facebook

Det är fortsatt mycket förvirring och det haglar in motstridiga uppgifter, om både det ena och det andra.

Energin känns kaosig och många upplever att det är svårt att veta vem man ska tro på.

Återigen vill jag be dig att gå in i hjärtat. Känn lugnet, kontakten med Alltet och hitta din riktning därifrån.

Ställ dig sedan frågan, vart är jag på väg?

Är du på väg mot en ljus och härlig framtid, i fred och harmoni, eller inte?

Vad väljer du att tro på?

Vad du väljer att lägga din energi på är avgörande.

För mig pågår det just nu två agendor parallellt – en ”mörk” och en ”ljus”.

Som jag ser det är ljus och mörker facetter av helheten, inget som är bättre eller sämre. Själen väljer olika erfarenheter och att observera händelser från ett neutralt perspektiv kan underlätta i denna process. Att zooma ut och se dualiteten från ett högre perspektiv.

För mig är det viktigt att vara medveten om att dessa två agendor pågår samtidigt och att hitta ett förhållningssätt till det som sker.

Det gäller att hitta en balans i detta.

Hur gör man då detta?

Först och främst är det viktigt att göra ett aktivt val vilken väg man vill gå. Eftersom vi alla vill se en befriad värld där vi kan leva sida vid sida i fred och harmoni, är det viktigast att vara den energin. Håll dig till ljuset, var kärlek, lugn, känn tillit osv. Gå inte in i rädsla och panik, gå inte på de rädslokampanjer som pågår.

Samtidigt är det viktigt att vara ”nykter”, att våga se problemen, att inte blunda för dem, och aktivt göra något åt det. Den mörka agendan pågår samtidigt, så arbeta aktivt för att minska dess kraft. T ex 5G och utökad makt från regeringen med begränsad yttrandefrihet.

Att bara luta sig tillbaka och tänka att nu ordnar sig allt, är ingen bra idé.

Din delaktighet är viktig. Vi samskapar denna övergång och allas deltagande är lika viktigt – energimässigt likväl som fysiskt.

Fortsätt sprida information i upplysningssyfte, med hjälp av din inre styrka och ljus, inte med en energi av rädsla och panik.

Ta hjälp av din heliga ilska.

Ta fram ditt Ljussvärd och utstråla ett totalt ljus. Med bestämdhet och total övertygelse, utan att tveka, står vi i vår gemensamma kraft, vi står upp för våra rättigheter, i ett totalt ljus.

Känn att det är du som bestämmer över ditt liv!

Så det viktigaste är att hålla en positiv inställning med ett tydligt mål uppsatt, och känna att detta kommer att gå bra.

De rädslor som triggas hos många just nu kommer ifrån minnen från senaste fallet av Atlantis. Vi har varit med om ”jordens undergång” och även om det inte var det, så påminns vi nu genom det om händer. Var medveten om att det är detta trauma som också läks i det som sker just nu.

Vi sluter den cirkeln.

Vi kommer inom kort att släppa den senaste 21-dagars healingen med temat Djup Tillit till ett kraftigt reducerat pris, för att stödja så många som möjligt i processen.

Vi hade planerat att släppa den i sommar, men gör det tidigare då de energier som överförs är viktiga i det som sker just nu. Det finns redan nu stödjande meditationer på temat Tillit, se Kärnandningen och Den Djupa Vilan.

Har du inte ekonomisk möjlighet pga rådande situation, maila till oss. Någon form av intyg krävs.

Se gärna min senaste Facebook-video nedan för mera info. Ursäkta det brusande ljudet. Jag ser det som en symbol för och en övning att kunna sålla i allt brus och lära sig att fokusera på ljuset.

I Kärlek,

Zoë

14 Kommentarer

 1. Eva

  Funderar också på de olika krafterna…..
  Kan det vara så att även om vi opponerar oss om att de lagstiftar om för oss självklara rättigheter ( och som för mig är självklara)

  ….kan det vara så att det är något bra ur ett annat perspektiv. Att Sverige behöver behöver stängas av mer om de ska kunna rensa upp det mörka. Vi har kanske mer än vi tror av det

  Svara
  • Anette Zoeland

   Ja det kommer visa sig förr eller senare.

   Svara
 2. Christer Ståbis

  Jag för min del känner en stor tillförsikt och en övertygelse om att det kommer att gå bra för ljuset nu.
  Jag känner glädje och kärlek. Äntligen händer det !
  Däremot har jag märkt att det har stor betydelse vilka kanaler man tar del av. Jag kan bli sänkt även av en ded som verkar vilja ha en god värld men som inte har en så positiv utstrålning. De jag kan rekommendera och som ger mig glädje, hopp och styrka är nedanstående tre personer. (De jag har upptäckt hittills men jag söker inte aktivt efter nya källor hela tiden.)

  Charlotta Rexmark
  http://www.overlevnadsguiden.se

  Zoe
  Ja, ni är ju redan här så jag behöver ju inte skriva adressen… ;D

  David Wilcock
  Han finns på YouTube om ni söker honom där. Jag har sett hans senaste tre/fyra videos och jag känner mig stärkt och glad när jag ser dem.

  Tänk på att denna utveckling som sker nu på Jorden med frekvenshöjningar är inte ett val. Det sker vare sig människorna känner för det eller ej ! Vi kan välja om vi vill vara med på att skapa en bra värld nu eller att hoppa av… Som jag ser det så är det nu bara en väg att gå, om man vill vara kvar på den här planeten. De destruktiva kan stöka till det lite – tillfälligt men har inget att säga till om i längden… : )
  Jag har några sentenser som jag tagit till mig eller kommit på själv för många år sedan. En av dem känner jag passar bra in nu:
  ”Failure is not an option…” Sagt av en amerikansk officer för många år sedan. Jag gillar verkligen det uttrycket. Det är så kaxigt men underbart segervisst. 😀 Det är precis så jag känner inför det som sker nu. : )
  Så, häng med på vad som händer men fokusera på glädjen och kärleken. Det här blir bra, kanonbra ! : )

  Namaste

  Svara
  • Christer Ståbis

   Rättelse:
   ”…av en del som…”
   Ej ”…av en ded som…” 😀

   Svara
  • Eva

   Tack för dina ord! Tar med mig ”Failure is not an option”!
   Trots allt vad som händer så känner jag mig tryggare och starkare än på väldigt länge. Och har en känsla om att det är ”bara” att följa ljuset….finns ingen annan väg för mig.
   Tillit till att ”det här blir/är bra”!
   💖💖💖

   Svara
   • Christer Ståbis

    Jag har två andra sentenser som jag haft användning för också. De har jag kommit på själv. Fast förmodligen inte alls, för tankar och idéer far ju runt i universum så många har säkert sagt de förut… ; )
    Dessa tre hänger ihop för mig. Jag har de tre som god peppning i vissa situationer, när jag vill agera med lite ”jäklar anamma”. : )

    * Failure is not an option.
    * Fear is just a state of mind.
    * Pain is just a matter of attitude.

    Håll tillgodo. : )

    Svara
 3. Lisbeth

  Tack för all pepp du ger. Lätt att tappa fotfästet ibland. Jag tänker ljus och kärlek, fred och tillit.

  Svara
  • Anette Zoeland

   Ja precis så, ljus o kärlek!

   Svara
 4. Sven Berndtros

  Jag upplever att det är förvirrande just nu för att man har avslöjat att det finns ljus som är för vitt. Alltså inte bra för människor lika väl som det finns mörkt ljus som inte är farligt utan är befriande.
  Brukar förklara detta med kyla och värme. För kallt bränner du dig och för varmt bränner du dig också.
  Mörka (svarta)krafter är destruktiva men vita krafter i ytterligheten är minst lika destruktiva.
  Detta skapar förvirring vad ska man tro på??
  Sitt hjärta 💓 våga känna av vad som känns rätt.

  Svara
  • Christin

   Tack för din förklaring

   Svara
   • Pia-lena gustafsson

    Bra skrift. Jag har inte varit med här från början, undrar vad 5G har för betydelse här? Tacksam för svar

    Svara
  • Alex

   intressant (Sven), så har jag alltid upplevt det!
   Senaste tiden har Dualitet varit ständigt (ett måste) tema, i mina målningar.
   Nu börjar ”kampen” mattas av, dags att ”blenda”. Tack Zoe!

   Svara
 5. Susanne

  Åh, å fint skrivet, precis så känner vi hemma här, v ska fokusera mera och på kärleken ljuset, blir mer påtagligt när du ger oss vägledning, vi behöver en kick en morot att fortsätta framåt, vi är två fiskar känsliga och lätt förvirrade
  ☺️ 🙏 💕 💕 💕 💕 💕 💕

  Svara
  • Anette Zoeland

   💕Tack Susanne!

   Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Arkiv

Om Zoë

Zoë, känd från TV-succén “Livet på andra sidan”, är en av Sveriges mest aktiva spirituella ledare just nu. Hon har tagit fram unika koncept som Be an Attractive Magnet™ och Nordic Light Healing™, och leder framgångsrikt andra människor i att hitta sin inre kraft för att kunna stråla fullt ut. Allt Zoë gör utgår ifrån hjärtat och det är hennes starka och ljusa utstrålning som gör henne unik att uppleva.