Solar flash eller Eventet sker.
   Så det är fel att skrämma upp barnen och säga att Jorden kommer gå under om x antal år. Jorden kommer inte gå under, då vi är här för att rädda henne och vi kommer att lyckas! Det kommer ej heller bli ett 3e världskrig om nu någon tror det, helt enkelt därför att vi är skyddade men också för att energierna på Jorden är för höga.

   Svara
  • Raphael Mabo

   Greta har aldrig sagt att jorden kommer gå under om 8 år, så jag vet inte varifrån du fått det. Där har du missförstått Greta.

   Det Greta säger och det forskarna säger, det är att vi har 10 år på oss att bryta trenden med att utsläppen stiger varje år. Vi behöver vända den trenden så att de börjar minska.

   Finns inget påstående i detta om att Jorden kommer att gå under snart. Däremot, om vi inte lyckas vända trenden med allt mer utsläpp så skapar vi en ”klimatmotor” som blir självdrivande och därmed får vi en global uppvärmning många hundra år framöver vilket kommer försvåra livet för kommande generationer.

   Co2 halterna i atmosfären driver på växthuseffekten så temperaturerna höjs vilket frigör vattenånga vilket i sin tur ökar växthuseffekten så att temperaturerna höjs och då dunstar det mer vattenånga som ökar växthuseffekten så att temperaturerna höjs, vilket i sin tur…

   Vi behöver bromsa ner denna ”klimatmotor” och det gör vi genom att få ner våra utsläpp så att Jordens naturliga system kan få verka och reglera sig.

   Växthuseffekten där co2 är drivande är vetenskapligt bevisad, men det är en av flera faktorer som påverkar klimatet.. Växthuseffekten har alltid varit med och påverkat klimatet, sen har vi solen som går igenom olika temperaturcykler naturligt.

   Det vi kan de i historien är att tidigare klimatförändringar skedde betydligt långsammare, en temperaturförändring på 5 grader har tidigare skett över 5 000 år – då har organismerna hunnit med att anpassa sig.

   Nu har vi nästan 1 grad sedan 1800-talet, det är ju betydligt snabbare än någonsin tidigare i historien. Och vi har även snabbare frigörelse av co2 i atmosfären nu än tidigare i historien. Frigörelsen sker inte genom en naturlig process utan är framtvingat och styrt av människan.

   Om vi lyssnar på Moder Jord istället och ändrar vårt samhälle efter vad hon faktiskt klarar av, då ger vi henne möjlighet att återhämta sig och läkas.

   Nu stressar vi och förtrycker Moder Jord, vi stressar även och förtrycker kvinnor och den feminina kraften. Våra samhällen har byggts med den maskulina energin och utan den feminina. Klimatförändringarna är tecknet på att vi behöver balansera det manliga och kvinnliga inom oss själva, i vår livsföring och i vårt samhällsbygge – ja på alla plan.

   Svara
   • Magnus Dahl

    Raphael
    DU vet själv vad klimatalarmisterna säger. Du får tolka mig rätt.
    Det är vad Greta ansluter sig till.
    Det är dock absolut ingen enighet bland forskare.
    2/3 av alla forskare som skrivit de typ senaste 10 000 artiklarna inom klimatområdet uttalar sig inte.
    Det finns allt fler forskare som motsätter sig de felaktiga uppgifterna som bygger på manipulerad information och falska summeringar från IPCC mm.
    Jag har ägnat en hel del tid att med min forskarutbildning granska och lyssna på seriösa forskare och det finns verkligen ingen korrelation bevisad mellan C02 utsläppen och temperaturökningar.
    Det betyder ju inte att vi inte ska stoppa eller sluta driva på en sund utveckling för miljömässigt bra energilösningar. För det är ju självklart.
    Men fakta är fakta. Sanning är sanning.
    Temepraturförändringen sen 1850-talet är linjär och sen människan på 1950-talet ökade sina CO2-ustläpp mycket så har ingen trendändring skett (dvs andraderivatan i kurvan är inte positiv). Ingen korrelation kan bevisas.
    Inom klimatrörelsen drar man fel slutsatser och agerar okunnigt. Det är olyckligt att Greta ansluter sig till det istället för att fokusera på sånt som verkligen är sanna miljöproblem.

    Finns hur mycket underlag som helst att lyssna och studera som visar på riktig och seriös förskning istället för manipulerade lögner.

    Kram
    Magnus

    Svara
   • annbritt

    Det är många som under årens lopp har sagt att vi har 10 år på oss att rädda jorden. Sen när de 10 åren har gått som kommer det någon ny som säger att vi har 10 år på oss. När inte jorden har gått under på den tiden de säger så kommer det en ny som också säger det ”Vi har 10 år på oss att rädda jorden” Människans minne är tydligen kort

    Svara
 10. Inger

  Tack!!!!❤️

  Svara
 11. Ingalill

  Så bra och upplysande text. Vill dela på Facebook, går det?❣

  Svara
  • Anette Rosengren

   Hej Inga-Lill! Härligt du tyckte om bloggen. Du kan dela på Facebook om du önskar. Du kopierar bara URL adressen för bloggen och klistrar in det som ett inlägg. Men jag skall försöka lägga till en Facebook delningsknapp här också. Allt gott, Anette, Assistent, Zoëland

   Svara
  • Anette Zoëland

   Nu kan du dela på Facebook om du önskar. Klicka på Facebook dela ikonen under rubriken.

   Svara
 12. Christina

  Tack för din text! <3

  Svara
  • Magnus Dahl

   Det kan vara så att Greta som ljusbärare och infiltreras av mörker.
   Precis som Zoe. Precis som du och jag.
   Så som ljusbärare är det vårt uppdrag att våga söka sanningen i alla lägen
   Att våga lyssna på vårt inre och högre jag.
   Att våga säga ifrån när det inte verkar stämma.
   Det är en fara att lyfta upp någon på piedestal och svälja allt med hull och hår.
   Jag varnar kraftigt för de osanningar som Greta förmedlar. Säkert utan onda avsikter men konsekvenserna är allvarligt negativa
   Lyssna på sann vetenskap och de som går igenom saker noga. De som använder matematik och vetenskap som verktyg vi fått av Gud.
   Lyssna tex på detta fantastiska arbete …

   https://youtu.be/fu4xqNPf5X4

   Svara
 13. Rose

  Tack fina Zoe ❤️ och TACK till modiga fantastiska ljusarbetaren Greta ❤️

  När jag läser ditt brev slår det mej att det är kanske därför jag mår så konstigt de sista veckorna? Känner mej annorlunda.

  Ostark, så skör. Minsta jag hör/läser om någon som gör något gott gråter jag för 😏
  Hjärtklappning speedad i hjärnan, susar/tjuter i öronen, dålig
  balans, känner mej yr
  Kan det ha med uppstigning att göra?

  Är det någon mer som känner liknande?
  ❤️🙌

  Svara
  • Marco Eberhardt

   Det du upplever i förändringar i kroppen har med all sannolikhet med uppstigningen att göra. Vi får också stort tillfälle att ta tag i gamla cellminnen som inte längre gör någon nytta, men skall likväl mötas, läkas och förlåtas för att släppa sitt grepp om oss. Själv får jag helt plötsligt ett minne från 20 år tillbaka i tiden eller 2 år eller så och så möter jag det som kommer up, förlåter om det är nödvändigt och sedan släpper jag det minnet. Detta är jag mycket tacksam för, så jag blir fri! Vi får också drömmar som ger oss vägledning i många fall osv.

   Så andas, var i det, lita på att du guidas rätt av universum och möt det som kommer upp i dig med kärlek men framför allt gå aldrig inte i rädsla. Var i naturen så mycket som möjligt och titta aldrig på tv i den mån det går att undvika.

   Svara
 14. Kjerstin Norrgran

  Bra Zoe, tack för att du älskar och jobbar så mycket för vår planet!

  Svara
  • Magnus Dahl

   Exakt Annbritt. Bra du påminner om det. Historien upprepar sig.
   Kram
   Magnus

   Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv

Om Zoë

Zoë, känd från TV-succén “Livet på andra sidan”, är en av Sveriges mest aktiva spirituella ledare just nu. Hon har tagit fram unika koncept som Be an Attractive Magnet™ och Nordic Light Healing™, och leder framgångsrikt andra människor i att hitta sin inre kraft för att kunna stråla fullt ut. Allt Zoë gör utgår ifrån hjärtat och det är hennes starka och ljusa utstrålning som gör henne unik att uppleva.