Det är enormt spännande tider som vi lever i. Den Stora Ljusa Planen rullas ut i detta NU!

Bakom kulisserna för Coronaviruset.

Den mörka sidan har kontrollerat massorna alltför länge, vilket har bidragit till hur världen ser ut idag med krig, miljöförstöring, sjukdom, fattigdom, trafficking etc.

Under ca 20 års tid har den Ljusa sidan förberett den plan som nu satts i verket. Med hjälp av den mörka sidans onda plan med Corona, kan nu den Ljusa sidan genomföra den slutliga operationen för att befria mänskligheten från mörkrets bojor.

Sedan 2017 har Q, som är en ”military intelligence operation” (militär underrättelseoperation), avslöjat den mörka sidans kriminella handlingar. Samt förberett operation ”Storm” för att fälla hela den mörka sidan. All information från Q hittar du på https://qmap.pub

Det finns i dagsläget ca 150 000st sk ”sealed indictments” (förseglade åtal), mot personer inom den mörka sidan. Se HÄR. Det är högt uppsatta politiker, företagsledare, andliga ledare (framförallt i vatikanen), artister, skådespelare etc., i alla led. Det är den globala makteliten, som äger och kontrollerar massmedia, de stora företagen etc. Follow the Money…

Det är dessa människor som tagit kontroll över världen, som vi nu tar tillbaka.

Det som nu pågår, bakom Coronavirusets fasad, är arresteringar av alla dessa kriminella mörka. För att denna operation ska gå så smidigt som det bara går behöver folket hålla sig inomhus – därav karantänen. Detta för att undvika upplopp osv.

Vi är många som har blivit ombedda att nu gå ut med information – ÄNTLIGEN!

Den Ljusa sidan tar hjälp av läget just nu, då många människor håller sig inomhus.

Med all sannolikhet blir det nödvändigt med en period av total avstängning, för att genomföra den sista delen av operationen. Det innebär en kortare period av avstängning av internet och troligtvis all el.

Vi ber er att hålla er inomhus och hålla er lugna!

Som det ser ut nu blir denna period ca 1-10 april, men det är ingen som egentligen vet.

Förbered dig och dina nära med mat och vatten, luta dig tillbaka och enjoy the ride!

President Trump kommer att gå ut med kodorden ”My fellow americans – the Storm is upon us!”

Det är startskottet för denna sista del av operationen. Så följ honom på Twitter.

Hela operationen är nu igång. En annan kod som också använts är ”Done in 30!”

Det sägs syfta på ”done in 30 days”. Trump har utlyst reseförbud i 30 dagar och Q har även nämnt datumen 11 mars – 11 april för denna operation.

Redan nu kan vi se resultat av de Ljusas framfart på följande sätt:

 • Ett tydligt bevis på att detta händer bakom kulisserna, att den ljusa sidan tar över kontrollen, är att både YouTube och Google har släppt censuren. Även Facebook verkar har släppt på censuren i dagarna. Google t ex på Pizzagate. Det har tidigare varit censurerat.
 • Många högt uppsatta chefer inom näringslivet, politiker m fl, har redan klivit av sina poster. Följ allas avhopp >> HÄR
 • Det har även rapporterats om att massarresteringarna har startat i Saudiarabien, de senaste dagarna. (OBS! Vanlig media skriver inte om detta, då de kontrolleras/ägs av de mörka.) Se t ex denna artikel från den 17 mars >> HÄR

Sanningar kommer att komma ut på löpande band efter det att denna operation är genomförd och massorna kommer att hamna i chock. Det är många respekterade och älskade offentliga personer, även i Sverige, som kommer att avslöjas för deras fruktansvärt vidriga handlingar mot hela mänskligheten och enskilda individer. Framförallt mot barn.

Förbered dina nära och kära på detta, så att vi kan genomföra detta så smidigt det bara går.

Följ länkarna nedan för att få mera detaljerad information.

Nu är det ÄNTLIGEN dags att befria folket från maktelitens bojor!!

Massa kärlek till er alla!

Zoë

 

Rekommenderade länkar:

 • Sean Morgan på YouTube – Bra grundläggande info om Qanon (Q) – Ladda ner Sean Morgan’s Gratis eKurs >> HÄR (pdf på 14 sidor)
 • Awakening Greatly på YouTube
 • Liz Crokin på YouTube – Liz Crokin har jobbat som investigerande journalist och seniorredaktör för olika publikationer i över ett decennium. Hennes arbete har presenterats i RedEye-utgåvan av Chicago Tribune, Chicago Sun-Times: Splash, Us Weekly, In Touch Weekly, Star, National Enquirer, Life & Style, Radar, OK !, Closer och Elite Daily.  

Uppföljande video 24 mars 2020

87 Kommentarer

 1. Maria

  Förlåt men Trump e ju inte president längre och han e avstängd från twitter. Tror på att d blir en bättre värld o att mycket uppdagas, men vet inte riktigt vad för källor du tittar på. Sen att skrämma upp folk m nedstängning, ja vi får väl se vad som händer i verkligheten.

  Svara
  • Zoë Devi

   Då företaget USA Inc avskaffades för ca 18 månader sedan, så är det heller inte möjligt att ha någon på posten som CEO/President, vilket innebär att Biden inte är president. Läs mina nyhetsbrev för mer information om detta.
   Gällande avstängningar så har det skett större sådana runtom i världen och eventuellt kan det komma att behövas. Vi var några som blev ombedda att gå ut med detta och det i ren kärlek och omtanke om våra medmänniskor. Zoë <3

   Svara
 2. Victoria Engholm

  Jag håller med dig. Liksom den viktigaste konsten alltid gjort , dvs kommenterat och speglat det rådande samhällsklimatet, makten och orättvisor genom att gestalta det på olika sätt, ibland med provokationer, ibland med skrattspeglar och omruskande bilder. Konstens uppgift är inte att stryka medhårs, utan att ruska om och få oss att få syn på saker. Madonna utmanar patriarkatet, det religiösa förtrycket med mera med sitt artisteri. Jag tycker att det är mer skrämmande att folk är så obildade, trångsynta och lättledda att de börjar döma folk till höger och vänster utan att egentligen ha en aning. Det liknar lynchmobbsmentalitet.

  Svara
 3. Inger

  Äntligen händer det!!! Sänder Ljus och energi till Qanon, Alliansen, Cory, David och alla andra modiga personer som trätt fram med hot för sina liv.. ❤️🙏☀️

  Svara
  • Anette Zoeland

   Tack Inger! ❤️

   Svara
   • Inger

    Jag har hört att datumet vi människor kommer förstå att detta sker eventuellt kommer att skjutas fram. Istället för senast 11 april kan det bli under april eller i början på maj.

    Svara
    • Jonathan C.

     Ja, la oss hoppas det, för jag tror många vill bli jättebesvikne om det inte händer…att internet inte försvinner, tvn inte försvinner och Trump viser seg att ha helt andra åsikter.

     Svara
     • Inger

      Jag tvekar inte en sekund. Trump blev president enbart för detta syfte.

      Svara
      • Eva

       Stämmer!
       Faktum är att han är den störste ljusarbetaren på vår jord just nu.

       Svara
 4. Jonas

  Det finns en anledning att bibeln talar om helvetet och djävulen vilket man också har trott på fram till den moderna tidsåldern dvs. till mitten av 1800-talet. Tänk på all ondska som pågick under inkvisationen när man på de mest bestialiska vis torterade ihjäl vanliga hederliga och hårt arbetande människor.

  För min del har jag vaknat upp de sista åren och insett att det onda finns och gestaltar sig i en massa olika skepnader och bl.a då i människokroppar som ger intryck av att vara goda.

  Har följt fenomenet Q sedan det kom hösten 2017 och jag är säker på att det nu pågår ett regelrätt krig mellan de onda och de goda där det goda representeras av de krafter som står bakom Q. Om 30år tror jag vi kommer att titta tillbaka i tiden och tala om den goda kraft som uppstod 2017 och som räddade oss från det onda.

  Svara
 5. Anette Rasmussen

  .. Jag reagerade väldigt strarkt på ngt Linda sa i videon. Your time will come Ophra, winfrey. Blev nästan illamående. Skulle Oprah syssla med sex traficcing! Jag tror inte på det❤️inte en sekund.
  Vad säger Du om det?

  Svara
  • Christer Ståbis

   Jag för min del har inga fakta om Oprah Winfrey. Däremot har jag alltid känt dåliga vibrationer när jag har sett henne på TV…
   Känner du ingenting eller är det bara jag som ser mörkret hos människor ? (Jag tror knappast jag är ensam om att se det hos människorna även om jag ibland känner mig rätt ensam om det…)

   Svara
   • Anette Rasmussen

    Jo jag känner in folk och vibbar, – och jag vet mkt om Ophra

    Svara
   • Anette Rasmussen

    Som Jesus sa.. vem kastar första stenen. Är ett otroligt dömande av folk .. varit länge. Överallt snart. Utan fakta dessutom. Olika källor. Man står snart inte ut längre att höra allt. -…. Ophra Bad till gud när hon var ung, använd mig! ❤️Va detta hon ville .. Tycker hon har lyckats mkt bra med det. Hon har bidragit till mkt. Om man känner till hennes historia och lyssnat på hennes program m m. Och ja, jag har en väldigt stark intuition. – Och inte bara det…, oavsett Vem som blir anklagad för ngt så hemskt. Ska man VETA att det är sanning.

    Svara
    • Christer Ståbis

     För mig handlar det inte om att människor är enbart ljusa eller enbart mörka. En person kan göra goda gärningar, liksom mindre goda gärningar. För min del handlar det om hur mycket mörker de har och hur mycket de agerar efter deras mörker.
     Jag har lärt mig att även människor som är rätt utvecklade eller ”snälla” kan ha mörker i sig. Jo, vi har alla mörker i oss, mer eller mindre men en del har mer eller hamnar på villospår här i livet på grund av mörkret.
     Jag för min del väljer enbart att ta in människor i mitt liv som har rätt lite mörker inom sig och har en god intention i sitt agerande. I annat fall så blir det disharmoni för mig.
     I fråga om Oprah så har jag stört mig på att gästerna inte har fått prata klart utan att hon har lagt orden i munnen på dem. Det har för mig känts som hon velat framhäva sig själv…
     För min del får hon göra som hon vill. Jag har ingen relation till henne och jag ser inte på hennes program. (Jag har för övrigt ingen TV alls, då jag tycker det är mest sport, spel, våld och destruktiva programledare eller TV-program på TV. Det finns undantag men jag kan välja att se det jag vill på internet istället.) Jag slipper då den ”hysteri” som verkar finnas i media idag. (Inget lugn och frid.)

     Svara
  • Anette Zoeland

   Det är svårt att säga vad som är sanningen eller inte just nu… vi får alla gå in i hjärtat och känna in. Mycket fake media där ute likaså mycket bra media. Vi kommer få veta ganska snart vad som är sanningen. <3

   Svara
  • Helen H

   Kom ihåg att spegelvända. Hon säger det rakt ut. Koda av.

   Svara
 6. Peter

  Godmorgon.
  Ser att det är ett datum som inte är passerat ännu på dina videos.
  Kopierade det. Ska nog vara 24 mars istället.
  Peter
  Uppföljande video 24 maj 2020

  Svara
  • Anette Zoeland

   Tack Peter! Jag som skrivit fel månad. Korrigerat och bra du meddelar!

   Svara
  • Anette Zoeland

   Tack redigerat det nu! Vi har tyvärr haft fullt upp så jättebra med att du meddelar. Tacksamt!

   Svara
 7. Liv

  Till korrektur: Uppföljningsvideon är daterad i ”maj” 2020.

  Svara
  • Anette Zoeland

   Tack Liv! Vi har korrigerat nu.

   Svara
 8. Joachim Sandvall

  Hej! Vet inte hur jag ska formulera mig i allt man nu känner, tänker och inte minst upplever, detta är ett historiskt tidskifte vi får vara med om. Även ”Ambres” talar om att fridsfurstens tid är kommen men menar att makten inte kommer släppas frivilligt utan man kommer ta till vapenmakt mot ljusa sidan. Intuitivt känns det som Corona är det vapen som används för mesta möjliga skada, rädsla försvagar motståndarsidan för blir någon sjuk går det åt flera i motståndarlägret att ta hand om den ”skadade”, ja ni förstår … Hursomhelst, hjärtligt tack Zoe som förmedlar dessa fantastiska nyheter till oss🙏🏻❤️

  Svara
  • Helen H

   Människor vill gärna sätta likhetstecken mellan förändring och fara. Gör inte det.
   Vi är i förändringens tidevarv. Föreställ dig hur en människa skulle känna på 1700talet inför din beskrivning av vår tids biltrafik och alla som dör av den.
   Den värld vi skapar framöver är vår. På gott och ont.
   Just nu är nog bäst att vara praktisk…jag gissar att om tre år är vår nya verklighet lika självklar som den vi nu lämnar har varit.
   2021 vet vi mera🦉

   Svara
  • Anette Zoeland

   Tack Joachim! Det är förändringens tid vi lever i och vi ber alla stå stadigt i sitt ljus och skicks ut kärlek till alla nu som behöver det. ❤️

   Svara
 9. Nina

  Who is ”Q”

  Svara
  • Anette Zoeland

   Hej Nina! Kika på länkarna längst ner i blogginlägget 🙂

   Svara
 10. T

  Jag vill gärna höra vad du har att säga..

  Svara
 11. Daniel

  Är detta på riktigt ?

  Svara
  • Anette Zoeland

   Ja vi hoppas det!

   Svara
  • Gittan

   Är det många i svenska toppen som är inblandade?

   Svara
   • Anette Zoeland

    Det vet vi inte än men alla länder har sina ”mörka” som är inblandande. Tiden får utvisa! ❤️

    Svara
 12. ´Kerstin

  Läste ett meddelande idag , att Trump kommer att öppna USA till påsk. Härligt

  Svara
  • Anette Zoeland

   Ja! Det sägs att efter 11 april skall det vara över 🙂

   Svara
 13. Yvonne

  Störst av allt är kärleken! I kärleken finns ingen rädsla.
  Tack Zoe

  Svara
  • Anette Zoeland

   Tack Yvonne och så sant!!! Ingen kan komma åt Ljuset och Kärleken.

   Svara
  • Gabriella Saad

   Vilken sida är Madonna på? Med tanke på hennes mörka inslag i Eurovision förra året, undrar jag om hon tiilhör de onda eller de goda?

   Svara
   • Zoë Devi

    Som vi ser det är hon på den mörka sidan.

    Svara
 14. Mitra

  Hej Zoe
  Tack för att du är så modig.
  Ska man hålla sig hemma 1-10 april eller ska man fortsätta som vanligt med det vardagliga.

  Svara
  • Anette Zoeland

   Hej Mitra! Jag skulle säga att pga Corona viruset skall nog alla stanna hemma nu, endast gå till affären om man är 70 och under eller på en uppfriskande promenad, även under tiden 1-10 april.

   Svara
 15. Mia

  Menar ni att Trump är på den ljusa sidan??? 🤔

  Svara
  • Zoë Devi

   Ja 🙂 han har rört om i grytan de senaste åren väldigt mycket.

   Svara
   • Kathja

    Varför har just ni all denna information och var har ni fått den ifrån? Vad har healing och meditation att göra med dessa avslöjanden? Tacksam för ett ordentligt svar på dessa frågor ..Om ni tänker er att folk ska lyssna och tro på den info ni sprider ,är det klar fördel att tala om vilka ens källor är ( behöver inte namnge om man inte vill ) men ju ärligare ni är desto mer trovärdigt att lyssna på er.Tack på förhand!

    Svara
    • Zoë Devi

     Länkar till några källor hittar du i detta blogginlägg som du kommenterat under. Genom meditation, healing och allt annat sk ljusarbete stöds hela denna process på ett energimässigt sätt.

     Svara
   • Bitte

    Vad kul att du använder det uttrycket:
    Röra om i grytan
    Utan att veta detta så vad det jag sa när han blev president.
    Och det har han gjort.

    Svara
    • Anette Zoeland

     🙂

     Svara
    • Inger

     Jag har hört att datumet vi människor kommer förstå att detta sker eventuellt kommer att skjutas fram. Istället för senast 11 april kan det bli under april eller i början på maj.

     Svara
  • Helene

   Yes han är en inkarnation av st germain

   Svara
   • Daniel

    Greven av St. Germain?

    Svara
  • Maria

   Hej Mia, jag ville kommentera ditt inlägg. Trump må ha sina brister, som alla andra, men lägg märke till hur han praktiserar attraktionslagen. Han talar som om all framgång redan är här. Han är orädd och menar att media är fake news. Han har ju rätt i sak, eller hur? Han menar att varför köpa bröd utrikes när vi kan baka eget? Jag tror han kommer överraska oss alla på ett mer tydligt och positivt sätt.

   Svara
   • Morgan

    Allt sker enligt Q i USA och till vissa delar globalt men ingenstans nämns Sverige och grunden till djupa staten. Q nämner inte alls Sverige någonstans.

    Svara
 16. alex

  Tack finaste Zoe för att du delar detta!

  Precis som L skrev tidigare så kan jag ändå inte släppa rädslan om att detta är något de ondas anda? Vill verkligen bli av med denna oro jag lever med nu, den är jätte jobbig och påverkar min hälsa negativt.

  Till det viktigaste jag ville fråga dig:
  Hur f*n ska jag berätta det här för min familj? Det kommer bli så oroliga och hur ska alla klara sig om de stänger ner elen? Många hushåll har el drivna spisar exempelvis? Visst om man klarar sig med familjen i huset, men grannarna då? Är rädd att kaos kommer uppstå och att folk kommer bli galna och försöka bryta sig hos varandra osv? Är så orolig.
  Det vore guld värt om du kunde göra någon video om hur man kan berätta för familjen och ge mer tips på förberedelser mm?

  SUPER tacksam för svar fina <3

  Svara
  • Zoë Devi

   Hej Alex! Det kommer komma en till video snart som är mera lugnande. Det kan också vara så att tex elen inte går ner men att endast TV och Internet blir borta. Viktigt att stå stadig och lugn i eventuellt kaos. Berättar man som det är så förstår folk. Kan även rekommendera WakeUpGlobe SEs lugna och intressanta videos med Michael Oddane.

   Svara
   • Anita

    Hei. Hvor finner jeg den tilleggsvideoen du la ut like før Lysmeditasjonsvideoen? Jeg finner den ikke igjen🙏🏻❤️

    Svara
    • Anette Zoeland

     Hej Anita!

     Den videon finns på Zoës FB sida.

     Svara
   • Morgan

    Alla kan använda ett eget stormkök eller låna som eldas med t röd. Alla bör ha det hemma för alla typer av kriser idag, fungerar ju även på camping

    Svara
 17. dino babo

  I alla fall såg ja nyhet i Saudi Arabien om arresteringar av en massa folk . så någonting är väldigt konstigt .

  Svara
  • Zoë Devi

   Ja mycket händer nu i kulisserna! 🙂

   Svara
 18. L

  Kolla på Madonnas uppträdande nu. Lite obehagligt ändå när man faktiskt läser om allt detta nu 😁 men, förstår jag det rätt om hon är på Q – de godas sida?

  Svara
  • Zoë Devi

   Nej hon skulle vara del av den ”onda” sidan med sadistiska inslag.

   Svara
   • Bibbi

    Va!

    Madonna på ” onda ”sidan ??

    Svara
    • Christer Ståbis

     Du kan ju ta en titt på hennes konsert här:
     https://www.youtube.com/watch?v=LLmhx77mWyg&t=1479s
     Exempelvis från tiden 16.00 och en halv minut framåt.
     (Varning för våldsamt inslag.)
     Jag vet vad jag känner när jag såg den konserten i alla fall… Fullständigt vidrig !!
     Jag har alltid gillat Madonnas låtar men den här låten kan jag inte förlika mig med. Det är illa nog med texten men sedan konserten… För övrigt verkar hon gilla att gå runt med ett skjutvapen på scenen i flera av låtarna… Tycker du att det känns som en sund människa som står där på scenen ?
     Ta gärna en titt och återkom sedan och säg vilken sida du tror hon står på… Det godas ?

     Svara
    • Christer Ståbis

     Du kan kolla OM du känner att du behöver ha ”bevis”. Annars rekommenderar jag att du bara noterar det och sedan gå vidare med att fokusera på positiva saker. Tänka och känna kärlek och glädje. Att glädjas över allt det goda som är på väg att ske. Jag för min del känner mig så glad och även väldigt förväntansfull nu. : )

     Svara
     • Anette Zoeland

      Ja mycket fint att tänka och göra så. Fokusera endast på det positiva och kärleken o inte grotta ner. ❤️

      Svara
  • Lisa

   Jag vill bara bidra med min syn på detta framträdande. Jag tolkar det så att Madonna visar mörkret som finns i världen för att vi ska vakna upp. Det här numret ska vara lite omskakande för att ge en tankeställare till de som fortfarande lever i en dimma. Stormen är inne i oss likväl som på utsidan. Och hon avslutar ju med orden Wake up, vilket jag tolkar som något positivt, ännu ett wake up call till männskligheten.
   Peace!

   Svara
 19. L

  Jag hoppas ju innerligt att den här spekulationen är rätt, men jag kan inte låta bli att förundras över att detta ligger fullt öppet och tillgängligt. Då kan ju vem som helst, även ”de” läsa här inne och se planen och försöker stoppa det.
  Jag har även hört precis tvärtom angående det du skriver. Så vad ska man egentligen tro? Och hur ska man veta att detta inte är en plan i den ondskans anda för att lura oss att tro att allt är påväg åt de godas håll?
  Mycket frågor och funderingar då jag precis upptäckt detta

  Svara
  • Zoë Devi

   Ja det finns många frågor och funderingar. Men vi vet att ljuset kommer segra till slut. Mycket som händer i denna tid. Många som vaknar. Saker kommer upp till ytan förr eller senare, finns ingen återvändo. Redan mycket som skett.

   Svara
 20. Astrid-Ingalill

  Tack kära Zoë!❤️🙏🥰 Jag har känt nästan hela dagen att det varit något speciellt, fast det har jag ju gjort ett tag nu, men ikväll började min kropp vibrera och det slog lock i högra örat 👂, men det gick över nu när jag lyssnade på dig!❤️ Tack tack tack, som jag har väntat och känt på mig detta nu länge!👏👏👏👍👍👍🙏🙏🙏❤️❤️❤️

  Svara
  • Zoë Devi

   Ah som vi längtat! Vibrerar överallt! 😉

   Svara
 21. Q Sweden

  Det är väldigt lustigt att fler i Sverige inte har tagit detta på allvar. Följer med spänning det här och en efter en går dom i uppfyllelse precis som planerat.

  Svara
  • Zoë Devi

   Ja det är så härligt! Många fler blir medvetna nu och vaknar upp. Ju mera av oss som sprider i Sverige på svenska desto bättre 🙂

   Svara
   • Isabelle

    Vi bor på Gotland och har bara 5 fall av Corona. Känns lugnare här,det är en liten ö. Känns inte rätt för mig att hålla oss inne i rädsla för ljuset skulle aldrig skada oss även om det är arresteras osv. Känner lite tvärtom att som det är nu lever många människor i rädsla och istället för att vi är enade så sitter många i karantän och är rädda för varandra och för ett virus som egentligen inte finns. Jag är kluven. Men det jag känt hela tiden är att den yttre världen finns egentligen inte utan det är vår inre värld som är den verkliga sanna världen & den sanning som kommer från vår egen själ & hjärta är den rätta sanna. Dela gärna era tankar hur ni tänker ❤ kärlek till er❤

    Svara
  • PM

   Jag får rysningar över hela kroppen och blir alldeles tårögd när jag läser detta ❤️

   Svara
 22. Malmöpåg

  Inkluderar denna operationen även dem rikaste familjerna? Bla Rothschild och Rockefeller? Har svårt att tänka mig det, men om denna drömmen går i uppfyllelse så är den, det bästa som kommer hända mig efter att mina barn föddes.
  Jag ber att vi ska få en god värld🙏🤲🏼🙏🤲🏼🙏🤲🏼

  Svara
  • Zoë Devi

   Hej! Ja även dem som är i makteliten! Spännande vad som sker!

   Svara
 23. Maria

  Tack för ditt mod! Du är inte ensam. Jordens alla Ljusbärare går med dig, vi går tillsammans. Glöm inte det! Äntligen ser vi fredens fana. Hopp, frid och full fart framåt!

  Svara
  • Zoë Devi

   Tack Maria! Det värmer! 🙂 <3

   Svara
 24. Jonas Philipson

  Mycket väl skriven sammmanfattning av vad som har hänt, händer och vad som kommer att hända. I tacksamhet till dig, Jonas

  Svara
  • Zoë Devi

   Tack Jonas! 🙂

   Svara
 25. Bj

  Intressant! Men om informationen angående Storm ligger i öppen dager….varför skulle inte de onda krafterna slå tillbaka? De vet ju, preci som alla andra, vad som pågår?

  Svara
  • Zoë Devi

   Ja vi får se vad som händer! De säger planen redan utstakad och finns ingen återvändo för den ”mörka kraften”.

   Svara
 26. Carina Sandqvist

  Spännande tider på gång. Detta har vi väntat länge på. Hög tid att mänskligheten befrias. Undrens tid är inte förbi💖.

  Svara
  • Zoë Devi

   Ja mycket spännande tider!! 🙂

   Svara
   • T

    Hallå Zoe!

    Tack för allt det du gör. En fundering. Du som många andra har ju skrivit mycket om 5G, tror du skrev något förra året om att det ska ta plats I Sverige runt 2020..

    Många har redan nämnt det, tänk om allt prat om Q mm bara är en manöver för att just verkställa bland annat 5G. Det verkar finnas en del som tyder på det.

    Vad är dina tankar?
    Ha det bäst!

    Svara
    • Kicki

     Ursäkta, men jag tror inte på detta!

     Svara
     • Susanne marina

      Vilka i Sverige är mörka ?

      Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv

Om Zoë

Zoë, känd från TV-succén “Livet på andra sidan”, är en av Sveriges mest aktiva spirituella ledare just nu. Hon har tagit fram unika koncept som Be an Attractive Magnet™ och Nordic Light Healing™, och leder framgångsrikt andra människor i att hitta sin inre kraft för att kunna stråla fullt ut. Allt Zoë gör utgår ifrån hjärtat och det är hennes starka och ljusa utstrålning som gör henne unik att uppleva.