facebook

Den sista fasen för förlösandet av Moder jord har nu inletts.

Pånyttfödelsen står på Ljusets agenda och äntligen har den första riktiga krystvärken kommit. Som vi har väntat! Tack Corona!

Agendan för den mörka sidan har trappats upp enormt, både med 5G och nu Corona. Deras mål med total kontroll, spridandet av rädsla och en önskan om depopulation, leder dem direkt ner i sin egen grav.

Nu när ljuset är så enormt starkt blir denna mörka agenda än mer tydlig.

Detta skådespel med Corona i huvudrollen, ser fler och fler igenom. Tack å lov! Som en grym Hollywood-film spelas denna iscensatta agenda upp i gammelmedia, för att skapa rädsla och splittring. Och, ”som av en slump” slänger de snart fram ett Vaccin, för att med sin fejkade godhet lugna en hysterisk befolkning. Skapa rädslor – sälja vaccin.

Ja, det finns säkert ett Coronavirus.

Ja, vissa kan säkerligen drabbas hårt, precis som med andra influensavirus.

Men, detta har nått helt orimliga proportioner!

Vi är alla uppväxta med den årliga influensan eller när magsjuka sprungit lös. Dessa har också spridits som en löpeld på förskolor, skolor, arbetsplatser, t-banan etc. Visst har vi alla legat däckade. Och tyvärr har några fått sätta livet till, som inte klarat av påfrestningen på kroppen.

Men, för mig ligger det helt andra krafter bakom detta och denna hysteri som nu råder står inte i proportion till farligheten av viruset.

Självklart ska man ha respekt. Att tvätta händerna och boosta med C-vitamin mm är ju toppen.

Men var inte rädd! Köp inte agendan! Gå inte på skräckpropagandan!

Detta är ett av mörkrets sista desperata skrik för att försöka behålla makten och kontrollen. Men, vi ska gå in i en ljus era. Mörkrets tid ÄR över!

Ljuset är så starkt nu och det mörkaste mörka belyses och kommer upp till ytan igen och igen och igen…

Det finns även så mycket positivt i detta och det är därför jag kallar Corona för den första krystvärken. Det gör fruktansvärt ont, men belöningen i slutändan är helt fantastisk!

Vi har länge gått och väntat på att det ska tryckas på STOPP-knappen! Vi behöver stoppa ALLT som inte fungerar för jorden och för oss som bor här.

Vi har väntat länge nog nu på att nedbrytning av systemen ska börja på riktigt. Detta har nu satts igång. Bollen är i rullning.

Så även om mörkret har sin agenda, så leder detta till en positiv utveckling på många plan. Det ekonomiska systemet har t ex äntligen en möjlighet att krascha, för att vi ska kunna bygga upp ett helt nytt system.

”The Darkness serves the Light” – mörkret tjänar ljuset.

Tack Corona!

Se min video nedan eller på Facebook, där jag utvecklar och förklarar detta mera, och även tar upp tankarna kring att det kan finnas en koppling mellan Corona och lanseringen av 5G.

Om du vill fördjupa dig mera i de mörkas agenda vill jag tipsa om den svenska YouTube-kanalen WakeUpGlobe. Det kan vara bra att skapa sig en uppfattning, men att sedan återgå till att hålla en hög vibration.

Stå i din kraft, lys med ditt ljus, sprid kärlek och lugn så mycket du bara kan där ute!!

I kärlek,

Zoë

81 Kommentarer

 1. Anna

  Tack! Zoe för att du ger oss hopp om ljusare tider utan rädsla

  Svara
  • Zoë Devi

   Tack Anna för att du är med!

   Svara
  • Mariann Sandström

   Själv ser och hör jag tydligt hur de människor jag känner kämpar med konsekvenserna av att ha blivit lurade in i coronahysterin. Dom som inte insett hur det har blivit iscensatt går inte heller att förklara sanningen för, eftersom dom inte vill ta till sig verkligheten om det onda uppsåt som finns bakom allt detta. Jag har försökt framföra vad jag själv hela tiden har misstänkt, men många varken vill eller kan tyvärr inse att den medvetet onda plan som dom har tagit för sann, faktiskt finns och är upphovet till det som sker nu. Jag känner maktlöshet inför den blindhet för sanningen som tyvärr har drabbat så många. Det är skrämmande hur ondskan kan ta sig en så heltäckande förklädnad av godhet och välvilja när rent bedrägeri faktiskt döljer sig bakom vad som tolkas som välvilja och sanning från samhällets sida.

   Svara
 2. Tony

  Tack!! 🙏❤️🕯️☀️

  Svara
  • Anette Zoeland

   ❤️Tack Tony!

   Svara
  • Sirpa

   Tror inte ett dyft på att det goda kommer att segra och att de som dör har valt detta. Möjligen kommer det att bli sämre för oss människor efter detta . det är i så fall rena katastrofen. Kan vi människor bygga upp detta till något bra så småningom so fine. Uppvaknande handlar för mig att genomskåda den värld vi lever i och inte att fastna i ytterligare illusioner, sagor och idéer, vilket jag tycker det här verkar vara.

   Svara
 3. -carina Bjurström Hansson

  Tusen tack Zoe för att du berättar så lättförståeligt och informativt. Du bekräftar saker som jag hört från andra källor. Du inger ett stort lugn. Det enda jag personligen oroar mig för är vad som sker med det man har på banken. Vet inte hur man ska ställa sig till det. Trevlig resa framåt. Kram Carina.

  Svara
  • Anette Zoeland

   Tack Carina! ❤️

   Svara
 4. Katarina

  Tack Kram 🥰 🙏🏼💖🌷💗

  Svara
  • Tomas

   Tusen tack🙏🙏❤❤

   Svara
   • Lena

    Tack ❤

    Svara
   • Zoë Devi

    ♥️🙏♥️

    Svara
  • Eva Magyari

   Tusen tack för dina ord. När jag läste de kände jag hur en pirrande känsla fylld av frihet, hopp och ljus genomfor mig. Jag tror på vartenda ord du skriver och har de i tankarna hela tiden ❤️

   Svara
   • Zoë Devi

    Så härligt Eva! Det är precis den känslan jag känner också. Tack! ♥️🙏♥️

    Svara
  • May-Gun Ek

   Tack Hoppas att Du får möjlighet att skriva mer, Det var så upplysande på ett sakligt sätt.och tilltro till framtiden,
   Wake up globe ger mej så mycket , 👍❤️🙏

   Svara
   • Zoë Devi

    Tack May-Gun! Ja, nu är det bråda dagar. Mycket som jag vill dela med mig av. ♥️🙏♥️

    Svara
  • Zoë Devi

   Tack! ♥️🙏♥️

   Svara
 5. dona

  Tack behlver läsa sådana positiva inslag i det hela. Känner så mycket nu med allt detta men så hemskt att folk inte kan e bakom kulisserna nån gång. Fler vaknar men mänga som längtar efter ny medicin och vaccin som skall rädda världen.

  Svara
  • Eva

   Tack fina Zoe❤️
   Ljus och kärlek
   ❤️🙏❤️

   Svara
  • Zoë Devi

   Ja vi behöver fokusera på det positiva nu. Det är viktigare än någonsin. Tack! ♥️🙏♥️

   Svara
 6. Yvonne

  Om din video skulle sändas på nyheterna skulle jag kunna tänka mig att titta på en nyhetssändning igen!! 😀 Bra Zoe!! Bojkottar nyheterna helt när de bara lyfter upp 1 negativ händelse och gör den till skrämselpropaganda och jag lyssnar i övrigt aldrig mer än 1 gång på en negativ nyhet. Dina ord klingar så sant i mina öron!! Men som du säger: fler och fler människor vaknar upp nu och ser igenom!! Även de som inte gjort det innan. Tack Zoe! 😀
  Ljus och kärlek! <3

  Svara
  • Zoë Devi

   Ja, det vore väl nåt Yvonne! Underbart om jag kunde få vara med i någon nyhetssändning… he he… Ja nu vaknar världen mer än någonsin. Fantastiskt! Tack för dig fina du! ♥️🙏♥️

   Svara
 7. Gunilla Nilsson

  Tack Zoë!
  Intressant att du tar upp denna balanserade aspekt av vad som faktiskt sker!
  Har själv varit väldigt skeptisk till hela händelseförloppet och hur Kina nu eldar på Sverige, då man har haft en mer sansad bedömning.
  Vi vet att Kina har intressen i Sverige, bl a utbyggnaden av raffenaderiet utanför Lysekil, där kommunen hade godkänt Kinas uppköp, men som regeringen satte stopp för. Åtminstone så här långt!…..

  Svara
  • Zoë Devi

   Tack Gunilla! Ja det finns så många intressen hit och dit, så många olika brickor i spelet. ♥️🙏♥️

   Svara
 8. Carin Skoog

  TACK fina Zoe för att du tydliggör detta. 2002 skrev Carmen Harra boken Din dagliga karma som jag läste. I slutet av boken skriver hon om hur framtiden skall bli.
  Precis så som du förklarar för oss. Detta har jag burit med mig genom åren och tagit fasta på. När jag sedan kom i kontakt med dig och 21 dagars -healingen (har gjort 9av dem) blev det en bekräftelse på att det är så. Det är så tydligt att det som sker nu är iscensatt. Jag tror också att 5G och Corona har ett samband och Kina är drivkraften. ( förlåt att jag anklagar dom)
  Jag känner ett lugn för jag vet vart vi är på väg. Ljuset och kärleken är starkast. Tack Tack . Du är fantastisk.❤❤❤👍👍

  Svara
  • Carina

   Carin, vad skriver Carmen Harra? Berätta gärna eller lägg ut foto på boksidorna. <3

   Svara
  • Zoë Devi

   Jaha, va roligt att Carmen skrivit om detta. Intressant! Tack för att du också ser igenom denna ”pjäs”. Ja jag får ju influensasymptom av mobilstrålning, så för mig finns det absolut ett samband. Tack Carin! ♥️🙏♥️

   Svara
 9. Maria

  Jag tycker att du, Zoe borde göra upplyftande videosnuttar till oss varje månad. Tänk så starka vi blir att höra hoppfulla budskap månadsvis! Vi behöver det! Det är så mycket som händer i världen och en andlig boost från ett riktigt proffs gör vår andliga stora familj ännu starkare.

  Svara
  • do

   Hur gör vi om det blir obligatorisk vaccinering,

   Svara
   • Zoë Devi

    Ju fler som vägrar vaccin desto bättre. Hålla oss ifrån det…vi förhalar…och andra kommer att ta vaccinet under tiden, och så ser de konsekvenserna av det. Direkt förhoppningsvis. Vaccinet stoppas. Alt så hinner det hända andra ”saker” (krystvärkar som automatiskt sätter stopp för vaccinets framfart) Det är mina tankar. Zoë ♥️🙏♥️

    Svara
    • Pia

     Hej Zoë, känner oxå oro för att det ska bli någon form av tvångsmässigt massvaccinering.. Framför allt för oss som arbetar inom olika former av vård . T. ex att vi ej får jobba om vi inte är vaccinerade.. Hur ser du på det..?

     Svara
  • Zoë Devi

   Tack Maria! Ja mitt mål är att försöka hinna med flera videos nu när det händer så mycket. Så viktigt att vi samlas! Stort TACK för dina fina ord! ♥️🙏♥️

   Svara
 10. Valentina

  Tack Zoe!
  Det jag märkte först med Corona viruset dök upp att det är mer än vanligt människor ute och gå i naturen (tidigare var mest i affärer, stan, shopping). Oj, var bra tänkte jag, tacka Gud för det! Människor vänder sig till naturen för att hålla sig friska. Det är ju bra!

  Svara
  • Zoë Devi

   Men va härligt Valentina! Ja naturen gör oss friska! ♥️🙏♥️

   Svara
 11. Kerstin

  Tack Zoe bra information ❤️❤️

  Svara
  • Zoë Devi

   Tack Kerstin! ♥️🙏♥️

   Svara
 12. Lillian

  Ja Zoe undrar oxå lite vad de mörka är och mörkret? Är det politiker eller vad? Kan du svara!? Tack

  Svara
  • Zoë Devi

   Ja brukar säga makteliten. Nämner inga namn här. Men de som är högst upp i ”maktpyramiden”, ovanför politikerna. Men, vissa är involverade också.

   Se filmen Thrive, finns med svensk undertext här: https://youtu.be/guRLciQqd6E

   Det skapar mera klarhet. Men, återgå sedan till en hög glädjefylld energi! Kan vara lätt att fastna i ”mörkeragendor”. ♥️🙏♥️

   Svara
 13. Urban Bolinder

  Tack för kanon bra info som kändes rätt. En undran(:kan Corona i mörkret ?ha en motbild i solens korona?

  Svara
  • Zoë Devi

   Åh vilken intressant fråga. Det kan säkerligen vara så. Ser det tydligt nu. Två motsatser, virusets mörka hölje och solens ljusa, som nu smälter samman och förenas. Transformeras. Stiger upp. Så vackert! TACK! ♥️🙏♥️

   Svara
 14. Katarina

  Jag känner ett sånt lugn och en sådan glädje och nyfikenhet på vad vi väljer att skapa nu. Har väntat på att du skulle ta upp detta eftersom min känsla hela tiden sagt att detta kommer något riktigt bra ur. Energin är häftig just nu 🙂

  Svara
  • Zoë Devi

   Vad skönt Katarina att du känner så! Det är verkligen den energin som behövs ”där ute”. Ja det kommer ut något fantastiskt ur detta och andra kommande krystvärkar också. Tack för dig och det du sprider! ♥️🙏♥️

   Svara
 15. Anneli

  Tack Zoe att du delar denna info med oss. Jag har haft en stark känsla av att det är mörkrets krafter som ligger bakom och att det plötsligt dyker upp ett vaccin. Kanske för att någon ska tjäna pengar på det, eller att det har en annan värre agenda. Jag känner mig helt lugn.Jag vill hjälpa till att hålla ljuset och dras inte ner i rädsla, men har full förståelse för att personer hörande till riskgrupper kan känna rädsla. Det känns väldigt bra att få bekräftelse av att det inte bara är jag som har uppfattningen att mörkret ligger bakom detta.

  Svara
  • Helena

   Corona smittar överallt och alla är oroliga kanske måste vi ta det på allvar. Det är så tråkigt att detta händer nu när vi skulle glädjas åt våren. Men hoppas något stoppar denna hemska pandemi. Hav tröst. Låt oss be för jorden.

   Svara
   • Zoë Devi

    Ja låt oss hålla Ljusets fana högt! För mig är det en hysteri och inte en riktig pandemi.

    Svara
  • Zoë Devi

   Så fint Anneli att du känner dig lugn. Det hjälper till att dämpa andras rädslor. Tack! ♥️🙏♥️

   Svara
 16. Agneta

  YES! som jag tänkt på detta! Zoe måste veta! Och vad jag blev lugn (fast jag varit det ändå) …Jag VISSTE DET!! 😍🙏 Så underbart att höra dina ord, TACK BÄSTA FINASTE ZOE! ❤️🙏

  Svara
  • Zoë Devi

   Tack så mycket Agneta!! Så fint att du också kan känna ett lugn i detta. Det behövs. ♥️🙏♥️

   Svara
 17. Lotta

  Jag känner mig helt lugn, ljus o kärlek ❤️

  Svara
  • Zoë Devi

   Härligt Lotta! ♥️🙏♥️

   Svara
 18. Agneta Thorhagen

  ❤️❤️❤️❤️❤️❤️🤗🤗😻😻😻

  Svara
  • Zoë Devi

   ♥️🙏♥️

   Svara
 19. Erika

  Ljus o kärlek 🙏

  Svara
  • donna

   Mest rädd för tvångvaccin:( har du nån tips på hur man kan göra för att undvika. Tero att det skulle vara döden för min familj då vi alla är vaccineskadade innan vi fattade 🙁

   Svara
   • Zoë Devi

    Håller med dig Donna! Jag har också skadats av vaccin. Och även sett vilka fruktansvärda konsekvenser det kan få. Filmen Vaxxed är väldigt bra här.

    Såhär ser jag på det hela.
    Ju fler som vägrar vaccin desto bättre. Bra att hålla oss ifrån det…vi förhalar…och andra kommer att ta vaccinet under tiden, och så ser de konsekvenserna av det. Direkt förhoppningsvis. Vaccinet stoppas. Alt så hinner det hända andra “saker” (krystvärkar) som automatiskt sätter stopp för vaccinets framfart. Det är mina tankar. Zoë ♥️🙏♥️

    Svara
  • Zoë Devi

   ♥️🙏♥️

   Svara
 20. Gunnel

  ser du detta Zoo vilket som lugnar dia ord tillhör riskgrupp tack

  Svara
  • Zoë Devi

   Ja vi ber extra mycket för alla i riskgrupperna! Massa kärlek och ljus till alla er! ♥️🙏♥️

   Svara
 21. Jane Byström

  Tack Finaste Zoe. Jag har haft det på känn att både 5G och Corona hör ihop. I morse så gick TV4 ut med ett reportage om 5G jag tyckte det var lite skamligt. Men nu förstår jag bättre varför dom gjorde det.

  Svara
  • Zoë Devi

   Ja, det blir alltmer tydligt för mig. Jag får influensasymptom av mobilstrålningen som det är nu med 3G/4G. Tack Jane! ♥️🙏♥️

   Svara
  • Zoë Devi

   ♥️🙏♥️

   Svara
 22. Birgit Boström

  Hej Zoe
  Tack vad intressant!
  Jag tycker det känns glädjande att du uppfattar detta som krystvärken. Självklart gillar jag ej influensor men tycker det är så mycket hysteri omkring detta ! Läste att detta är massor av tusentals människor i USA som för i influensa nu i Corona ca 21 personer, några hundra smittade. I Sverige har 1 person dött ca 800 smittade! Under vanliga influensan kan 2000 personer dö i Sverige! Nu hysteri 1 dött några hundra smittade! Det handlar om rädslor och andra agendor. Jag har ändå för säkerhets skull köpt hem Oreganoolja som tar bort viruset, bakterier och svampar ! Önskar att vi ska sprida Kärlek och Ljus!

  Svara
  • Zoë Devi

   Tack Birgit! Ja det är en enorm hysteri och intressant att jämföra med vanlig influensa. Tack för tipset om Oreganoolja! ♥️🙏♥️

   Svara
 23. Maria

  Skönt att det finns folk som tänker klart och tydligt. Det kommer något gott ur detta hysteriska virrvarr var så säker. Ljuset i oss är alltid starkare än mörkret i slutänden.

  Svara
  • Zoë Devi

   Tack! Ja det kommer verkligen något gott ur detta. ♥️🙏♥️

   Svara
 24. Britt

  Tack! Jag som tillhör riskgruppen är faktiskt inte så välkomnande då detta virus. Allt har en mening säger ordspråket så det förstår jag. Att börsen går ner är inte bra för någon, vare sig fattig eller rik men där har jag inte gjort ngr åtgärder trots så tvunget sparsam. Nu lever jag centrerad i nuet i storstaden trots allt.😌

  Svara
  • Ingrid Persson

   Ja, jag vet inte riktigt vad jag ska säga . Har MS, nyligen genomgången lunginflammation, flera sådana tidigare dessutom, behandlas för att sätta ner immunförsvaret, pendlar mellan Ystad och Lund bland alla som återvänt från sin ferie i Iran. Tycker det känns väldigt orättvist just nu. Bäst hade varit om problemet stannat där det kom från. En sak som är mycket bra att vi äntligen får upp ögonen för hur mycket av produktionen som är förlagd i Kina, och som fördärvar vår miljö med långa transporter med mera. Jag betalar gärna en slant extra om det är närproducerat och gett arbete åt den inhemska befolkningen som får nåt viktigt att syssla med och därmed ges känsla av samhörighet. Bra för djuren i Kina som förhoppningsvis behandlas med större värdighet efter detta. Bra för minskningen av antalet människor på vår jord, låter grymt, men problemet är faktiskt vi människor som är för många helt enkelt.

   Svara
   • Zoë Devi

    Jag förstår dig verkligen Ingrid. Vi ber mycket för alla i riskgrupperna! Jag har själv mina tre närmsta i riskgrupperna. Det känns inte så roligt alls, men jag har tillit och känner mig konstigt nog väldigt lugn. Vi hoppas att denna storm snart är över, men ändå har rört om i grytan tillräckligt för att skapa positiva förändringar på många sätt. Tänker på dig! ♥️🙏♥️

    Svara
  • Zoë Devi

   Jag förstår det verkligen Britt! Vi ber mycket för alla i riskgrupperna! Förhoppningsvis är detta snart över och vi har kunnat transformera mycket mörker under den tiden. Tänker på dig! Fint att du är centrerad. Kärlek till dig ♥️🙏♥️

   Svara
 25. Marie

  Ja rädslan blir stor men mina tankar är också att detta är skapat av de mörka krafterna. De vill hålla oss i schack. Hade också samma tanke om vaccinet och att det kommer ut så snabbt visar att det var förberett. Tillit och kärlek! ❤

  Svara
  • Britt

   Åh har det redan kommit ut ett vaccin? Sist sades det om 3 år. Senare kom en bok i min väg ”End of days av Sylwia Browne från 2009 där hon skriver exakt om ett virus 2020 och dess inverkningar samt att om 3 år kommer det åter. Jag gillar profetior om de stämmer😐💜Nostradamus har ju hitills rätt också. Han levde 1500.

   Svara
   • Carina

    Britt, Sylvia skrev att det kommer tillbaka om 10 år och sen aldrig mer. 🙂

    Svara
   • Zoë Devi

    Vaccinet är nog på gång. Finns säkert redan. De ska bara elda på rädslorna ett tag till… Ja det är sååå intressant det som Sylvia Browne har skrivit. Tack! ♥️🙏♥️

    Svara
  • Eva

   Tack Zoe. Ja, som vi har väntat. Äntligen.

   Svara
   • Zoë Devi

    Ja verkligen Eva! ♥️🙏♥️

    Svara
  • Zoë Devi

   Tack Marie! Tillit och kärlek! YES!! ♥️🙏♥️

   Svara
 26. Karin

  JA! Tack för klarsynt, glädjande, positivt budskap 🙂
  En fråga bara… när du säger mörkret, vad menar du då? Vad är mörkret i den fysiska världen? Jag fattar ju att det är rädsla och girighet men rent fysiskt, vem, vilka är det? Marknadskrafter? De få jätterika som bara vill ha mer makt? Politiker?
  Tack igen
  Kärlek
  Karin

  Svara
  • Tibor Könye

   Tusen tack finaste Zoé för livsviktiga information!

   Svara
   • Zoë Devi

    Tack Tibor! Hoppas att ni har det bra i Skåne! ♥️🙏♥️

    Svara
  • Zoë Devi

   Tack Karin!
   Ja brukar säga makteliten. Så ja de få jätterika… Nämner inga namn här. Men de som är högst upp i “maktpyramiden”, ovanför politikerna. Men, vissa är involverade också.

   Se filmen Thrive, finns med svensk undertext här: https://youtu.be/guRLciQqd6E

   Det skapar mera klarhet. Men, återgå sedan till en hög glädjefylld energi! Kan vara lätt att fastna i “mörkeragendor”. ♥️🙏♥️

   Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Arkiv

Om Zoë

Zoë, känd från TV-succén “Livet på andra sidan”, är en av Sveriges mest aktiva spirituella ledare just nu. Hon har tagit fram unika koncept som Be an Attractive Magnet™ och Nordic Light Healing™, och leder framgångsrikt andra människor i att hitta sin inre kraft för att kunna stråla fullt ut. Allt Zoë gör utgår ifrån hjärtat och det är hennes starka och ljusa utstrålning som gör henne unik att uppleva.