WOW! Vilken helg!

Vi fick två fantastiska dagar tillsammans i Örebro på WakeUpConference 2020.

Jag är helt överlycklig att så många underbaringar samlades under denna magiska helg!

Ljusets familj samlas nu. Vi stärks och växer enormt tillsammans. Fler och fler joinar detta segertåg som tuffar fram med en rasande fart mot ett utstakat mål – Den nya ljusa jorden.

Många människor vaknar upp till den stora kraften inuti. Vi vaknar upp till alltfler Sanningar som gömts undan under tusentals år.

Hemligheten om vår inneboende storhet väcks nu till liv!

Det var en sann ära att dela scenen med legender som Ole Dammegård, Conny Andersson och Lou Rossling. Och samtidigt så självklart.

Det var som att träffa familjen och släkten, som Ole sa: ”Den bästa släktträffen någonsin.”

Ja, vi kommer alla samman nu. Efter många år harvandes i ensamhet. Vi har gjort våra djupdykningar i oss själva, rensat ut trauman från en radband av liv fram till idag och stärkt oss själva. Och nu…äntligen…kommer vi samman till en Enhet av Godhet, Kärlek och Ljus!

Även om vi inte har exakt likadana åsikter i allt, så samlas vi kring vårat gemensamma mål.

Glädjen, hoppet och ljuset var på topp i helgen! Det var så härligt att få träffa så många nya och gamla ljusvänner. Underbart att få krama om er i verkliga livet!

När vi alla stod upp och gemensamt sjöng ABBAs ”The Winner Takes it All” som avslut på konferensen, rann tårar, det skrattades och jublet rungade i salen.

Den mörka eran går nu mot sitt slut. Den mörka porten stängs. Under tusentals år har vi levt i förtryck, utan att se, utan att höra. Den tiden är över nu. Kampen är över.

Det är dags att fira!

I min föreläsning berättade jag om att vårens tid är här, våren i det stora året på 26 000år. Jag delade mina minnen från senaste fallet av Atlantis och att de koder och nycklar som gömdes då, under nedsläckningsprocessen, aktiveras nu.

Jag pratade om att våra galaktiska vänner vill visa sig mer för oss och på vilket sätt de kan göra det utan att skrämma oss. De använder sig av molnen, färger och kommer in i våra drömmar.

De gör allt för att avdramatisera kontakten med oss.

Eftersom vi var så många som var med under Ljusmeditationen under konferensen kom det igenom mycket starkt ljus och mååånga Uppvaknandekoder delades via Cosmic Language.

Det hände enormt mycket under den halvtimmen. Det råder ingen tvekan om att Uppvaknandet och Uppstigningen galopperar i 190 just nu! Whiiiiieeee!!!

Den stora fördelen med Cosmic Language är att den mörka sidan inte förstår någonting av det överhuvudtaget. De kan inte ta del av informationen, aktiveringarna, ljuset och kraften.

Du som inte hade möjlighet att vara med på konferensen och vill ta del av föreläsningen och Ljusmeditationen via ljudfiler, så har du möjlighet till det >> HÄR

Vi kommer allt närmare vårat ursprung – det gudomliga ljuset. Vi antog utmaningen att uppleva separationen från Gud och vad som händer när de mörka krafterna får hålla i rodret en stund.

Vi föll…in i en djup glömska. Nu sakta vaknar vi upp. Vi vaknar upp till Sanningen om den Storhet vi alla har inom oss.

I kärlek,

Zoë

10 Kommentarer

 1. Christer Ståbis

  Jag kan bara instämma. Det var en underbart helg !
  Oles uttryck om att det var den bästa släktträffen någonsin var så helt rätt ! Jag kom till konferensen utan att känna en enda kotte som var där men jag kände igen så många… Jag brukar ofta känna igen människor från tidigare liv och där var så många. Jag kände igen hon och hon, han och hon och han när jag tittade ut över publiken… : )
  Jag fick möjlighet att växla några ord med alla som jag kände att jag ville göra det med. Tack Zoë att jag fick prata med dig några minuter. Jag kände att jag ville göra det och även om jag var nervös (i synnerhet på lördagen :D) så kändes det bra efteråt. Det finns så mycket jag skulle vilja säga men man hinner inte med det under den korta stund man har till förfogande. Fast det är okej. Vi kanske ses någon mer gång. : )
  Jag hoppas verkligen det blir någon mer tillställning som den här snart igen. Jag vill träffa er alla igen ! : )
  Tack till er alla för er medverkan ! ❤️🤗

  Svara
  • Zoë Devi

   Så fint att få träffa dig också Christer. Hoppas att det går bra med start av grupp. Zoë <3

   Svara
   • Christer Ståbis

    Tack, Zoë. : ) ❤️
    Ja, jag ska kontakta Joanna så fort jag känner mig redo. Det är så mycket jag känner att jag vill och borde göra nu först (både fysiska och andliga saker) men det känns som det går i ultrarapid att få det gjort, av någon anledning… Jag har hur mycket som helst jag bör göra men jag tycker att jag inte får mycket gjort. 😀 …men det är väl som det ska, antar jag. : )
    Jag har annars känt mig mycket lugnare överlag sedan helgen i Örebro och har flera gånger känt en frid jag tidigare inte känt. En cykeltur i fredags och en fjälltur i lördags var helt gudomliga. : )

    Svara
 2. Maria Strömbäck Svärd

  Åååh! Vilken fin och sann text! 👑

  🙏🏻Jag är så otroligt tacksam över att jag fick dela denna helg med Dej och så många andra härliga ljusarbetare.

  Blev väldigt berörd av energierna och kände stor igenkänning under ditt fantastiska föredrag, 🦋

  Tårarna strömmande utmed kinderna under Cosmic Language och samtalet och kramen efteråt med dej!

  Älskar Dej och är så oerhört glad över att Du och alla vi andra finns! ❤️❤️❤️

  Ja kampen är över!
  ✌🏼🦋

  Svara
  • Zoë Devi

   Jaaa det var/är så härligt att denna tid nu äntligen är här!! Kram Zoë <3

   Svara
 3. Mari Nonnen

  Så fantastisk underbar helg vi hade!!😃🙏❤️ Känner mig till bredden fylld av kärlek och ljus från den bästa släktträffen ever!
  På söndag ska vi träffas i Wake Up Friends i Örebro vilket jag ser fram emot! 🌎🌺🙏
  Ljuset segar nu! 🙏❤️🌺😃

  Svara
  • Anette Zoeland

   Hej Mari! Ja, vilken fantastisk helg det blev! Så mycket ljus, kärlek och förståelse. En riktigt släktträff! Ljuset segrar! Härligt ni skall träffas nu igen . Allt gott, Anette

   Svara
  • Zoë Devi

   Ja verkligen härligt!! Zoë <3

   Svara
 4. Anette

  Härligt! 🙏❤️🤗

  Svara
  • Anette Zoeland

   Superhärligt! ❤️🤗
   Allt gott, Anette

   Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv

Om Zoë

Zoë, känd från TV-succén “Livet på andra sidan”, är en av Sveriges mest aktiva spirituella ledare just nu. Hon har tagit fram unika koncept som Be an Attractive Magnet™ och Nordic Light Healing™, och leder framgångsrikt andra människor i att hitta sin inre kraft för att kunna stråla fullt ut. Allt Zoë gör utgår ifrån hjärtat och det är hennes starka och ljusa utstrålning som gör henne unik att uppleva.