facebook

Skyhöga strålningsvärden har uppmätts i Kista i Stockholm!

Mätaren gick i overload. Människor i området har varit tvungna att lämna sina hem. Strålskyddsstiftelsen har gått in och betalat boende till dessa personer. En av personerna bor i lägenheten under alla masterna på taket, har fått allvarliga symptom under kort tid och kan inte vistas i lägenheten.

Detta är helt omänskligt!

Jag ber er därför att skicka ett bidrag till Strålskyddsstiftelsen via Swish 123 049 29 83 eller Bankgiro 814-8504.

Följ arbetet i denna fråga i gruppen STRÅLNINGSUPPRORET!!! >> HÄR

Information om mätningarna hittar du i de tre Facebook-videos nedan.

Jag ber er även att gå in och göra aktionerna i vår Mass-aktionsgrupp >> HÄR

Här ser du mätningar vid och i lägenheten, av Docent och forskare Olle Johansson och Anders Syborg.

Video 1 https://www.facebook.com/anders.sydborg/videos/2861139370589366/

Video 2 https://www.facebook.com/anders.sydborg/videos/2861292837240686/

Video 3 https://www.facebook.com/anders.sydborg/videos/2861333137236656/

Nu kör vi!

I kärlek,

Zoë

13 Kommentarer

 1. Christina Högberg

  Det här är fruktansvärt. Man leker med människors liv. Ännu ett bevis på att pengar och utveckling bara är det som räknas. Håller absolut med om att DETTA MÅSTE STOPPAS !! NU!!!!!

  Svara
 2. Maria

  Eftersom det är alldeles för starka strålar från 5G och de ändå sätter upp detta master/sändare så borde det väl gå att stämma dem eller kommunerna? Det måste vara olagligt. Är det någon som kan lagen här eller kan någon här hänvisa till någon tydlig paragraf som tydligt säger maxgränsen för strålning? Det som ligger över borde ju då vara olagligt, eller? Hur kan man bortse från all fakta och de skador som människor/djur/liv utsätts för? Helt obegripligt!

  Svara
 3. Malin

  Inga av länkarna fungerar! Konspirationsteorier om vems fel allt är kan man väl lämna utanför detta!?

  Svara
  • Mikael

   Länkarna fungerar bra för mig 🙂
   ”Konspirationsteorier”? Ett uttryck uppfunnet av CIA för att tysta kritiskt tänkande.

   Svara
  • Anette Zoeland

   Hej Malin!
   Länkarna fungerar fint. Du kan även söka på Strålningsupproret på Facebook.

   Svara
 4. Helena

  Svar till Jakob- Kan det vara ”Strålsäkerhets- myndigheten” du menar? De används ju av alla Staltiga verk och myndigheter, så när man försöker påvisa sin/vår oro kring strålningen, hänvisar de alltid dit-och De gör inget! Telecombolagen och Läkemedelsbolagen vill gärna tjäna pengar på detta. StrålSkyddsStiftelsen däremot har ju inget statligt stöd av pengar etc, som jag förstår det.

  Svara
 5. Britt

  Stockholmshem har satt upp mast på taket Åkeshovsvägen 28 , Bromma utan hyresgästernas och boendes runtomkring vetskap för 1 år sedan.Vet ej om 5G är aktiverad ännu men det blir väl.

  Svara
  • Anette Zoeland

   Gå gärna dit med någon och mäta och informera hyresgästerna och sätta upp flyers.

   Svara
 6. Perjin

  Hej Zoe,
  Jag en av dem som bor i Kista och alltid haft oro pga dessa master överallt. Och jag vill göra någonting. Jag tänkte att det behövs att alla röst i område bli hörd, folk vet inte vad som pågår här. Och även de vet, de har inga makt att förändra situationen. Jag själv varit sjuk tror Corona blir inte bra i 5 veckor får infektioner som går inte över fast jag tar massor antioxidanter , jag jobbat med natur hälsa i 12 år. Därför tänkte jag en sånt sida som du har att man skrivet sitt namn, adress och i kommentar fällt. Om man fixar en sånt och jag kan sprida till då många som möjligt att de beskriver hur de mår och vi samlar dem. Då har vi fakta som man lämna till myndigheten. Det är inte så lätt. Bad min kompis kontakta hyresvärd hon vill ha studier som visar att dessa strålningar är farliga. Man har inga möjlighet att flyta härifrån. Man har inte råd att köpa dyra hus. Tack för att ni tänker på oss och vill hjälpa till. Vi behöver hjälp 🙏🙏🙏🙏🙏💖💖💖🌷🌷🌷

  Svara
  • Anette Zoeland

   Hej Perjin!
   Det finns redan en liten grupp i Kista som har gått samman. De som var i videorna vi lade upp. Kontakta dem, gå samman och bilda en större grupp. Finns många som vaknar upp just nu då värdena är så höga. Allt gott!

   Svara
   • A-C

    Hässelby Strand är illa.
    Fåglar skriker konstigt.
    Och jag är yr och slås till marken typ, sedan i måndags 22/6 när de sa att de skulle starta officiellt. Hjälp. Kan jag vara med i nån grupp.

    Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv

Om Zoë

Zoë, känd från TV-succén “Livet på andra sidan”, är en av Sveriges mest aktiva spirituella ledare just nu. Hon har tagit fram unika koncept som Be an Attractive Magnet™ och Nordic Light Healing™, och leder framgångsrikt andra människor i att hitta sin inre kraft för att kunna stråla fullt ut. Allt Zoë gör utgår ifrån hjärtat och det är hennes starka och ljusa utstrålning som gör henne unik att uppleva.