facebook

Vi är mitt i det stormande Stora Uppvaknandet och vi närmar oss den kritiska massan för ett Massuppvaknande. Fler och fler vaknar, klockan tickar…

En väldigt viktig del i denna process är att mörker/obehagligheter/negativa saker förs upp till ytan. Dessa behöver synliggöras för att vi ska kunna gå vidare i Uppstigningen och skapa en jord i fred och harmoni. Allt som vi inte önskar ha i vår verklighet exponeras, det belyses av det starka ljuset, för att kunna läka ut och transformeras.

Denna process kommer vi inte undan.

Alla 3D-cirklar behöver slutas, både personligen och kollektivt, innan vi kan gå vidare till nästa steg i vår evolution.

På samma sätt som vi själva behöver lyfta fram våra egna skuggsidor/vårt eget mörker i ljuset för att kunna läka ut och befria oss ifrån dessa, kan vi inte längre gömma mörkret i Moder jords kropp. Allt behöver komma upp till ytan för att helas.

Detta är en smärtsam process, jag vet, men nödvändig.

Vi är relativt många Ljusarbetare som har som uppgift att vara ”Sanningssägare”, att lyfta fram och exponera detta mörker för andra att se.

Denna exponering är ENORMT VIKTIG för processen just nu!!

Jag kan inte nog trycka på det.

Men, några har frågat….

Hur kan vi skapa en jord i fred och harmoni när det negativa mörkret måste exponeras? Det vi fokuserar på växer ju, eller hur?

Jag har tagit upp det här i en tidigare live-sändning hur man jobbar med den här biten energimässigt, men förtydligar här också.

Det viktiga är att arbeta parallellt i detta, att ha flera olika bollar i luften, och framförallt vara noggrann med var du lägger ditt huvudfokus.

Du är alltså helt och hållet fokuserad på slutmålet av en ren, harmonisk och fredlig jord, du håller en extremt hög vibration, du står stadigt i ditt inre ljus och SAMTIDIGT exponerar du dessa mörka handlingar som behöver synliggöras.

Ditt energifokus är alltså på ljuset, inte på mörkret.

Det innebär att du inte förstärker mörkret med din egen energi. Du håller ett neutralt sinne och observerar, du håller ditt fokus på ljuset, men du går inte in i mörkret och geggar runt och förstärker det. Du lyfter endast fram det och säger ”titta här”.

Låt det sedan bara passera, du har gjort ditt jobb. Exponera och släpp, exponera och släpp.

Så det viktiga är att du känner att du klarar av att stå stadigt i ditt ljus när du väljer att exponera mörkret.

Börjar du vackla, och kanske dras in i mörkret, blir negativt påverkad av det, ta en paus och stärk dig själv och ditt eget ljus innan du går vidare.

Personligen klarar jag inte av att ta del av allt för mycket av det mörkaste mörka i allt detta. Jag vet nu vad som försiggått i maktens korridorer, jag behöver inte veta mera.

Det är med hjälp av vårt enormt starka ljus, som skapar som en stadig ljuspelare rakt igenom kroppen och strålar ut från oss med starka pulserande ljusvågor, som vi har en möjlighet att transformera mörkret.

Tänk dig Ärkeängeln Mikael med ljussvärdet som skär igenom allt mörker. Det är så vi jobbar i denna process. Vårt starka ljus skär igenom allt mörker och transformerar det.

Mörkret klarar inte av den höga frekvensen, det kan inte samexistera med ljuset. Det kan välja att kliva över/transformera till ljuset eller ta sig till en plats i Universum där det kan fortsätta att vara i sin lägre frekvens.

Precis som när man läker sina egna skuggsidor för att befria sig från dessa, jobbar vi här med att omsluta mörkret med all vår kärlek och vårat ljus, för att mörkret på så sätt enkelt kan lösas upp.

Det är inget svårt, men det krävs en stadighet i sitt eget ljus för att processen ska fungera.

Dualiteten drar nu sina sista suckar i 3D-verkligheten och vi hjälper till i denna process för att komma upp till nästa nivå av enhet!

I kärlek,

Zoë

24 Kommentarer

 1. Raija

  Tack för att du förtydliga det🌈❤. Jag blev lite förvirrad ett tag🙈. Då har jag gjort det jag ska😁😂.
  Frid Raija🙏

  Svara
 2. Karin

  Tänker på lilla tingeling, filmen där ont o gott utkämpar mot varandra. Trots mörker kämpar de goda med att tro att allt blir bra, vi kan flyga om vi verkligen tror ifrån vårt hjärtat. Skapa ljus o kärlek, de som till synes vare ute med livet, kan livet bli magiskt, vi kan flyga bara vi tror att vi kan i våra hjärtan!

  Svara
  • Karin

   Zoe du ger så fina kloka budskap för mig är det alldeles klart att vara öppen för det ljusa och mörka .Ska man utvecklas som människa och inte stänga ner det svåra som då kräver en massa energi öppenheten försvinner

   Svara
  • Zoë Devi

   Ja så vacker liknelse med Tingeling!
   Kärlek,
   Zoë

   Svara
 3. Aninja Maj-Lise Fager

  Tack för det inlägget Elisabeth precis så har jag känt i många år att jag fick vara en liten fe som for runt jorden och strödde kärleksglitter i människornas hjärtan så dom förstår att kärleken , ljuset och respekten för Moder jord och för varandra är det viktigaste ,att vi ska leva på jordens villkor och inte tvärt om,jag vill se en strålande vacker grönskande ren jord och ren luft till våra efterlevande, och jag vet att det blir så en dag , jag vill tacka alla som arbetar med ljuset.

  Svara
  • Elizabeth

   Innerligt Tack vackra fe för ditt fina budskap och det du gör. Vi bidrar alla med vår tro och när vi agerar utifrån kärlek. Vi behöver också drömma o fantisera; dina ord och kärleksglitter berörde mig djupt. Det vackraste jag läst på länge! Du inger hopp!

   Svara
 4. Doris Hagman

  Vaknade i natt av starka vibrationer, kunde inte somna om o bad om rensning . Såg att skuggor rörde sig blandat med vitt, gick upp o tittade på månen o såg ett stort mörkt moln på himlen nedanför månen, efter en liten stund försvann det som en blixt sedan var allt lika klart som resten av himlen❤️

  Svara
 5. Lotta

  Tack, det är inte bara på jorden det pågår tuffa saker inte bara därute utan även i våra egna liv. Jag har en dotter som ramlat snett och som tagit avstånd och en mamma som kämpar med sin cancer. Antar att detta också hör i hop med uppstigningen på något vis. Jag ber änglarna om hjälp och tycker att jag får det men vissa dagar undrar man vad som egentligen händer, vad som pågår och hur allt kommer att sluta

  Svara
  • Zoë Devi

   All kärlek till dig Lotta! Ja det är kämpigt på det personliga planet för många just nu. Vi får alltid hjälp som du så fint skriver. Bönen är fantastisk!
   Kärlek, Zoë

   Svara
 6. Lina

  Han inte läsa långt förrän tårarna rinner i rask takt ner mot pläden..

  Bett änglar om hjälp månader nu utan resultat, vet inte om man orkar så tungt mörker hänger över en 😌

  Svara
  • Anette Zoeland

   Hej Lina! Tack för att du ber änglarna om hjälp. De hör dig och de hjälper. Ladda dina batterier genom att njuta av solen, ta en skogspromenad, lyssna på fågelkvitter eller annat som får dig att le. Allt gott!

   Svara
  • Vivianne Björk

   Gemensamt ska vi kämpa Gemensamt ska vi trycka undan mörkret och Ondskan. Jag är inte stark men har ändå en inre styrka. Jag är nybörjare i detta, men har alltid kämpat för barn och familj.
   Nu kämpar jag för hela mänskligheten tillsammans med alla underbara outtröttliga ljusarbetare
   Världen skall bli ny och ljus och ALLA skall vandra kärlek och gemenskap
   Önskar så att vi redan var där ❤️🙏

   Svara
 7. AnnaLena

  Tack 🙏🏻💖💖💖

  Svara
 8. Christer Ståbis

  Tack Zoe !

  Underbart att höra ! Dina inlägg är väldigt värdefulla och jag uppskattar dina praktiska tips och förklaringar. De ger också en knuff framåt och uppmuntran när jag ibland kan tycka att det börjar bli ”stiltje” med det som sker på Jorden (även om det sker mycket bakom lyckta dörrar som inte märks så mycket, ännu).
  Faktiskt får jag nog lov att säga att du är den första jag träffar på inom andligheten som kan väva samman både det andliga och det jordnära på ett suveränt sätt. Äntligen ! : )
  (Jag har ansett en längre tid att båda ”världar” måste sammanvävas, att båda har relevans och måste fungera. Fast, det är ju det som är på gång att ske nu…) ; )

  M v h
  Christer S.

  Svara
  • Zoë Devi

   Tack snälla Christer! Så fint att höra. Ja jag känner att det är så viktigt att föra ihop alla bitarna, det fluffiga andliga och det jordliga, ljus och mörker. Allt får plats i skapelsen och sen kan vi alla välja vilken verklighet vi vill leva i. Tack för pepp!
   Kärlek, Zoë

   Svara
 9. Kajsa

  Önskar så att jag kunde hjälpa till med att sprida ljuset, men har svårigheter med att visualisera ljuspelaren. Får inte fram en bild i mitt inte. Har du något tips till mig?

  Svara
  • Anette Zoeland

   Hej Kajsa!

   Du kan tex titta på en ljuslåga och sen föreställa dig att du är mitt inne i den och och sen att den utvidgas uppåt och neråt som en stor avlång låga, precis som en ljuspelare och föreställa dig att lågan får ljus ovanifrån.

   Eller så föreställer du dig att du är en ljusboll och den här bollen får sin energi ovanifrån som vatten åker ner i ett vattenfall.

   Allt gott!

   Svara
   • Elizabeth

    Vilket bra tips Anette! Tack tack!

    Svara
    • Anette Zoeland

     🙂 ❤️🙏

     Svara
   • Eva

    Ja, bra förklarat med ljuspelaren Anette Zoeland!

    Svara
    • Anette Zoeland

     🙂 ❤️🙏

     Svara
   • Kajsa

    Tack snälla för tipsen, ska prova detta nästa gång. Inte lätt att vara nybörjare och vilja hjälpa till och kunna allt med en gång 😉💕

    Svara
  • Elizabeth

   Innerligt Tack Zoe för att du förklarar så bra. Det går rakt in i hjärtat. Mina tårar rinner när jag tar in vad det är som verkligen händer. Känner hur mycket Längtan det finns inom mig efter en ren och fredfull jord, samt på det perdonliga planet. Inser att jag intuitivt ”gjort rätt för att orka med allt hemskt och hålla ljuset”. Ger mig styrka att fortsätta! Det är ju underbart och fantastiskt, vilket genombrott för mänskligheten och för kärleken och ljuset. Misströsta inte! Allt är på väg att bli bättre och vi bidrar alla.

   Svara
   • Zoë Devi

    Ja vi bidrar alla på våra olika sätt Elizabeth. Ibland orkar vi mer ibland mindre. Vi hjälper och lyfter varandra vidare. Längtan är så stark!
    Kärlek,

    Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv

Om Zoë

Zoë, känd från TV-succén “Livet på andra sidan”, är en av Sveriges mest aktiva spirituella ledare just nu. Hon har tagit fram unika koncept som Be an Attractive Magnet™ och Nordic Light Healing™, och leder framgångsrikt andra människor i att hitta sin inre kraft för att kunna stråla fullt ut. Allt Zoë gör utgår ifrån hjärtat och det är hennes starka och ljusa utstrålning som gör henne unik att uppleva.