facebook

Alla vill vi veta exakt vad som kommer att hända härnäst – när, var, hur?

Vi vill ha kontroll och utan några som helst ovissheter.

Vi kan heller inte vänta, utan vi vill att allt ska hända NU!

Här behöver vi öva oss i att känna en tillit till att det kommer att bli bra. Öva sig på att känna ett tålamod i processen.

Koppla samman dig med Källan. Känn en Djup Tillit, som vi har jobbat med under den senaste 21-dagars healingen.

Förstå att detta är en process som inte är gjord i en handvändning.

Vi vill gärna att alla ”dumma” ska arresteras nu och sen är allt bra. Vi lever sen lyckliga i alla våra dagar.

Det blir även gärna att man väntar på att ”frälsaren ska komma”. Någon utifrån ska komma och rädda oss.

Men, detta är något vi samskapar. Alla är delaktiga och lika viktiga, och bidrar med sin pusselbit.

Detta handlar om att ta tillbaka sin inre kraft och stå fast förankrad i den.

Vi vet inte exakt hur operation Storm kommer att gå till och vad som kommer att ske. Vad det verkar så går det bra, men vi har i dagsläget inte kunnat bekräfta vissa uppgifter.

Jag uppmanar er att söka information och hålla er uppdaterade, t ex via de Qanon-grupper som finns, och de som jag rekommenderat tidigare i blogginlägget Viktigt meddelande. Följ dessa på Facebook, Twitter, YouTube etc.

Min roll var att ge er den grundläggande informationen och jag uppdaterar det viktigaste ibland.

Men det är inte mitt jobb att informera om allt, då det är ett heltidsjobb att kolla upp och bekräfta att uppgifterna är riktiga.

Därför ber jag er att hålla er uppdaterade själva.

Mitt jobb är att hålla ljuset. Det vill jag fokusera på nu.

Några korta uppdateringar

 • Telias internet låg nere i helgen, i större delen av landet under en längre tid. Avbrottet var väldigt omfattande.
 • Texten “We are here for you” har dykt upp i TV-rutan i alla möjliga TV-program i USA och Canada. Detta har Q skrivit om tidigare på sin sida.
 • Gällande att barnen räddas, är det svårt att bekräfta dessa uppgifter i nuläget. Kika gärna på Liz Crokin’s Facebook för uppdateringar om detta.
 • För 4 dagar sen (4 april) har Office of Justice Programs i USA avsatt 13.5 milj dollar för att hjälpa offer för trafficking och 55 milj dollar i ”kampen mot trafficking”.  Se Twitter @OJPgov.
 • Presidenten sa också i klartext under presskonferensen i förrgår (6 april), om att de just nu gör ”tillslag mot trafficking”. Han förtydligande därmed att det inte bara gällde narkotika.
 • Europols pressmeddelande 31 mars >> HÄR

Min tanke gällande barnen är att administrationen vill ha kontroll på läget själva först, innan de blandar in media, som fortfarande inte är ren. Information om detta behöver gå ut på ett kontrollerat sätt. De vill säkerligen arbeta med detta i lugn och ro.

 • Angående Tystnaden har jag inga fler uppgifter, vi får vänta och se vad som händer. UK har gått ut och förvarnat sin befolkning att det kan bli ett längre avbrott av något slag.
 • Alert systemet i USA testades i Kalifornien häromdagen. Det är ett kommunikationssystem där presidenten och hans administration kan nå medborgarna direkt via telefonen på sms.

Några förslag på hur ni håller er uppdaterade:

www.youtube.com/user/davidwilcock333

OBS! Tonen är rätt hård på följande sidor, så sålla bland inläggen.

www.facebook.com/liz.rubyghostfire

www.facebook.com/groups/346378325942318/

twitter.com/TheCollectiveQ

twitter.com/stormisuponus

twitter.com/X22Report

För information på svenska, kika på:

WakeUpGlobe på YouTube

Qanon Sweden Facebook-grupp

Några har frågat: Varför är det en militär aktion om det nu är den ljusa sidan som agerar?

Det är väldigt grovt kriminella som det handlar om, så tyvärr behöver man ta hjälp av militären i detta.

Den Global meditationen i söndags 5 april gav tydligen resultat, Schumanresonansen ökade rejält. Om det var tack vare portalöppningen (4-4-4) och de kosmiska energier som strömmade in då eller tack vare meditationen är svårt att veta.

Själv kände jag mig inte dragen till denna meditation alls och har inte haft den bästa känslan för den. Men det skadar aldrig att träffas i ljuset och ljusarbeta.

Själv har jag Ljusarbetat hela helgen i samband med portalöppningen 4-4-4. Jag bad mina guider väcka mig om jag skulle vara med på meditationen, men jag vaknade inte.

Signa gärna upp dig för Nyhetsbrevet på www.zoeland.se så att vi når vandra ordentligt.

Se gärna min Facebook-video nedan för mera info. Ursäkta det brusande ljudet. Jag ser det som en symbol för och en övning att kunna sålla i allt brus och lära sig att fokusera på ljuset.

I kärlek,

Zoë

15 Kommentarer

 1. Mona

  Jag läste ett meddelande som Zoe skrev idag men jag hittar inte vart. Hon skrev att hon behövde fokusera på sitt privata och att hon la ut filmer som hon tyckte att vi skall titta på…..Vet någon vart detta finns

  Svara
  • Anette Zoeland

   Hej Mona! Det är fredagens nyhetsbrev du tänker på. Finns även ett inlägg om det på facebook. Allt gott!

   Svara
 2. Maria

  Trumps uttalande igår och hans video han hade satt ihop och visade upp, där både CNN och NBC bröt sändningen, var ju intressant.. 🤣

  Svara
  • Anette Zoeland

   Ja det är spännande tider nu!

   Svara
 3. Therese

  Hej Zoe!
  Jag tycker verkligen att du ska vara tydlig med att du stödjer och delar Qanon information, vilket inte alls hör ihop med andlighet i min mening.

  Var tydlig med att du delar Qanons tro på satanister som plågar och äter barn. Tron på att Hilary Clinton driver en pedofil ring och att Donald Trump är vår frälsare. Det här är inte mina ord utan kommer från de länkar du delar och jag antar vill att fler ska se.

  Jag ifrågasätter kopplingen till andlighet och tycker du kan vara tydligare i vad du stödjer.

  Svara
  • Magnus

   Hej Therese mfl

   Jag tycker också det är svårt detta med olika källor och veta vad man ska tro eller inte. Jättesvårt.

   Jag uppfattar dock det inte som att Zoe garanterar att allt är sant från alla källor hon delar. För det är ju helt omöjligt. Vi lever i en värld där INGEN källa är helt ren. Alla källor kanaliseras eller delas sedda med mer elle mindre ”smutsiga glasögon” så att säga. Smutsen beror ju på att vi dels bär på många inre sår fortfarande och det ger projektioner och känslor som hindrar oss från att se saker som dom är eller att ta mot från högre dimensioner utan att mer elle mindre misstolka eller förvanska informationen.

   Det gör att att vi ALLA har ett ansvar att lyssna inåt och att pröva ALLT för att få fram så ren information som möjligt. Ingen källa är ren och vi kan inte lita på någon till 100%. Vi har en sanningsprocess kring allt.

   Mer och mer har jag fattat det och det är ju skitjobbigt ibland.

   Kram alla älskade bröder och systrar! Tack älskade Zoe för din kärlek och enorma uthållighet.
   Jag fortsätter arbeta på min mission ”Dreams Academy” för att stötta och coacha läroprocessen för de unga ledare (sociala entreprenörer och ungdomar) som växer upp i samskapandet av vårt nya underbara samhälle.

   Kram
   Magnus

   Svara
   • Therese

    Hej Magnus,

    Det är klart att allt vi ser och tar in sållas genom våra filter som utgörs av våra egna erfarenheter, men utifrån Qanons uttalanden kan vissa saker inte uppfattas på så många olika sätt. Jag önskade bara tydlighet kring det som delas här.
    Glad påsk! 🙂

    Svara
  • Frida svensson

   Exak så vi har en global ökning av våld misshandel och utnyttjande av barn på nätet pga av CoVId detta är en annan global pandemi och andlighet och högre vibrationer en annan kanske ../

   Svara
  • Eva

   Therese, oj vad vi är många som håller med dig !

   Svara
 4. Mona

  Hej Zoe. Vilket program var det du rekommenderade nu, som ni tänkte ha erbjudande på senare men har det nu istället? Jag vill verkligen jobba för ljuset och kärleken nu och för alltid…..Har varit vilsen ett tag men är uppe ur diket igen efter ett arbetsamt år.

  Svara
  • Anette Zoeland

   Hej Mona!

   Det är 21-dagars healingen mars med temat Djup Tillit. Släpps nu i dagarna. Håll utkik i vårt Nyhetsbrev och i webshopen.

   Svara
   • Helena

    Kommer även makteliten, politiker arresterats? Jag hoppas verkligen det! Jag hoppas på Trumph och alla hans medarbetare. Ljuset måste segra, så vi kan bygga det 1000 åriga fredsriket på jorden, som förhoppningsvis varar ännu länge. Tack för ditt ljusarbete Zoe tillsammans med alla dina medarbetare!

    Svara
    • Anette Zoeland

     Ja vi tror detta är en tid för stor förändring där människor som inte är av det goda ljuset plockas bort. Det kan ta tid emn det kommer ske. Ju mera folk som vaknar desto fortare går det.

     Svara
     • Niklas

      Hm, men isåfall borde ju Trump plockas bort illa kvickt? Eller varför skulle de goda vilja dra en oljepipline över urinvånarnas mark, bidra till att tusentals djurarter utrotas och att klimatförändringarna gör så att vi får en ännu större kris i världen än coronakrisen?

      Svara
  • Helen

   Vi har Q. 17.
   Vi har covid19.

   Vad är det med 18 som vi skall förstå?

   Jag tänker Q är ”quarantine” och 17 är månader (veckor?)

   Enligt astrolog Joni Patry är 18 maj dagen för en ny medvetenhet. Det är det enda 18 jag hittar.

   Är jag helt ute och cyklar?

   Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Arkiv

Om Zoë

Zoë, känd från TV-succén “Livet på andra sidan”, är en av Sveriges mest aktiva spirituella ledare just nu. Hon har tagit fram unika koncept som Be an Attractive Magnet™ och Nordic Light Healing™, och leder framgångsrikt andra människor i att hitta sin inre kraft för att kunna stråla fullt ut. Allt Zoë gör utgår ifrån hjärtat och det är hennes starka och ljusa utstrålning som gör henne unik att uppleva.