facebook

Här kommer en uppdatering med några fantastiska nyheter. Dags att fira vår framgång hittills!! YES!!

Det är mycket som händer just nu och det går fantastiskt bra. Det känns som att vi bör vara i mål med operation Storm relativt snart. Hoppas hoppas!

Senaste nytt angående den sk Tystnaden är 3 dagar utan telefon och internet (112 ska fungera ändå). Inte avstängning av elen.

Det kan ske någon gång mellan nu och påsk. Om allt går enligt planen.

Internet kommer att omstruktureras (kablas om) under denna period, för att plocka bort ännu mera av Cabalens censur och övervakning av befolkningen.

Dessa uppgifter kommer från David Wilcock. Han får direktinformation från insiders inom försvaret, politiken etc. Sammanlagt nio olika personer har sagt detta till David. Han pratar utifrån ett amerikanskt perspektiv, men eftersom arresteringarna behöver ske även i Europa och i Sverige, bör vi också se detta här.

Observera att allt kan ändra sig hela tiden. Det beror på hur det går och vad som behövs.

Återigen. Det ÄR ok att gå ut med denna information nu i detta skede. Operationen är igång och Cabalen har ingenstans att ta vägen i detta läge. Det är därför jag och andra runtom i världen får dela detta offentligt.

När sedan internet och telefoner fungerar igen kommer alla nyhetskanaler att sända en 8 timmar lång information 3 ggr per dygn. Troligtvis i 3 dagar. Inget annat brus, som andra program, kommer att sändas.

David Wilcock nämner detta i den senaste sändningen, i början. Se videon >> HÄR.

Informationen kommer att innehålla det som skett under operationen, om Cabalens tidigare maktövertag och delar av deras hemska brott mot mänskligheten som de har begått. Och även hur vi nu går vidare.

Jag tror att hela historien om Cabalen och deras hemskheter kommer att uppdagas vartefter som.

All information blir för tung att ta in för alla annars.

Här är det viktigt att vi finns och stöttar människor i denna process. Många kommer att hamna i djup chock.

Många av er har säkert känt energin av Cabalens handlingar och en del av er har satt er in i det och vet vad det handlar om. Energin är oerhört mörk. Nattsvart är bara förnamnet.

Du behöver inte gå in i den energin, utan observera bara.

Men det är bra att veta vad det handlar om i stora drag i alla fall. Återgå sedan till att hålla ljuset! Det behövs just nu.

Vi behöver stå ENADE I LJUSET!!

Fantastisk nyhet!

En fantastisk nyhet som jag nu har fått bekräftat av David Wilcock är att The Federal Reserve, dvs USAs centralbank, numera är statsägt av USA. Den ”flyttas nu över till” Treasury, dvs Finansdepartementet.

Den har tidigare varit styrd av privata intressen av ett fåtal personer.

Detta är såååå STOOOORT!!!

David Wilcock nämner detta i den senaste sändningen, vid ca 1 tim 32 min. Se videon >> HÄR.

John F Kennedy försökte att göra Federal Reserve statsägd redan på 1960-talet, men blev avrättad i sin kamp att avsätta Cabalen.

Det är en Global seger av stora mått som vi nu ser!

Dags att fira!!!

Har du ännu inte haft möjlighet att sätta dig in i vad detta handlar om, kika på länkarna i blogginlägget Viktigt meddelande.

Det är upp till var och en att ta sitt ansvar att sätta sig in i detta, och förstå hur allt hänger ihop.

Information om Trump och hans teams viktiga roll i detta finns att ta del av i dessa länkar. Det är viktigt att förstå att Trump INTE tillhör Cabalen och gör nu ALLT för att få ett slut på deras hemskheter. Därmed inte sagt att han är ”Guds bästa barn”.

Så, sätt dig in i detta innan du drar förhastade slutsatser med hjälp av Cabal-ägd massmedia, som gjort ALLT för att förgöra Trump.

April blir med all sannolikhet mycket spännande! Redan dags att fira stort!!

I kärlek,

Zoë

46 Kommentarer

 1. Marica

  Hej! Tack för att du delar med dej <3 Telia ligger helt nere och fick precis på Twitter att Trump sänder från 3:30 PM från Vita huset…Spännande…Kramar till alla <3

  Svara
 2. Mona

  Hej Zoe. Jag har tagit del av någon slags instruktion för meditationen på söndag morgon. Det är ganska omfattande för 20 minuter. Kan du lägga ut någon som är lätt att ta till sig?

  Mona

  Svara
 3. Jane Byström

  Hej Zoe tack du underbara människa som gör ett fantastiskt arbete för oss som inte har kommit så långt som du i det andliga. Jag har funderat på när jag själv kom in i det andliga. Det måste ha varit redan på 80-talet när jag var på en mässa i Stockholm och var på en föreläsning för dr. Rauni-Leena Luukanen då fastnade jag då jag redan hade upplevt”konstiga saker´´. Hon har skrivit 4 st. böcker (vad jag vet) och redan då beskrev hon precis det som händer nu. Läs dom helt fantastiska böckerna. Om du tycker att det inte är revelant så ta bort det. Nu ska jag fortsätta att studera länkarna som du har skickat. Med kärlek Jane

  Svara
  • Anette Zoeland

   Tack Jane! 🙂

   Svara
   • Jimmy

    Jag skulle tro att den person som står i centrum för den kommande informationen som ska sändas 8 tim x3
    Är JFK,JR

    Svara
 4. Tony C.

  Tack för det fina du gör! 🙏💖🕊️ Kommer vara med på massmeditationen på söndag kl. 04.45 🙌

  Svara
  • Anette Zoeland

   Vad fint du kommer vara med! 💕

   Svara
 5. Katarina Måhl

  Tack Zoe! 🤗💖

  Svara
  • Anette Zoeland

   💕

   Svara
 6. Mona

  Har uppfattat att arbetet utifrån planen har gått över förväntan. Vilken lycka och lättnad. Det jag undrar är ifall inte tystnaden på internet och tfn behövs då ? Kommer ändå informationen som lovats att komma ut sedan? Vad sägs nu om detta?

  Svara
  • a-c

   Hur länge håller Coronan greppet och hur många ska behöva stryka med, den onda kabbalen har de smittade fortf i sitt grepp.
   How to recover if sick?
   5g strålningarnas neg effekt…kommer försvinna?

   Svara
  • Anette Zoeland

   Vi får se hur det spelar ut sig. Som det ser ut nu så skall ”massarresteringar” pågå hela april. 💕

   Svara
 7. Julia

  Stort tack finaste älskade Zoë för allt du gör, för att du sätter ljus på hur allt hänger ihop i sanning. Jag är så tacksam att du fört ihop oss i Ljuskedjan varje vecka. Nu händer det verkligen Uppstigningen som vi väntat på så länge är här! All kärlek💕

  Svara
  • Anette Zoeland

   Tack Julia för de fina orden och att du är med i Ljuskedjan. 💕

   Svara
 8. Marie

  I djup uppskattning för ditt, Zoës, arbete skulle jag önska att ngn sorts fond kunde öppnas för ekonomisk ersättning för ditt gigantiska arbete. Vore det önskvärt, möjligt? 🙏

  Svara
  • Maria

   Till Marie, det var en bra idé. 💕💕Har faktiskt tänkt på det oxå. Vilket bra initiativ. Jag hade inte känt till allt detta utan Zoe. Klart hon ska ha en slant för allt arbete. Symboliska summor som vi ger av fri vilja. Zoe; du är bäst! 💖💖💖

   Svara
   • Anette Zoeland

    Tack Maria för din omtanke! 💕Kika i webshopen om det är något du dras till och bidra på det sättet.

    Svara
 9. Anna

  Hej Zoe! Spännande läsning. Tack! Har ni fått en känsla över hur länge vi kommer behöva hålla oss instängda? Jag har varit företagare sen 2011 men ska på anställningsintervju imorgon. Men om Coronakrisen går över i april så vill jag såklart satsa på företaget. Någon känsla av om det kan vara inom någon månad eller ett antal månader fram? Vet att du inte kan garantera men går det att få en ungefärlig känsla?
  Stort tack!

  Svara
  • Anette Zoeland

   Hej Anna! Tyvärr kan vi inte säga det eller förutspå eftersom framtiden hela tiden förändras beroende på handlingar man gör i nuet. 💕

   Svara
 10. Christina

  Den senaste veckan har jag försökt sätta mig in i detta.
  Jag och en väldigt kär nära vän har ventilerat mycket.
  Mycket aha stunder, funderingar och känslor.
  Vet ej vad jag kan göra i detta mer än vänta och förbereda mig på vad som komma skall.

  Svara
  • Anna-Karin

   Jag undrar varför vi ska hålla oss inne? 🦋😇

   Svara
   • Anette Zoeland

    💕Hej Anna-Karin! Ta vara på denna tid av ensamhet genom meditation och gå in i dig själv och känna in din sanning.

    Svara
   • Helen

    Jag är 50 år och har haft solexem hela livet. I år får jag solexem inomhus. Detta är 1a ggn i livet det händer mig. Trolig orsak är de rapporter om att magnetosfären inte är normal. Annorlunda strålning tar sig in till oss. Det är som jag ser det, läge att vara mycket inomhus.

    Svara
  • Anette Zoeland

   Hej Christina! Det är jättebra att tänka, fundera och vara kritisk. Känna inåt och känna in vad din sanning är. Just nu är en tid av kontemplation och att stå stark i ditt ljus och skicka en bön till de som inte har det lika bra speciellt till alla barnen i världen.💕

   Svara
 11. Fia

  Hej. Har följt detta andliga uppvaknande nu snart 20 år med allt från Marina Munk, David Icke, David Wilcock till Zorra. Jag tänker bara, äntligen!!
  Det som gör mig förvirrad är hur väl betrodda andra medium, som Anna-Lena Wikström tex, har en helt annan bild och i det närmaste varnar folk för att lyssna på detta i sin blogg. Jag menar, borde inte alla som har tillgång till det andliga få likvärdig info?
  Vad får du Zoe för känsla runt detta.
  Har själv ingen medial förmåga men tror stenhårt på ditt och Davids spår, sen många, många år…

  Svara
  • Astrid-Ingalill

   Jag tänker så här att, man måste nog gå efter sin egen intuition, känna efter vad som känns rätt för mig

   Jag har själv lyssnat på många som haft mycket negativt om detta, men mitt val är att stå i positiv anda och lita på min magkänsla att detta är rätt, och visar det sig vara tvärtom, så får jag ta det sen. Vi kan tyvärr inte göra så mycket av detta utan bara hoppas och be att att allt ska bli bra. Skicka ut positiva energier till universum och moder jord, det kan vi göra! Stå i vår egen tillit!❤️🙏❤️🥰

   Svara
   • Anette Zoeland

    ❤️ Precis så 🙂

    Svara
  • Anette Zoeland

   Hej Fia! Vi kan alla ha olika sanningar. Viktigast är att känna inåt och se vilken som är din sanning. ❤️

   Svara
 12. Carina

  Såg att 5 G kan bytas till positivt för oss alla …läs om Tesla . Just nu så mycket info 💖

  Svara
  • Pär Hultman

   Ja, jag har börjat misstänka att 5G kan vara något bra, då det är så mycket hat som sprids mot det i olika medier… Vi får se efter stormen vad som händer… 😀
   Behåll kärleken och lunget!

   Svara
   • Anette Zoeland

    Ja precis så, behåll kärleken och lugnet! ❤️

    Svara
   • Jane Byström

    Precis så känner jag också. Vi får vänta och se.

    Svara
  • Anette Zoeland

   Ja svårt att säga just nu…. vi får se helt enkelt, mycket kommer att komma upp till ytan detta år. ❤️

   Svara
 13. Eva

  Tack älskade Zoe för det fantastiska arbete du gör. Mitt första t ”tecken” vi fickefterer ett möte med en ljusvarelse (1975) var den där bilden där människan hänger som en marionett. Kommer ni ihåg affischen till gudfadern. När jag upplevde GUDS underbara kärlek, den utan böejan och utan slut, kärlekens hav, så kan ni säkert förstå att jag var beradd att gå till grund och botten med orättvisor(var bara 19 år). Och jag menade det. Någon försökte utplåna min själ och det var väldigt nära. Låg i min oskuld med själen på mina läppar. Hörde Jesus formligen skrika, ” Kom till mig, kom till mig!!!! Jag överlevde. Solen värmde min kropp till liv igen. 4 ggr hoppade samma kraft på mig under en och samma dag. Men den blev mer och mer kraftlös. Tro mig när jag säger, – Jag är med, i ljusets tjänst. Som jag längat efter detta. Och jag är inte ensam. (fysisk form). JAG ÄLSKAR ER SÅ MYCKET💗🕊️💗/EVA

  Svara
  • Anette Zoeland

   Hej Eva! Vilken kraft du har! 🙂 Tack för att du står i ljuset! Vi behövs mer än någonsin nu! ❤️

   Svara
 14. Gunnel

  Vad kommer att hända med 5G??? Kommer den att rullas ut utan att vi märker det pga kaoset som pågår just nu?

  Svara
  • Zoë Devi

   Vi får se nu men vi fortsätter som vanligt med våra mass-aktioner mot 5G.

   Svara
  • Snezana

   Hej Fina
   Är så tacksam få följa dig och all din energi 💫sprider du kärleksfullt ❤️
   En liten info angående ”tystnaden” en bekant i Tysklan har obsarverat i någon klipp där amerikansk militär är i rörelese med pansarvagn Det är igång 👊🏼🙏💫

   Svara
   • Anette Zoeland

    Hej Snezana! Ja det är definitivt i gång nu. 🙂 ❤️

    Svara
  • Christer Ståbis

   Som jag ser det så är 5G bara en tillfällig svacka. Hur långt utbyggnaden går kan jag inte säga men det kommer ny (5D) teknik som är enbart miljövänlig och gör 5G helt onödig (och dessutom sämre, prestandamässigt).
   Jag kan rekommendera Charlotta Rexmarks blogg, där hon skriver om den nya tekniken som är på gång. Efter att cabalen är utrensad så finns det förutsättningar för att den nya tekniken kommer att införas. Allt som har med energiutvinning och energianvändning att göra kommer att förändras (till det bättre, mycket bättre !).
   Länk till Charlottas blogg: http://www.overlevnadsguiden.se
   Hennes inlägg står i kronologisk ordning (om man inte klickar på något särskilt ämne) och jag kan rekommendera att läsa alla som är skrivna i år.
   Jag blev i början av året guidad till hennes sida och sedan dess så har jag ”vaknat upp” igen, efter 10 år då jag bara sett 98% mörker här på Jorden… Nu har jag insett (och känner !) att det är helt andra tongångar på gång. Vi är nu på väg mot en ny era på Jorden ! Det är fantastiskt och jag kan inte beskriva i ord min glädje över detta ! : )

   Svara
   • Anette Zoeland

    Hej Christer! Ja en ny era är på intåg! Och då makteliten har satts åt sidan kommer alla dessa nya energiuppfinningar att äntligen få ta plats i samhället! ❤️

    Svara
 15. EC

  Detta är så himla spännande! Men jag som är ganska ny på detta… Är man säker på att det även kommer hända i Sverige nu och inte bara i USA?

  Svara
  • Zoë Devi

   Kabalen finns i alla länder men vad vi förstår så skall tv och internet gå ner globalt.

   Svara
 16. Gittan

  Hej är de många här i Sverige som kommer plockas bort?

  Svara
  • Zoë Devi

   Detta får framtiden utvisa.

   Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv

Om Zoë

Zoë, känd från TV-succén “Livet på andra sidan”, är en av Sveriges mest aktiva spirituella ledare just nu. Hon har tagit fram unika koncept som Be an Attractive Magnet™ och Nordic Light Healing™, och leder framgångsrikt andra människor i att hitta sin inre kraft för att kunna stråla fullt ut. Allt Zoë gör utgår ifrån hjärtat och det är hennes starka och ljusa utstrålning som gör henne unik att uppleva.