facebook

Idag vill jag dela med mig av några positiva nyheter som har hänt den senaste tiden. Det är inget nytt för er som väljer att aktivt följa utvecklingen.

Men, nu bubblar det verkligen i den politiska grytan i USA och det börjar lukta arrestering…

I söndags tweetade Trump ett antal gånger under dagen ordet OBAMAGATE!

Ändelsen gate har ju använts vid tidigare skandaler såsom Watergate.

Det är en riktig härva av oändliga mått, så jag gör ett försök att ge en väldigt ytlig bild utifrån mitt och Q’s perspektiv. Det är oerhört komplicerat med alla turer och olika personer inblandade. Det kommer även dröja länge innan alla pusselbitar lagts och vi får hela bilden.

Detta är vad Trump säger då en journalist från Washington post frågar vad han menar med Obamagate.

Detta är Fox News (konservativvänlig) sammanfattande förklaring just nu.

Det som föregick uttalandet ”Obamagate” var att General Flynn frisläpptes (was exonorated) för ca en vecka sedan. Flynn är väl införstådd med Pizzagate mm. (se Flynn´s tweets).

”He knows where the bodies are buried.” (Han vet var kropparna finns begravda). Han sägs ha tagit del av det horribla material på Weiner´s laptop, som är en stor bevisbörda i Pizzagate. Detta uttalade sig Flynn’s advokat om gällande vad som fanns på laptopen.

Såklart gör Cabalen allt för att få tyst på Flynn, vilket de temporärt lyckades med under några år. Nu är alltså Flynn fri!

Några dagar efter Flynn´s frisläppande släpper Trump bomben ”Obamagate”, som i ett första skede tar upp brott mot Foreign Intelligence Surveillance Act (FISA), en spionagelag.

Men, med tanke på den massiva mängd Wikileaks-dokument som lagts upp den 22 april 2020, så bör detta bli en följetång.

Kanske även frågetecken kan rätas ut kring den påstådda ”leveransen av pizza och korv för $65 000”.  Vi hoppas få svar på om de verkligen använde sig av pedofilers kodspråk och vem som beställde leveransen…

Intressant är även att Q skriver i en Q drop den 9 april 2020

FISA INDICTMENTS = START

(indictment betyder åtal)

Alla fula kort ska upp på bordet i detta massiva Uppvaknande!

I kärlek,

Zoë

0 kommentarer

Arkiv

Om Zoë

Zoë, känd från TV-succén “Livet på andra sidan”, är en av Sveriges mest aktiva spirituella ledare just nu. Hon har tagit fram unika koncept som Be an Attractive Magnet™ och Nordic Light Healing™, och leder framgångsrikt andra människor i att hitta sin inre kraft för att kunna stråla fullt ut. Allt Zoë gör utgår ifrån hjärtat och det är hennes starka och ljusa utstrålning som gör henne unik att uppleva.